Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ten blikaci prouzek je z celeho zrcatka nejkrehci cast, takze predpokladam, ze pokud za nej nekde zavadis, tak ten blikaci prouzek je prvni vec, ktera krupne a je zbytecne menit cele zrcatko :)

Me by spis zajimalo, na kolik vyjde cele zrcatko, pokud (az) se s nim neco stane. Bez nejakeho predchoziho vyhledavani bych tipoval tak 8-10 tisic :)

Vloženo

Sakumprdum muze stat zrcatko skoro dvacku. Vcetne lakovani, odrazove vrstvy s vyhrivanim, atp.

Diky za informaci. To uz je slusna palka, o to vetsi si ted budu davat davat pozor v obchodnich garazich, abych neparkoval vedle velkych SUV, protoze ta mista jsou vzdycky strasne uzka :)

• o 2 roky později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Setkal se uz nekdo s tim, ze po zarazeni zpatecky a naklopeni praveho zrcatka dolu se to zrcatko jednou za cas nevrati do puvodni pozice ale drzi furt v te na couvani?

Pomuze az vyvolani puvodni pameti pres drzeni tlacitka na sedadle. Ani prepnuti ovladace zrcatek nevrati puvodni pozici. 

Je to fakt jen jednou za cas a doted nevim co to zpusobuje :/

Vloženo

Mas to ulozene v personalizacii,alebo iba k sedadlu?

Ja by som to skusil vymazat a zalozit do pamate opat.

Mimochodom...nenechal si si u Ferdu kodovat,aby sa ti vonkajsie zdrkadla neodklopili vzdy,ako otvoris auto,ale az po tom,ako zapnes zapalovanie?

Vloženo

Predpokladam ze jen k sedadlu.. ale do personalizace se to uklada snad automaticky, nebo ne?

Nene, do sklapeni celych zrcatek se nesahalo.

Preulozeni sedadla jsem delal a myslel jsem ze to pomohlo, po 2tydnech se to stalo zase :/

Vloženo

V pondeli servis kdy to prehraji. Auto chtej mit cely den u sebe (nevi kdy presne budou mit volno na to to udelat, proto cely den).

Takze jeste jednou diky Jirko. Bez toho TPI by to bylo na delsi rozpravu, jako vetsina veci.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Vcera jsem poprve vzal noveho Superba na dalnici a hned jsem malem zpusobil nehodu, protoze jsem si nevsiml auta v pravem pruhu a vjel mu tam. Je mozne, ze ma S3 v porovnani s S2 mnohem vetsi mrtvy uhel? Na S2 jsem najel 300tisic kilometru a podobna vec se mi nikdy nestala a s S3 se mi to stalo hned. Jak to resite - divate se se Superbem 3 dozadu i skrz zadni prave bocni okno?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...