Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mám trošku problém. Po odemknutí auta se mi po chvilce sám otevře kufr a uvnitř se samo rožne kontrolka otevřených dveří. Po zabouchnutí zase po chvilce sám vyskočí a z kufru slyším zvuky, jak když se zámek zavírat, nebo otevírat nebo co já vím smile.png takové chrčení. Může to být zámkem? Ten je namontován na spodní části kufru??? Nebo ve dveřích kufru. Díky za každou radu.

Ano zámek je umístěn v 5tých dveří

vadný zámek, nebo mechanizmus zámku

vadný servomotorek

vádný některý z mikrospínačů

vadná kabeláž

doporučil bych vyměnit vadný zámek... jinak proměřit mikrospínače, zkontrolovat vedení a konektory

• 7 měsíců později...

Ahoj,

mám ..............................

Upraveno od Pawouk
Duplicita.

Nelze vkládat stejný příspěvek do vícero témat - viz pravidla fora.

• 3 měsíce později...

Tomu rozumím a omlouvám se ale jedná se o dva problémy (samovolné otevírání a nefunkčnost otevírání) tak jsem nevěděl do kterého tématu je příspěvek vhodnější. Nicméně řešení asi neexistuje... Všude mi všichni rovnou řeknou vyměnit mikrospínač ale ten byl měněn v autorizovaném servisu a bez výsledku. Zámek nebo spíše jeho aktivní část (servomotorek) funguje protože jinak by se nemohlo stát že se kufr sám otevře nebo jde otevřít normálně spínačem na 5. dveřích. V zimě když byl mráz tak se problém neprojevil ale teď když se oteplilo je to zase to stejné. Zavřu kufr nastoupím zabouchnu dveře kufr se otevře, takto se to může opakovat klidně 5x než se mi podaří se rozjet a stačí třeba sjet z chodníku a kufr se opět sám otevře. Jediné co spolehlivě funguje je zamknout auto zevnitř. Do doby než se zámek zasekne a nereaguje na spínač jen na DO. 

Kdyby měl někdo nějaký nápad co s tím budu moc vděčný!

• 2 roky později...

Ahoj mám stejný problém se stálým otevíráním kufru,kufr po otevření auta se otevře a navíc se zámek stále otvírá nebo zavíra,vyměnil jsem zámek i mikrospínač ,vydrželo to cck týden a pak stejný problém.Jak se ti to povedlo odstranit TomasW?DÍKY ZA INFO

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.