Martab Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 před 7 hodinami, Kamil07 napsal: Nabizim na vymenu moje cerne Vigo 16" s pneu Kumho Ecsta HS51 215/45 R16 (DOT 4919), za Matone 15" s pneu 185/60 R15, idealne taky v cerne barve a v zanovnim stavu. Kola i pneu maji aktualne najeto pouze 500 km, perfektni stav, doplatek dohodou. Bohuzel jsem se unahlil pri vyberu a radsi bych 15". Nabidku prosim do SZ. Diky. @Malta @Barenasparena Nestálo by to za výměnu černých Matone? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 (editace) před 8 hodinami, Kamil07 napsal: Nabizim na vymenu moje cerne Vigo 16" s pneu Kumho Ecsta HS51 215/45 R16 (DOT 4919), za Matone 15" s pneu 185/60 R15, idealne taky v cerne barve a v zanovnim stavu. Kola i pneu maji aktualne najeto pouze 500 km, perfektni stav, doplatek dohodou. Bohuzel jsem se unahlil pri vyberu a radsi bych 15". Nabidku prosim do SZ. Diky. Nabízím úplně nová kola Matone 15´´ vč. úplně nových pneu - nejetých (bohužel nejsem teď schopný říct značku pneu, jsem v práci). Kupoval jsem je s novým autem v listopadu 2019, ale na auto šly rovnou zimní, takže tyto letní mi (zatím) ještě jako úplně nové, nejeté, leží v garáži. Jediný zádrhel - jsou stříbrné. Editováno: 20. Březen 2020, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 (editace) JendaII: Jezdi se na nich hur, nez jsem cekal, 15" by mi asi bohate stacily. Auto uz se mi zda dost tvrde, na dobre silnici je to v pohode, ale bohuzel jsme v CR. Jako neni to uplne tragedie, ale nejsem na 100% spokojeny, proto vymena s adekvatnim doplatkem (nebyly uplne levne). Rapid1.0: Promyslim, ale stribrne asi ne. Dalsi nabidky prosim do SZ, at to tu nezasirame. Jen dodam, ze mam zajem o origo cerne, lakovane dodatecne ne. Editováno: 4. Květen 2020, autor: Kamil07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2020 Sdílet Vloženo 20. Březen 2020 před 7 hodinami, Martab napsal: @Malta @Barenasparena Nestálo by to za výměnu černých Matone? zní to lákavě, ale za prvé, Baruš nemá moje černé Matone a já na svoji atmošku nechci dávat větší kola a zvyšovat si náklady za gumy a předpokládám že ani ona ne a za druhé, já mám gumy na Matonkách už tak na 10-15t km jenom. Ale dík za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 ja se priznam ze nepoznam rozdil mezi 15 co mam na zimu a ted 16 na leto...mozna jezdim po dobrych cestach nebo proste pro to nemam cit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil07 Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Na dobrych cestach je to v pohode. Na zimu jsem mel plechace 14", proto je to pro me takovy rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Na bazoši jsem narazil na zvláštní kola, to je něco zvláštního pro jiný trh nebo odjinud z koncernu? https://auto.bazos.cz/inzerat/119368302/elektronove-disky-na-skoda-fabia-rapid.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m_tsch Vloženo 5. Květen 2020 Sdílet Vloženo 5. Květen 2020 Tohle je na 99% originál pro Seat Toledo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 (editace) Slovenský škoda eshop //akcia skončená... Editováno: 2. Červenec 2020, autor: brrrrm 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 A u nás opět nic. Já snad objednám a do Bratislavy dojedu. Bílé matto pro šedivku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 akorát se jim už stránky nějak zhroutily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Tak tomu říkám ceny.Třeba ty Matone za 41 Eček to je bezkonkurenční cena.Čekal jsem snad dva roky jestli u nás opět nebudou 15 za dobrou cenu a před měsícem jsem koupil mírně jeté ale toto je cena za nové.Kdybych ještě zháněl aj bych si za tu cenu na SK dojel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Porovnani Matone a Deneb. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Zdravím a prosím o radu. Vybírám alu disky na F3. Chci 17", které by dle TP měli mít ET 46. Kromě originálních disků je tím, ale značně omezen výběr. Otázka zní: kola s ET 38 by měli problém s délkou originálních šroubů nebo ne? Tuším, že ET 43 asi ještě ne, ale...zkušenost s tím nemám. Bylo by třeba dokoupit delší šrouby nebo ještě ne? Nevyčnívalo by kolo už moc ven a netrpěl tím práh od kamínků? To, že by tam mělo být to co má je mi samozřejmě jasný. Díky za zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 já teda nevím, ale šrouby s tím dle mě nemají nic společného, tlouštka příruby kola bude stejná (to co by mělo vliv na délku šroubů), ale ET vyjadřuje jak moc je ta dosedací příruba vysunutá, zasunutá k ose disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Asi máš pravdu. Takže otázka je jen, jestli to bude mechanicky něčemu vadit nebo ne. Samozřejmě i při výběru neoriginálních alu bych se držel pokud možno co nejblíž předepsanému ET 46, jen mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 je tu několik aspektů ... změna geo nápravy, může ovlivnit nestejnoměrné sjížděni pneu, popř. namáhání dílů nápravy a jejich poškození, STK (jsou taková, která to kontrolují podle TP) a v neposlední řadě, v případě nehody a uplatnění havarijka, to může pojišťovna posoudit jako důvod k odmítnutí pojistného plnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 18. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2020 Otázka pojišťovny, TK atd. je mi jasná. Na to se neptám. Jde mi spíš o to, jestli to někdo má a jezdí mu to nebo ne 🙂. O změně jízdních vlastností jsem četl. Minimální rozdíl v ET by ale podle mě neměl snad mít vliv na nějaké další díly. Minimálně bych se i tak tedy držel ET nad 40. Třeba nakonec sáhnu po originalnich ALU a otázka je zbytečná, ale i tak mě to zajimalo. Když si vzpomenu co všechno jsme nacpali na auta při tunění našich Favoritů, trojkových golfů atd. před 20 lety😅. Každopádně díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Dotaz: Když si koupím disky, které přesně odpovídají tomu, co je v TP mého auta (včetně ET), ale nebudou to origoš Škoda, je třeba podnikat nějaké legalizační kroky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Ne z hlediska legislativy. Ale pro tvůj osobní klid bych si pohlídal, zda má výrobce pro kola nějaký atest, certifikát (TÜV, ...) ať víš, že si nekoupil nějaké "čokolády", co budou šišaté po první vymetené díře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Míša Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Děkuji. Kontrola, prověrka výrobce a slídění po recenzích je jasná věc. Nic z polské stodoly nebo z kůlny od pana Wang-Li mi do auta nesmí. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Nechci kvuli takové pitomosti zakládat nové téma, a s litými koly to souvisí. Má někdo zkušenosti se zaseknutými čepičkami ventilků? Nejspíš mi zreagoval levnej čínskej hliník těch čepiček se solí a “zarostlo” to. Nechce se mi to moc rvat, abych nevyrval celej ventilek. Jde to nějak i bez celkové výměny ventilků? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 (editace) Aspoň ti ich nikto neukradne! :D Ja som tam zvykol nastriekať WDčko alebo podobný sajrajt a za chvíľu sa to aj za pomoci kombinačiek uvoľnilo. Odvtedy furt pod kovové čapičky dávam kvapku oleja a vydrží to celú zimu. Editováno: 28. Únor 2021, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Lidi furt dokola, to všemocné wd je především výborný čistič třeba na flintu, ale ne mazadlo a konzervační prostředek. Použij s citem sílu, když už nahřívání tady asi nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 v servisu vzal sikovky, těma podržel tělo ventilku a klíčem povolil čepičku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.