janci47 Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Podľa mňa je to o zvyku. Minule som presadol do Škody Rapid a počas pripájania na hlavnú cestu som si takmer nevšimol auto na hlavnej....pritom na S3 sa mi to nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červen 2019 Sdílet Vloženo 3. Červen 2019 Presne to same se mne kvuli zrcatkum stalo po presednuti do OIII. Reseni je jedine, prenastavit zrcatka tak, aby nezabiraly bok auta, ale byly vic vychylene do strany. Pak se s tim da zit. Ale oproti SII/OII FL pro me velky krok zpet. Tam bylo videt az do Afriky. Kdyby chteli, skoro to vypada, ze by mohli do krytu dat i vetsi zrcatko. Ale mas moznost priplatit si za radar, tak si priplat. Je to jako se svetly. Taky nedavaji k halogenu projektor. Pokud si nepriplatis, je tam obycejna parabola atd. atd. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Kdybych vedel, ze zrcatka jsou problem, dal bych si radar, ted uz bohuzel mam auto bez toho. Proc vubec ferda25 dava bojlerovi negativni reakci? .. nejaky osobni problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 (editace) Zřejmě ano. Ale tak když ho to baví a pomůže mu to, ať si kliká. Ještě vtipnější je ale u minusování toto. Dnes jsem se na zrcátka díval a jsou ok v poloze, kdy těsně nezabírají karoserii a jdou v nich vidět kliky. Blízkou vzdálenost za autem je potřeba sledovat ve vnitřním zrcátku. Editováno: 4. Červen 2019, autor: bojler 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Červen 2019 Sdílet Vloženo 4. Červen 2019 Presne takto mam nastaveny zrcatka jiz od S 105L a nikdy jsem nemel problem, faktem je, ze S2 mel sloni usi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luiki1 Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Zdravim. Neriesil niekto umiestnenie indikatora mrtveho uhlu na vnutornu stranu spatneho zrkadla tak ako to ma SIII facelift ???? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 3. Duben 2020 Sdílet Vloženo 3. Duben 2020 Da se to koupit jako nahradni dil... Kdyz mi odejde zrcatko tak to predelam na Facelift... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 [mention]jaroslav75 [/mention] Měnil jsem to na své O3. Princip s SIII bude dost podobný, ne-li stejný. Objednával jsem z Ali. Už to bude cca 1/2 roku a vše plně funkční. Na SIIIFL to bude vypadat o to lépe, ldyž má dynam.blinkry i ve světlech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 Nejaky link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Duben 2020 Sdílet Vloženo 13. Duben 2020 [mention]Wlady1980 [/mention] např. tady. Nejsem si ale jistý, zda se u verze 2020 neměnilo na zrcátkách, kromě blind spotu, i ještě něco jiného. CZK 922.68 51% Off | 2pcs LED Dynamic Turn Signal Light Side Mirror Indicator Sequential Lamp For Skoda Superb A7 B8 MK3 III Typ 3V 2016 2017 2018https://a.aliexpress.com/_d9m5Czi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Ahoj, nevíte o nějakém návodu (postupu) jak vyměnit kryt vnějšího zpětného zrcátka na SUP III? díky a asi bych s tím i zároveň vyměnil ty dynamické směrovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Mrkni na videonávody na YouTube. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb66 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 nemáte návod na výměnu dynamických blinkrů?? v zrcátkách děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb66 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 hledáme, ale návod nikde. Bojím se, že kryt utrhnu. Nevím zad 1. stáhnu kryt 2. něco povolím?? 3. co dál ???? díky za link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 Zacal uz niekdo vyrabat aj verziu, ktora blika uplne cela? Myslim ten maly kusok, ktory vidno z auta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb66 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 nevím, uvidím jak to bude vypadat na autě, potom vložím video. když to vyměním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb66 Vloženo 20. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2020 děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 21. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Ideální by bylo, aby zevnitř blikání na zrcátku nebylo vidět vůbec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 25. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2020 Netroufám si vycvaknout sklo zrcátka, abych ho nezlomil, použil jsem docela velkou sílu a nejde mi to ven :( Je na to nějaký grif? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Neboj se a zaber, viz. video návody z YT. Jde to, ale nesmí se člověk bát za to zabrat. Je to ale lepší dělat při vyšších teplotách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 hmm to vypadá rozumně, díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Stmievatelne bocne zrcatka ostali oba po FL alebo ostalo len to lave po vzore O4, Scala atp.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2020 Nemelo by se nic menit, tzn. obe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Diky moc. Mal som zato, ze som to niekde na fore cital, ale v pdf ceniku ani zmienka o tom: Elektricky ovládaná, sklopná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním Taktiez v pdf cenniku chyba USB-C vo spatnom zrcatku. Ale ked pozeram podrobne do konfiguratora, tak tam som to nakoniec nasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Co to asi tak usetri ? Prece do xichtu mi svetla svitej z obou stran ne jen od ridice 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.