Bracho90 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Ahojte,priatelka riesila niekde na fore tento problem s Dpf ale neviem asi jej tam neporadili,tak sa obraciam sem. Fabia 1.6tdi 55kw 2012 poctivych 49tis km! Auto jazdilo len fakt kratke trate viac menej mesto,a zacala svietit kontrolka filtru pevnych castic,auto ide len do 2500 max 2700otacok a na diagnostike pise tuto chybu :16848-ROD,(neznamy chybovy kod, viete mi s tym poradit?Na aute svieti kontrolka filtra+dzek motora+zhavenie. Nerad by som sa nechal oklamat v servise ze mi vymenia filter a staci len cidlo,dakujem. Chyba je vycitana s vagu.Dakujem za skoru odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-16848.html zkusil bych prvne tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bracho90 Vloženo 19. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Dakujem ale potrebujem skor neaku rychlu radu,poistky som pozeral ako prve,cidlo mnozstva paliva by nerobilo toto podla mna co to robi,a nesvietil by dpf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Skor treba filter vycistit, resp spustit regeneraciu. Diesel s DPF je uplna hlupost do mesta a na kratke trasy. Hlavne ze to zere kolko v meste 6L? Ako akykolvek benzin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Ale podla cisla chyby to je senzor hladiny paliva, obvod preruseny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bracho90 Vloženo 20. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 hej hej snimac hladiny paliva to je asi plavak v nadrzi a tam je neake cidlo,ci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.