Publikováno Únor 25, 20169 r zdarec, nenašel jsem ekvi téma, tak to postuju - při změně polohy (zrychlení, zpomalení otáčky) se ručičky pohybují nespojitě - v rovnoměrném kroku (cca 4 polohy na 10km/h a u otáček cca po 50/min), nikdy jsem neviděl, neslyšel, neumím si vysvětlit Při bližším pohledu je vidět, že ručička před skokovou změnou polohy lehce vyosí (jakoby se odkloní osa) Budíky ukazují jinak korektně... VAG na to nic neříká. 1,9SDI. Poradíte ?
Únor 25, 20169 r Co je k nepochopení? Každý budík má motor, který pohybuje ručičkou. Má cívku sinus a cosinus a je to řízeno logikou.
Únor 25, 20169 r Autor jo takhle... netušil jsem že jdou vyměnit. A není spíš problém v té řídící logice, když to dělají oba stejně ?
Únor 25, 20169 r že to dělají oba a najednou to je zajímavé, jinak bych zkusil vagem test akčních členů (budíků) a koukal bych co to bude dělat.
Únor 25, 20169 r Někdy stačí vyměnit jeden a druhý se přestane klepat- jestli odebírá velký proud-nevím. Všechny 4 jsou stejné.
Únor 25, 20169 r Mám tu jedny vybrakovane budíky, motorky jsou v pořádku kdyby byl zájem, tak do SZ... :-)
Únor 25, 20169 r Autor Mám tu jedny vybrakovane budíky, motorky jsou v pořádku kdyby byl zájem, tak do SZ... :-) jj, zjistím co a jak a ozvu se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.