Publikováno Září 24, 200618 r Zdravím, mám fakt asi hloupou otázku, ale zajímalo by mě, co to je. Když přidám plyn, respektive společně s výkonem motoru, je v interieru slyšet určité svištění, které vzrůstá/klesá spolu s akcelerací auta. Můžete poradit, co to dělá ?!
Září 24, 200618 r Chapu, ze bys rad vedel co to je, ale na zaklade tohoto dotazu se muzem jen dohadovat. Napis co mas za motor, pripadne dej zvukovej zaznam. Tohle je treba klasickej projev turbodmychadla, ale mas TDi? Vice info prosim!!!
Září 24, 200618 r Autor omlovám se, to jsem zapoměl, Fabia 1.4 MPI 50KW, kdyby to bylo TDi, nedivil bych se. To mám služební a dalo by se říct, že to zní stejně, snad jen hlasitěji (trochu)...
Září 24, 200618 r Co řemen? Obvykle pískaj řemeny na alternátoru když nejsou napnuté tak jak mají být, ale na Fabce by se měl napínat automaticky, přesto bych to prověřil. Upraveno Září 24, 200618 r od mischicka
Září 24, 200618 r A nestava se to jen kdyz mas pustene radio?? Z repraku by ti mohl lizt zvuk, ktery pri akceleraci stoupa a pri brzdeni klesa. Znamenalo by to spatne ukostreni.
Září 24, 200618 r Autor nene, repráky to nejsou, pravda kouknu na ten řemen, to by mohlo být. Jinak protože jsem lajk, nebohlo by to dělat něco jako "sání", prostě třeba nějaké nětěsné hadice? co ufukujou.. Ale když to poslouchám zvenčí, tak to neslyším, ha, jen v interieru.. to ale může být otevřenou kapotou, že to nemá takovou "ozvučnici"..
Září 29, 200618 r Mě tohle dělá při jízdě prut antény. Prostě když jedu, tak to sviští. Když ho sundám, tak je ticho, ale nejde radio )
Září 30, 200618 r Zdravím,mám fakt asi hloupou otázku, ale zajímalo by mě, co to je. Když přidám plyn, respektive společně s výkonem motoru, je v interieru slyšet určité svištění, které vzrůstá/klesá spolu s akcelerací auta. Můžete poradit, co to dělá ?! Co takhle netěsnost v sacím potrubí.To si to pak přisává vzduch píská,sičí a je to taky hladový.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.