Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim  chci si pořídit loketní operku do fabiia 3 (2015) ale nejsem si uplně jistly jestli je to dobrý nápat co jsme si vybral pišou snadná montáž ale nevím nechi dávat za ní pomalu 4tisíce nechce tak co na to řikate 

http://www.loketky.cz/skoda-fabia-3--sk260/loketni-operka-skoda-fabia-3--sk260/ 

Díky za radu 

za tu druhou je to dost penez

http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-loketni-operka-original-6774cz328/

Já opěrku sice mám, ale dost často jezdím bez ní (mám ji nahoře). Když jedeme oba s manželkou, opěrka zabírá celkem dost místa v už tak celkem úzkém autě. Manželka pak nadává, že se roztahuju a šťoucháme do sebe loktama. Na tvém místě bych ji spíš oželel. 

Já mám na věc opačný názor. Opěrku mám již z výroby a nemůžu si ji vynachválit :)

Jo, proč ne? To je subjektivní. Vám to nepřekáží, když jedete ve dvou?

• Autor

já jsme taky pro ale nemám ji originálně namontovanu tak uvažu jaou si mám koupit

Mam org z vyroby, nejsem zrovna tintitko a problem se spolujezdcem nemam. Spis jen, ze se mi o tu "moji" operku opira  :D 

A neprijde mi, ze by mela zabirat misto, ktere je mezi vami.

Upraveno od BrozikCZ

Opěrka je fajn, ale museli jsme zavést pravidlo, že je toho, kdo řídí.

Taky mi opěrka přijde jako užitečná věc. Vyhovuje mi třeba při řazení, ale někomu zas může vadit. Taky je to další úložný prostor. Sice malý, ale je.

Mám originál přímo z výroby, takže neporadím, jestli ta druhá je nebo není lepší...

Za mě taky opěrka určitě dobrá, velmi rychle jsem si na ni zvykl a pokud jen nepopojíždím, tak je dole a ruka na ní. Jen je trochu škoda, že není polstrovaná a drobné předměty v ní trochu rachotí.

Za mě taky originál a spokojenost, jen občas musím spolujezdce umravnit, že se nemusí lepit tělem doprostřed auta, ale může se nalepit spíš na dveře, řadit si dokážu sám :)

Opěrka je fajn, ale museli jsme zavést pravidlo, že je toho, kdo řídí.

Tohle pravidlo má asi kde kdo. :) Loketka je pro mne hodně užitečná, dá se do ni naházet spoustu harampádí, které potom nestraší nikde na očích. 

Loketní opěrka pro mě byla u auta podmínka při konfiguraci, znám taky lidi, kteří ji ale nesnesou a do auta by si ji nikdy nedali. Je to opravdu individuální.

Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka :)

Loketka je zde podařená věc...

Doporučuji všem.

Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka :)

Nebo koupit menší peněženku  :kol-47:

Mám origo a auto bez loketky bych nechtěl, měl jsem je ve všech vozech. Spolujezdec mi na ni nesmí, ať si dá ruku jinam, řídím já ;-)

Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk

• 2 týdny později...

Loketka ano a pochopitelne pouze original.

Mam originalnu 

a neviem si us predstavit  bes nej

pre mna je to povinna vybava :specool:

Taktiež mám opierku od výroby a bez nej by som auto nechcel. Rovnako ako spomínajú ostatní, neznesiem keď sa mi tam rozťahuje spolujazdec, vždy musím upozorňovať na to, že v prvom rade si opriem ruku ja a nemienim sa počas jazdy neustále pretláčať s lakťom :D

Upraveno od Helmic-Svk

..jako dá sa beztoho žiť , aj keď najlepšie sa ruka odkladá na peknú spolujazdkyňu :) 

• 2 měsíce později...

Žít se dá bez spousta věcí ale proč si je nedopřát, když to jde a pořádné se rozmazlovat :):p

Loketka je must have věc:

a. pohodlí

b. schránka v ní, byť malá

c. vzhled, protože auta bez loketky mají mezi sedadly jen ošklivou prázdnou fuku

Souhlasím, loketka je hlavně příjemná na dlouhých trasách, kde se dá odložit ruka a nechat ji odpočinout.

Jj, ještě kdyby tak byla loketka i vlevo...

• 10 měsíců později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.