sonyk02 Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Deepness: jo rozměr by měl sedět. A není nad orig Bosch (Bosch vlastně systém aerotwin vymyselel a nechal si ho patentovat) sám je již mám přes rok a oproti obyčejným stěračům je to úplně někde jinde! A s fleky problém nemám asi je to o tom jaká se používá kapalina do ostřikovačů. Možná to tu už bylo, nečetl sem celé téma znovu, popis Aerotwinu na Octavii: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/SteraceAero.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Ahoj, já jen chtel, ze je tam klucina prodava za 550KC + posta... jsou to original bosch aerotwin... samozrejme pokud by nekdo mel zajem... Mejte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Časopis Svět motorů provedl test stěračů aerotwin a klasických. Zde výsledky: st_ra_e.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Máš to naskenovane naopak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 tak ono taky zalezi jak se k tem steracum chovas. jestli jima rozmazavas mouchy v lete a v zime skrabes okno, tak se ani nedivim ze Ti nevidrzi gumicky rok... tak ja v lete nimi muchy mazem dost - ale kym su cerstve, a v zime pouzivam stierace, len ked je okno uplne rozmrazene. Aj preto mi tie stierace vydrzia v priemere 1,5 roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Máš to naskenovane naopak :-) aspon je to BMW spravne - kolesami nadol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 jj nevlezlo se mi to na skener - je třeba si otočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ares.rs Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Tak ludvíčku podívej se - na OII je to už jinak než na OI. OII má tzv. banány origo, které se už nemontují pomocí toho háčku, ale musíš pootočit a povytáhnout z toho čepíku. Máš, ale hodně řešení jako já. Bosch aero twin přímo na model Škoda Octavia s označením 1U exituje sada stojí cca 800-1000 nebo sehnat si ramínka z Fabie II a převařit si držáky jako to mám já a super. Už bych nechtěl jiné stěrače. Tak pak napiš co si vymyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Já taky používám aerotwiny, dříve jsem měl origo škoda, ty byly úplně super a vydržely mi dva roky, teď tam mám nějaký neorigo z mototechny a po roce už nic moc, takže znova půjdu do origo škoda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 [taky jsem zkusil aerotwiny koupil jsem filson určené pro octu a nevím, moc nepřiléhají (nahoře se dělají mazy) a u spolujezdce šmouhy při chodu "nahoru", nehci hanit ale klasiky např VALEO nebo BOSCH mi připadaly že fungují lépe a stačí pak vyměnit gumičky a než se ramínka vytahají tak docela dlouho poslouží. Ale nehci ..twiny hanit, Bosch nebo Valeo asi bude jiný kafe než FILSON Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 TEST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Filsony jsou šmejd z benzínky, pokud chceš ušetřit, tak si pořiď aerotwiny zn. Brillant, koupil jsem je normálně v mototechně, sice vydrží o trochu méně než origo škoda, ale stojí nějakejch 370,- . Nakonec jsem do nich šel znovu, zítra ti sem hoím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedro281 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahoj,máte někdo zkušenosti se stěrači zn. KAMOKA.Cena je docela solidni. http://sz.aukro.cz/item957764851_sada_zn_flat_steracu_530_480_skoda_fabia_octavia.html Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Ahoj, jedině Bosch !!! Vše ostatní ti během několika měsíců půjde do háje - také jsem zkoušel, kupoval, měnil, nadával a skončil se závěrem : BOSCH jedině BOSCH. A jako jediné značkové aerotwiny mají vyměnitelnou gumičku ! Ahoj PASAT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Vyměnil jsem gumičku na stěrači Bosch aerotwin a můžu potvrdit, že výsledek je senzační. Ani šmouha. Až jsem sám překvapen, co dokáže udělat pouhá gumička Ta stará gumka vydržela 1,5 roku a i to je dost, když si vzpomenu, že staré stěrače jsem měnil 2x ročně Gumička stála 130,-Kč v origo servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimitech Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 A jak teda tu gumičku měníte ? Lze ji jednoduše vysunout a nahradit opětovným zasunutím za novou,nebo se musí rozdělávat ten držící systém celýho aera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 18. Březen 2010 Sdílet Vloženo 18. Březen 2010 tady je návod za 10 minut je hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Já jsem se sháněl v origo prodejně Škoda po těch gumičkách do stěračů Škoda Aerotwin a tam mi řekli, že prodávají jen komplet stěrače, samotné gumyčky ne, ani v počítači to nenašli, tak kde je tedy kupujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 v ostravě u Auto Heller podle čísla dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimitech Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Tak jsem tam ted nasadil gumičky SWF (125kč) Grafitové a po vyzkoušení,vypadá,že konečně to stírá jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 v ostravě u Auto Heller podle čísla dílu Díky za odpověď, ale to je pro mě trochu z ruky . Dneska jsem si koupil ty Aerotwiny od Filsonu, tak se uvidí jestli to vůbec k něčemu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 v ostravě u Auto Heller podle čísla dílu A dá se, prosím, tu napsat tedy to číslo dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 1K0 955 429B a jsou tam přibalené i náhradní plastové koncovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Číslo gumyček je 1K0 955 429. V balení je 1ks a měla by stát cca 150 peněz (1 gumyčka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 pasat: byl jsi rychlejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.