Libor111 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Ahoj, prosím o info zda současná verze Amundsenu ukazuje i nadmořskou výšku, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 (editace) Ahoj, ano v navigaci jsem Koukal, že tam ta informace je Editováno: 11. leden 2021, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 @sumachr ale to není aktuální amundsen. MY2021 má uplně jiné navigační podklady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 @Weithfisto Ukážeš mi tedy fotku z my2021? Já mám 2020. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 @WeithfistoTady je fotka z roku vyroby 01. 08. 2020 a je to tam taky - sportline. tak to pak nerozumím tvému komentáři. Buď konkrétní a nebo to ukaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Jak se dostanu do auta, tak nafotím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumachr Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 (editace) @Weithfisto Ahoj, tak jsem včera zjištoval, a opravdu by to neměla umět navigace u nových aut který mají tu novou jednotku a teď abych to napsal správně mib3, Já mám ještě mib2.5 hele a ty už ani nemáš sloty v šuplíku? A poslední dotaz: jak si psal, ž emáš jiné navigační podklady a ty jsou od koho? Díky Editováno: 21. leden 2021, autor: sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 @sumachr asi jsem to blbě napsal. Moje chyba. Předpokládám, že navigační podklady budou od stejné firmy, ale celková grafika a ovládání navigace je jiné. Ano já už nemam SD slot v kaslíku. Jelikož je auto neustále online, tak i aktualizace map si stáhneš kdy chceš. Jinak nekašlu na tebe, ale ještě jsem se k autu nedostal. Pracuju z domu, takže teďka skoro nikde nejezdím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 @sumachr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Nevím, jak amundsen, ale columbus mi nadmořskou výšku ukáže na digitálním přístrojovém panelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david00007 Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Chlapi dotaz. Jednotka MIB2 (3V 5Q0035864B) půjde na ní LCD Columbus MIB 2.5 3V0919606D Děkuji moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 4. Březen 2021 Sdílet Vloženo 4. Březen 2021 Mám dotaz. Má někdo odkaz kde bych stáhl novější software?sehnal jsem si novější display 3V0919605D a nahradil jsem ho původním.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik_CZ Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Ahoj, víte někdo prosím jaký je poslední firmware pro tuto jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo1487 Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 Ahoj, v Superbu 3, mám Amundsena a chtěl bych aktualizovat firmware, je možná update z tohoto softwaru na vyšší? Nové mapy jsem si stáhl a ty fungují, ale rád bych aktualizoval firmware. Díky za info a postřehy. 5A648430-C84F-442B-84E7-FB6ADBDE02CB.heic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 A dovod aktualizacie?Nieje vzdy je totiz potrebna a lepsia a moze prave naopak spustit seriu problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor111 Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 Dobrý den, vracím se k mé starší otázce. Opravdu u aktuálního Amundsenu nelze zobrazit nadmořskou výšku. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaln Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 V 1. 12. 2020 na 19:55, rejdy1 napsal: Díky za reakci, známému to O IV dělá prý také, ale neslyšel jsem osobně... Snad to nějaká aktualizace odstraní. Ahoj, nebyl jsi náhodou v servisu s tím šuměním Amundsenu u Superba po FL? Já po nějaké době zkusil napsat do Škodovky a zatím stále žádný nový software na to není a navíc to vypadá, že o problému ani nevědí a neřeší ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 2. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2021 V 3. 4. 2021 na 20:22, Erik_CZ napsal: Ahoj, víte někdo prosím jaký je poslední firmware pro tuto jednotku? na webu skodovky jsou aktualizace podle vin kodu aktualizace map je cca 2x do roka, mel by v tom byt i firmware ale jisty si nejsem, to poznas po update kdyz se mrknes na stejny screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 Tak odtestovany najnovsi Amundsen. Okrem toho, ze navigovanie nie je dle mojho gusta a ostavam pri google mapach, je mozne navigovat cez google maps zobrazenych na Amundsene a zaroven zobrazit trasu na Virtual cocpite zadanu cez vstavanu navigaciu. Ohladne nadmorskej vysky, vcera som tam nejake hodnoty v nejakom pohlade videl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 Jak se ti tohle povedlo? Já když při zadané trase ve Waze nechám navigovat přes vestavnou navigaci, tak mi to trasu ve Waze vždycky shodí. A stejně to je i naopak. Jinak nadmořskou výšku je možné si zobrazit ve virtual cocpitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 30. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2021 Mas pravdu. Dnes som to skusal este raz a takto: - nie je mozne mat 2 rozne trasy (jednu cez Amundsen do bodu A, druhu cez AA do bodu B) - ak zadam trasu cez AA (google maps), mapu mi zobrazi v Amundsene a pokyny vo VC - ak nechcem vidiet pokyny ale mapu, tak musim vo vstavanei navigacii poslat mapu do VC (vidim len mapu ale bez navigacnych pokynov) - mal som zato (dle predchadzajucich prispevkov), ze ani toto nie mozne (mat zobrazene navigovanie v Amundsene cez AA a vstavanu navigacnu mapu vo VC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Deto: Tohle přesně využívám. Waze uprostřed přes AA, vestavěnou mapu na VC a k tomu pokyny z Waze na VC. Jen ještě jeden dotaz - nepřišli jste někdo na to, jak z vestavné navigace umazat některé uložené cíle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 Pořád nikdo neporadí, jak vymazat oblíbený nebo z aplikace zaslaný cíl? Já na to nemůžu přijít. Ani v manuálu jsem to nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 8. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2021 Na portálu Connectu to nejde? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Mapy 2022/2023 už ide stiahnuť. Ak by niekto chcel odkaz pošlem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.