Patrik1971 Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Tak som si nakoniec helfol mapami 2017 z firemnej Caravelle.Su uplne identicke.Stacilo staru SD kartu zformatovat a skopirovat mapy z Caravelackej SD karty a fici to aktualne perfektne. Este sa spytam,ci niekto neponuka ten vacsi 8" display.Za rozumnu cenu by som prijal aj s instalaciou:-) Mam ten povodny 6,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 (editace) Este by som sa spytal,kde sa dostanem k aktualizacii na zariadenie Amundsen.Aktualne mam 241 a tu je spominana 252....blbne mi pripojenie BT...proste sa pocas hovoru odparuje,vzapati naparuje a potom opat a tak dokola... Editováno: 19. Duben 2017, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) jak tak čtu Vaše příspěvky, znamená to že tedy oficiální postup na stránkách škody kde mi po zadání VIN vyjede aktualizace tu po stáhnutí pomocí jejich downloaderu rozbalím na FAT 32 SD kartu a tu pak strčím do slotu a aktualizace neproběhne? Bohužel jsem toto zkusil už asi pětkrát ale opravdu nic. Je tedy někde fígl? Po zásunu karty to hlásí. "Chyba, data nedostupná,.......! Jinak HW H24 SW 0245 děkuji za radu. Editováno: 4. Květen 2017, autor: lubpf vložení obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Mě to funguje bez problému. Samozřejmě s origo kartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Karel - možná bys měl vysvětlit, co znamená s origo kartou.... Někdo to pojme tak, že koupí origo zabalenou v Alze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 Pochopil jsem že potřebuju prázdnou SD kartu od Škoda auto? Tu původní bych nerad nějak přemazal a skončil bez mapy. Oni mi prodají prázdnou SD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) No pokud máš Amundsen, tak jsi dostal určitě originální kartu s mapovými podklady. Původní data z karty smažeš (předtím můžeš data zálohovat třeba na HDD či SD) a na prázdnou kartu rozbalíš nová data. Možná by Ti prodali i jinou kartu, podle mně je to ale zbytečné. Editováno: 4. Květen 2017, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 V 4. máj 2017 na 11:32, lubpf napsal: jak tak čtu Vaše příspěvky, znamená to že tedy oficiální postup na stránkách škody kde mi po zadání VIN vyjede aktualizace tu po stáhnutí pomocí jejich downloaderu rozbalím na FAT 32 SD kartu a tu pak strčím do slotu a aktualizace neproběhne? Bohužel jsem toto zkusil už asi pětkrát ale opravdu nic. Je tedy někde fígl? Po zásunu karty to hlásí. "Chyba, data nedostupná,.......! Jinak HW H24 SW 0245 děkuji za radu. Aktualizacia map sa da vpohode zmaknut doma,ale aktualizacia zariadenia na vyssi soft a hardware je podla infa od igor160 mozna iba cez oficialny servis Skoda,alebo cez niekoho,kto servisnu diagnostiku ma a vie to/Urco zdejsi Ferda/. Vraj posledny aktual update amundsen je 252 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 11. Květen 2017 Sdílet Vloženo 11. Květen 2017 Tak děkuju za rady risknul jsem to s origo kartou z auta a ono to funguje:-) Jsou holt klucí z MB fikaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka951 Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Staženy mapy 2017/2018. Konečně první mapy, kde začíná chodit TRAFFIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Nema niekto navod,ako demontovat display amundsena pri vymene za columbus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Odloupneš černý rámeček a to otvorů,které určitě vidíš na displeji columba strčíš 4 vytahováky.Pokud je nemáš,nevytáhneš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2017 Myslel som si,diky.A este odkial najlepsie zacat pacit ten ramecek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 V 4.12.2016 na 17:51, KarelM napsal: Amundsen v MR 2017 má již 8 palcový displej. Nevíte někdo číslo dílu celého displeje z ETKY? Je to stejné jako pro Columbus tzn. 3V0919606 ? Vie na toto niekto odpovedat?Tiez ma to zaujima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 Takze 6,5 palcovy Amundsen je fuc...na jeho mieste vdaka Cosby-mu 8 palcovy Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2017 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Vie niekto,ci je mozne updatovat navigacne podklady zo Skodovackeho update portálu lubovolne velakrat,alebo je to nejako obmedzene?Nieje to nahodou ze prve 3 roky zdarma a potom uz spoplatnene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. leden 2018 Sdílet Vloženo 25. leden 2018 (editace) Je mozne pouzit aj 3V0919605D přední LCD panel ?Je to panel Amundsen 8" v novom designe. Editováno: 25. leden 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Vyšel nový software 0367 pro všechny co mají Amundsena nebo Bolero se softwarem 03xx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Da se ten novy FW nekde stahnout? Koukal jsem na portal SA a tam mi to nic pro muj VIN neukazalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 Mě to taky neukazuje nic a mám SW ještě starší, 0245. Dá se to přehrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 (editace) @ghost7 @KarelM bohužel portál ŠA je k tomuto účelu absolutně k ničemu..zde Vám to nikdy nový sw nenabídne i když už bude nový..musíte do servisu a tam se dohadovat, protože někde vůbec nebudou vědět, která bije a budou tvrdit, že nic neví, že nic nemají apod..pokud víte, že je opravdu nový, musíte na něm trvat a servis si ho musí vyžádat ze škodovky a pak Vám ho přehrají, tedy to platí v případě, že budete v tom servisu první, kteří to budete žádat :-) Editováno: 2. Červen 2018, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 To se kryje s mou zkušeností - při roční prohlídce jsem požádal o kontrolu SW pro Amundsen, ale i motor (pořád mi objevují chyby), velmi se divili, že by měli něco takového zjišťovat, prý se to jen zjistí při připojení auta na VAG v on-line režimu se škodovkou, která potvrdí nutnost přepsání novou verzí SW. Podle VIN to prý nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Ahojte, ake rozlisenie ma aktualny Amundsen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartaHK Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Jeden začátečnický (mám S3 s Amundsenem teprve týden): Lze místo CarStick užít jakýkoliv jiný modem - třeba Vodafone USB modem? Případně jaké to bude mít nedostatky / výhody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.