Čečulák Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 V 5.5.2017 na 11:38, Pepyczech napsal: No, abych pravdu řek, tak sám z toho mám bobky, jestli se mně to podaří udělat tak, aby to sloužilo a taky vypadalo, ale hlavně, aby to drželo. Proto čekám na teplo, jako na smilování, protože všechny ty samolepky i ty nejkvalitnější potřebují min. 20 Celsiů. Mě by nevadilo, ani kdyby to bylo hnusný :-) na spodku dveří kde to nebude vidět, hlavně jak říkáš funkčnost a přilnavost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 před 4 hodinami, osobne napsal: Maji vsechny nove Fabie cernou masku, nebo to je jen pro urcity stupen vybavy? Ta se mi fakt libi. Černou masku má buďto nejzákladnější Active nebo verze Monte Carlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Diky za info, skoda, ze cernou masku nedavali i na Yeti Active. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 9. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Hlavně active má matný plast v jednom kuse s "mřížkou", monte carlo má rámeček v perleťově černé a lze zaměnit za chrom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.