Martinus30 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Zdravim chci si pořídit loketní operku do fabiia 3 (2015) ale nejsem si uplně jistly jestli je to dobrý nápat co jsme si vybral pišou snadná montáž ale nevím nechi dávat za ní pomalu 4tisíce nechce tak co na to řikate http://www.loketky.cz/skoda-fabia-3--sk260/loketni-operka-skoda-fabia-3--sk260/ Díky za radu za tu druhou je to dost penez http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-loketni-operka-original-6774cz328/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Já opěrku sice mám, ale dost často jezdím bez ní (mám ji nahoře). Když jedeme oba s manželkou, opěrka zabírá celkem dost místa v už tak celkem úzkém autě. Manželka pak nadává, že se roztahuju a šťoucháme do sebe loktama. Na tvém místě bych ji spíš oželel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Já mám na věc opačný názor. Opěrku mám již z výroby a nemůžu si ji vynachválit 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Jo, proč ne? To je subjektivní. Vám to nepřekáží, když jedete ve dvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinus30 Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 já jsme taky pro ale nemám ji originálně namontovanu tak uvažu jaou si mám koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) Mam org z vyroby, nejsem zrovna tintitko a problem se spolujezdcem nemam. Spis jen, ze se mi o tu "moji" operku opira A neprijde mi, ze by mela zabirat misto, ktere je mezi vami. Editováno: 11. Duben 2016, autor: BrozikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Opěrka je fajn, ale museli jsme zavést pravidlo, že je toho, kdo řídí. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Taky mi opěrka přijde jako užitečná věc. Vyhovuje mi třeba při řazení, ale někomu zas může vadit. Taky je to další úložný prostor. Sice malý, ale je. Mám originál přímo z výroby, takže neporadím, jestli ta druhá je nebo není lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Za mě taky opěrka určitě dobrá, velmi rychle jsem si na ni zvykl a pokud jen nepopojíždím, tak je dole a ruka na ní. Jen je trochu škoda, že není polstrovaná a drobné předměty v ní trochu rachotí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Za mě taky originál a spokojenost, jen občas musím spolujezdce umravnit, že se nemusí lepit tělem doprostřed auta, ale může se nalepit spíš na dveře, řadit si dokážu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Opěrka je fajn, ale museli jsme zavést pravidlo, že je toho, kdo řídí. Tohle pravidlo má asi kde kdo. Loketka je pro mne hodně užitečná, dá se do ni naházet spoustu harampádí, které potom nestraší nikde na očích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Loketní opěrka pro mě byla u auta podmínka při konfiguraci, znám taky lidi, kteří ji ale nesnesou a do auta by si ji nikdy nedali. Je to opravdu individuální. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
16TDI81 Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Loketka je zde podařená věc... Doporučuji všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 Mám taky originál, celkem spokojenost (v rámci možností), jen mohla být o něco větší aby se mi tam vlezla peněženka Nebo koupit menší peněženku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Mám origo a auto bez loketky bych nechtěl, měl jsem je ve všech vozech. Spolujezdec mi na ni nesmí, ať si dá ruku jinam, řídím já ;-) Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Loketka ano a pochopitelne pouze original. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ubtik Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 Mam originalnu a neviem si us predstavit bes nej pre mna je to povinna vybava 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helmic-Svk Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 (editace) Taktiež mám opierku od výroby a bez nej by som auto nechcel. Rovnako ako spomínajú ostatní, neznesiem keď sa mi tam rozťahuje spolujazdec, vždy musím upozorňovať na to, že v prvom rade si opriem ruku ja a nemienim sa počas jazdy neustále pretláčať s lakťom Editováno: 30. Duben 2016, autor: Helmic-Svk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 30. Duben 2016 Sdílet Vloženo 30. Duben 2016 ..jako dá sa beztoho žiť , aj keď najlepšie sa ruka odkladá na peknú spolujazdkyňu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 Žít se dá bez spousta věcí ale proč si je nedopřát, když to jde a pořádné se rozmazlovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Loketka je must have věc:a. pohodlí b. schránka v ní, byť malá c. vzhled, protože auta bez loketky mají mezi sedadly jen ošklivou prázdnou fuku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 Souhlasím, loketka je hlavně příjemná na dlouhých trasách, kde se dá odložit ruka a nechat ji odpočinout. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Jj, ještě kdyby tak byla loketka i vlevo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Červen 2017 Sdílet Vloženo 1. Červen 2017 Nemáte někdo tohle? Viděl jsem to včera v Rapidu a celkem se mě to líbí: http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-kozeny-potah-loketni-operky-jumbo-box-bile-prositi-9720cz2517/ Na té textilní už tam mám ošoupanej bílej flek jak tam opírám loket a tohle i dobře vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.