VAVAN Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Jak na promačknuty prah ,dase opravit bez servisu nebo jedině vymena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Proč to nechat rovnou vyměňovat?? V dobrým servise ti to vytáhnou navařovací pistolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Záleží jak moc je promáčknutej a shnilej. Pokud je jen promáčklej tahle a podobný firmy ti ho vytáhnou. http://www.karosar.cz/index.php?s=uvod&stid=1http://www.karosar.cz/index.php?s=uvod&stid=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Tento problém jsem taky řešil, bo předchozí majitel asi sednul na sníh a jsou trochu promáčklé obě strany. Vadilo mi to první 3 měsíce a po koukání po ostatních OII jsem zjistil že to je docela častý problém. Po půl roce jsem se rozhodnul že to nechám tak jak jak to je. Jakýkoliv zásah do karoserie se mi nechce dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAVAN Vloženo 16. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Záleží jak moc je promáčknutej a shnilej. Pokud je jen promáčklej tahle a podobný firmy ti ho vytáhnou. http://www.karosar.cz/index.php?s=uvod&stid=1http://www.karosar.cz/index.php?s=uvod&stid=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAVAN Vloženo 16. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Promačkli je hodně ,ja sem měnil brzdovi kotouči na zadku a nešel mně zatočit ten pist na destičky na obou stranach tak sem nechal auto na paněnce a na heveru ,na dilně, a gdyš sem sehnal ten pripravek na pisty na druhyj den ,tak auto mně sjelo z hevera kteryj stal na asvaltu ale v nocy hodně pršelo, byla to velka blbost nechavat avto takle ale je pozdě. Ja chtěl sundat vevnitř plastovi kryty, odvertat par dir a nijak to vytjukat ale ja sem viděl na fotkach že je tam vystuzni trupka tak se bojim ji trefit, co myslite VY ŠKODOVACI . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 (editace) Prahy sa daju aj vytiahnut tak isto jak poskodena karoseria,blatniky,strecha .Pozri si link. LINK: http://www.preliaciny.sk/galeria.html Nic nevrtaj na karoserii a nevytukavaj aj tak to dobre nespravis a este si poskodis lak ktory potom bude treba opravit -gitovat+striekat.. Daj si to opravit tomu kto sa do toho rozumie. Budes to mat lacnejsie a hlavne bez nervov.. Editováno: 16. Červen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Zdravím, dnes jsem si při mytí auta všiml, že mám promáčknutý práh u spolujezdce. Vůbec nevím kde se mi to mohlo stát... Práh vůbec není odřený, není tam žádná známka o prodření. Nevíte někdo jak to opravit ? nechá se to nějak vytáhnout zpět.... Nemáte zkušenosti ? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Viděl jsem naživo, jak opravovali podobně poškozený prah jak máš ty ale na Fabii I.. Dělali to stejnou technologii jak je na videu... Trvalo to asi 20 minut.. Jen je to když si to necháš udělat dost drahé, takže to nějak napodobit a udělat podobně svépomocí.. Protože ta Fábka stála něco kolem 3000,-.. EDIT: špatně odkaz.. Editováno: 4. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 no svépomocí to půjde těžko, navíc k tomu nic moc nemám a nikdy jsem to nedělal. Spíš hledám zda to vůbec půjde a hlavně za kolik... Kytovat nebo jakkoli do toho zasahovat se mi nechce, metoda PDR vypadá slušně, ale ta cena je fakt dost vysoká. Otázkou je zda to někde udělají za menší peníz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Tu Fabii dělali přímo v Autorizovaném servise, ale dělala to externí firma pro ten servis, takže jak firma, tak servis si dali přirážku na ceně... Takže kdyby se podařilo sehnat někde přímo někoho kdo to dělá, tak by to mohlo vyjít levněji... Jestli si pamatuji dobře, tak to byla firma karosar.cz .. Ale na jejich stránkách je ceník jen za opravy po kroupech.. Ale pokud by si je měl blízko, tak se zkus optat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Mrkni sem: http://www.karosar.cz/ mě dělali hranu na fabii a nenajdeš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Zdravím, tak jsem přišel k autu a koukám, že mě asi někdo chtěl ukrást kola jen to byl blbec a auto mu spadlo asi z heveru.. Mám havarijku, ale řeším jestli to má smysl hlásit s 5tis. spoluůčastí. Tušíte kolik by mohla příjít oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 J to tu několikrát. Zkus firmu co dělá opravy vytahováním. Např http://www.karosar.cz/ A do 5000 by ses měl vejít, takže si havarijko pošetři ne něco jinýho, co snad nedojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Práhy jsou snad nejhorší místo pro opravy. Také bych zkusil vytahovací metodu: Praha Průhonice www.qliniq.cz Dělali mi auto po kroupách a gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda.R Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Ok, díky kouknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 11. Únor 2016 Sdílet Vloženo 11. Únor 2016 Prohnutý práh oprava? Ahoj poradíte jak to vytahnout nebo je tu někdy z prahy a okolí kdo by to udělal levně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 ahoj řešil sem to samé na superbu, každy klempíř to bude umět opravit. Já to nechal dělat na kladně cena byla 3000 i s lakovnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 Mne stačí když to někdo vytáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surmi Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 bez spotovačky to zřejmě nepůjde, což znamená ,že to bude chtít i lakovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 také bych řekl, že to bez navaření nepůjde. Možná ale chtěl naznačit, že to nalakuje sám 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 O to nejde spíš jestli to de jde vytáhnout nějak ? Fakt se mi to nechce rezat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 řezat se to nemusí, dělá se to navařenou elektrodou a za tu se to vytáhne. Jen se to na tom místě musí zbavit laku. Také se to dělá přísavkou, ale to podle mě v tomto místě a při takovém poškození nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.