ladislav26 Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 Ahojte, nedávno mi opravovali RJ motora to je už v poriadku potom mi mechanik menil ešte, palivový filter, palivové čerpadlo. RJ nastavil všetko auto naštartovalo ale neťahalo tak ako má, tak odpojil lambda sondu a zázrakom auto išlo ako šíp bez problémov. Len problém nastal vtedy keď objednal novú lambda sondu zapojil a auto zase neťahá, takže bez lamdba sondy auto ide bez problémov a s ňou ako keby nechcelo. Dneska mi bude opravovať výfuk lebo vlnovec je odtrhnutí to práve preto robí problémy. Ja sa dosť bojím či práve nebude v háji katalyzátor a preto to neťahá. A tie vo volnobehu motora zdochina. Viete niečo poradiť ? čo by sme mohli ešte vyskúšať ? Lebo som čital niečo aj o EGR ventilu či práve tam nie je chyba alebo potom či to nerobí skrtiaca klapka ale mechanik mi hovoril, že klapku vedel pekne nastaviť že tým by problém nemal byť. Ďakujem za odpovede. Motor je 1.4 MPI AME - R KAT 50kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 To vyzera na vymenu..... bud mechanik alebo auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav26 Vloženo 18. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 No mechanika som už menil tretí krát takže možno už len auto meniť. Človek sa potešil keď sme boli na jazde že ide ako má žiaden problém a teraz takto po výmene Lambda sondy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 A aku ste davali lambdu origo Bosch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladislav26 Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Tak Lambda Sondu sme dávali univerzálnu ak dobre viem či je to Bosch to ti povedať neviem ale stalo to to 70 euro. Ale keď sme to rozoberali tak na výfuku je zlomení tesne pred Lambda sondou takže možno tam salo falošný vzduch takže najprv vymeníme výfuk a potom sa uvidí či sa problém vyrieši. Ale napr. moju origos Lambda sondu sme vyskúšali v inej Fabii a tam to išlo ako má takže možno Lambda sonda je funkčná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 origo je bosch a v tej cene si mohol uz kupit origo ..... naco si ju potom kupoval?........ake tesnenie vsak lambda sa srobuje na svoje miesto a tesnenie ma na sebe vies o com hovoris? a co diagnostika mali ste ? vypisala nejaku zavadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 (editace) Zaprve si sprav tesnost vyfuku to je hlavni a za druhe si kup origo lambda sondu. Pak vymaz zavady a projed to. Editováno: 20. Březen 2016, autor: Hurec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Diagnostika co ukazuje? Ja som mal problem zo zhasinanim motora pri vyradení rychlosti tiez sme navarali novy vlnovec zmazal som chybu bohata zmes prva rada valcov ale nepomohlo, od znameho sme z jeho fabie vymenili a odskusali vsetky mozne diely cez lambdu skrtiacu po vsetky snimace no problem ostaval, chyba zmyzla sama momentalne bez chyb a problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.