Libor111 Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 Prosím nevíte někdo zda se dá samostatně zakoupit ten blikací proužek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor111 Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Odpovím si sám - směrové světlo do zrcátka lze objednat za 629,- Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda-8 Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 procpak potrebujes jen tuto cast? ptam se cite ze zajimavosti ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Ten blikaci prouzek je z celeho zrcatka nejkrehci cast, takze predpokladam, ze pokud za nej nekde zavadis, tak ten blikaci prouzek je prvni vec, ktera krupne a je zbytecne menit cele zrcatko Me by spis zajimalo, na kolik vyjde cele zrcatko, pokud (az) se s nim neco stane. Bez nejakeho predchoziho vyhledavani bych tipoval tak 8-10 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Sakumprdum muze stat zrcatko skoro dvacku. Vcetne lakovani, odrazove vrstvy s vyhrivanim, atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiic Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Já bych zase chtěl černé kryty zrcátek jako jsou u Octvie 3 Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor111 Vloženo 14. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Zavadil jsem o značku, ale už je vyřešeno - blikač v servisu vyměnili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 přesně to řeším u Golfa. Protijedoucí mi sklopil zrcátko a rozbitý je čistě jen blinkr, na ostatních dílech zrcátka ani škrábnutí. V servisu jsem s tím ještě nebyl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 No to jste se minuli hodne tesne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Sakumprdum muze stat zrcatko skoro dvacku. Vcetne lakovani, odrazove vrstvy s vyhrivanim, atp. Diky za informaci. To uz je slusna palka, o to vetsi si ted budu davat davat pozor v obchodnich garazich, abych neparkoval vedle velkych SUV, protoze ta mista jsou vzdycky strasne uzka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 26. leden 2019 Sdílet Vloženo 26. leden 2019 (editace) Všiml jsem si, že při sklápění levého zrcátka mi při zaklopení narazí na lištu dveří. Pravé je ok a má po sklopení mezeru asi 4 mm. Jak to máte vy? Půjde to seřídit? VID_20190104_090953.mp4 Editováno: 26. leden 2019, autor: ghost7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Setkal se uz nekdo s tim, ze po zarazeni zpatecky a naklopeni praveho zrcatka dolu se to zrcatko jednou za cas nevrati do puvodni pozice ale drzi furt v te na couvani? Pomuze az vyvolani puvodni pameti pres drzeni tlacitka na sedadle. Ani prepnuti ovladace zrcatek nevrati puvodni pozici. Je to fakt jen jednou za cas a doted nevim co to zpusobuje :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Mas to ulozene v personalizacii,alebo iba k sedadlu? Ja by som to skusil vymazat a zalozit do pamate opat. Mimochodom...nenechal si si u Ferdu kodovat,aby sa ti vonkajsie zdrkadla neodklopili vzdy,ako otvoris auto,ale az po tom,ako zapnes zapalovanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Predpokladam ze jen k sedadlu.. ale do personalizace se to uklada snad automaticky, nebo ne? Nene, do sklapeni celych zrcatek se nesahalo. Preulozeni sedadla jsem delal a myslel jsem ze to pomohlo, po 2tydnech se to stalo zase :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 (editace) Jednou za čas = špatná datová sada v jednotce 52 nebo software v jednotce 52 = reklamace v servise. Viz. TPI: TPI.pdf Editováno: 10. Květen 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 12. Květen 2019 Sdílet Vloženo 12. Květen 2019 Jirko díky!? Nelze ti dát like...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Taktez diky za to TPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 13. Květen 2019 Sdílet Vloženo 13. Květen 2019 Je na to zpetny zrcatko nejake konkretni TPI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 14. Květen 2019 Sdílet Vloženo 14. Květen 2019 V pondeli servis kdy to prehraji. Auto chtej mit cely den u sebe (nevi kdy presne budou mit volno na to to udelat, proto cely den). Takze jeste jednou diky Jirko. Bez toho TPI by to bylo na delsi rozpravu, jako vetsina veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 21. Květen 2019 Sdílet Vloženo 21. Květen 2019 Zrcátka jak se zdá fungují jak mají. Údajně je na to i servisní akce.. pokud to někomu blbne, ať se zastaví v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Vcera jsem poprve vzal noveho Superba na dalnici a hned jsem malem zpusobil nehodu, protoze jsem si nevsiml auta v pravem pruhu a vjel mu tam. Je mozne, ze ma S3 v porovnani s S2 mnohem vetsi mrtvy uhel? Na S2 jsem najel 300tisic kilometru a podobna vec se mi nikdy nestala a s S3 se mi to stalo hned. Jak to resite - divate se se Superbem 3 dozadu i skrz zadni prave bocni okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Stejne jako u O3, tam ten slepej uhel nebyl nijak velkej.. Jak mas nastavena zrcatka, resp. kolik ze sveho auta v kazdem z nich vidis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Pri prechodu z S2 na S3 se zrcatky zadny problem. Nastavit a privyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Hmm, zkusim je vic vyklopit a davat si na to pozor. Bocni zrcatka se snazim nastavit, abych trochu videl i okraj auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Ono si to sedne, az si na auto vic zvyknes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.