Euqalyptus Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Caute vsetci!! Vedeli by ste mi prosim Vas niekto poradit naco je tento konektor? Alebo od coho je? Naco sluzi? Jednoducho co to je za konektor? Dakujem pekne za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Ja tam nic take nemam a dokonca aj kabelaz a trubky mam trochu inak, ako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euqalyptus Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Coze? To je ako mozne? Nevie teda nikto od coho to moze byt? Nie je to original? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Podla mna je to konektor od elektrickej klapky v saní čo prvé 2010 CAY mali , a niekto tam menil motor alebo sanie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euqalyptus Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Meneny motor??! Ako zistim ci bol alebo nebol meneny?? Preco by menili sanie? Zatial dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 je to ten 5 pin oval konektor ktorý je na tú klapku , nič iné tam na okolo na takom konektore nie je ... sanie sa mohlo meniť práve s poruchy tejto klapky a možno bol len nový typ , prípadne môže byť ak je to nejaký dátumový prechod že je to tak s fabriky , konektor ostal nezapojený a sanie je nové ,,, ale vzhľadom na to ako sú trasované tie hadičky , prichytenie zrdhovacou páskou a podobne to bude skôr tá možnosť vymeneného sania alebo motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euqalyptus Vloženo 21. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Akym sposobom mozem zistit ci bol meneny motor alebo len sanie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Skús podla VINka v škodovke Samá čistota ;( Ja tam nic take nemam a dokonca aj kabelaz a trubky mam trochu inak, ako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 V piatok sa wapkovalo To sanie tam podla VIN ine ani nevidim a motor cislo nikde nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 A to je konkrétne toto auto s konektorom ? tie sania sa tam nahradili tými bez klapky niekde okolo 2010 , a kolega tvrdí že ak by to tak bolo tak by to muselo byť vypnuté aj softom aby nesvietil check engine ... možno je to naozaj nejaký medzityp kde ostala stará elektrika a nové sanie , nebolo by to prvý krát.. ale vzhľadom na trasy hadičiek a celkový stav to vyzerá že to niekto bastlil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Nie, je to moje auto. Ale ma to zaujalo, lebo ine sanie na CAYC tam vobec nevidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Euqalyptus Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Bol som sa dnes v skode pytat je to rok 2010 kod motora CAYC a tiez mi nevedeli povedat co to je za konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.