Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

mám fakt asi hloupou otázku, ale zajímalo by mě, co to je. Když přidám plyn, respektive společně s výkonem motoru, je v interieru slyšet určité svištění, které vzrůstá/klesá spolu s akcelerací auta. Můžete poradit, co to dělá ?!

Chapu, ze bys rad vedel co to je, ale na zaklade tohoto dotazu se muzem jen dohadovat.

Napis co mas za motor, pripadne dej zvukovej zaznam.

Tohle je treba klasickej projev turbodmychadla, ale mas TDi?

Vice info prosim!!!

• Autor

omlovám se, to jsem zapoměl, Fabia 1.4 MPI 50KW, kdyby to bylo TDi, nedivil bych se. To mám služební a dalo by se říct, že to zní stejně, snad jen hlasitěji (trochu)...

Co řemen? Obvykle pískaj řemeny na alternátoru když nejsou napnuté tak jak mají být, ale na Fabce by se měl napínat automaticky, přesto bych to prověřil.

Upraveno od mischicka

A nestava se to jen kdyz mas pustene radio?? Z repraku by ti mohl lizt zvuk, ktery pri akceleraci stoupa a pri brzdeni klesa. Znamenalo by to spatne ukostreni.

• Autor

nene, repráky to nejsou, pravda kouknu na ten řemen, to by mohlo být. Jinak protože jsem lajk, nebohlo by to dělat něco jako "sání", prostě třeba nějaké nětěsné hadice? co ufukujou..

Ale když to poslouchám zvenčí, tak to neslyším, ha, jen v interieru.. to ale může být otevřenou kapotou, že to nemá takovou "ozvučnici"..

Mě tohle dělá při jízdě prut antény. Prostě když jedu, tak to sviští. Když ho sundám, tak je ticho, ale nejde radio :o)

Zdravím,

mám fakt asi hloupou otázku, ale zajímalo by mě, co to je. Když přidám plyn, respektive společně s výkonem motoru, je v interieru slyšet určité svištění, které vzrůstá/klesá spolu s akcelerací auta. Můžete poradit, co to dělá ?!

Co takhle netěsnost v sacím potrubí.To si to pak přisává vzduch píská,sičí a je to taky hladový.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.