Publikováno Únor 8, 20169 r Ahoj všichni, mám dotaz ohledně možné záměny dekorativních prahových lišt na Sup II za lišty ze Sup III. Nikde jsem rozměry nenašel a nemám možnost změřit. Neřešil jste někdo výměnu originálních ZDE za TYTO novější lišty? Předem díky za případné reakce...
Únor 8, 20169 r Autor Jj, všude nová loga a nápisy z FL, bo použitý font písma na SII se mi nelíbil... Po lištách budou zbejvat už jen nápisy v předních světlech... Potřeboval bych potvrdit rozměrovou a úhlovou shodu, zda je možná záměna...
Únor 8, 20169 r Tak to tady asi nikdo neřešil - objednat, vyzkoušet a vrátit, protože to pasovat nebude. A potvrdit moji domněnku, kdyby to napadlo někoho jiného ať ušetří na poštovném
Únor 8, 20169 r Autor Jasnačka, nechám to až pojedu přes HK, stavím se v óbéčku a zkusím napsovat na místě, pak dám info...
Únor 20, 20169 r Autor Tak záměna možná NENÍ... Dneska jsem odzkoušel a je vše jinak - lišty pro SIII jsou proti SII kratší, širší a úhel cca 90° vs. cca 45°... No tak aspoň ušetřím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.