Prochaine Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Mě by zajímalo, jestli na to bude nějaká svolávačka nebo jestli to opraví jen těm, kteří se ozvou. Např. já si vůbec nejsem jistý, zda se mi podvozek takto projevuje či nikoliv, ale to neznamená, že bych to nechtěl mít v cajku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. Duben 2016 Sdílet Vloženo 13. Duben 2016 No vzhledem k tomu, že píšou, že to má být výrobní vada jen některých kusů hydrolůžek, můžete hádat jednou, jestli bude svolávačka.... U Rapida taky zjistili do určitého data výroby rez a vrzání v kloubech řízení díky vniknuté vlhkosti do dílů už u výrobce a řeší to jen s tím, kdo se ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Dnes jsem dostal odpověd na klepání podvozku z auto škoda,že se mám obrátit v době záruky na servis škoda,tak to je tedy způsob - údajně tam někdo posoudí zda to dělá či nikoliv. Proti tomu jsem se odvolal,že musí výroba vědět do kdy byly vadné díly montovány a proto by měl být stanoven termín kontroly a výměny v autor.servise automaticky výrobcem a ne že to posoudí servis. Nikdo kdo s tím nejezdí si toho ani nevšimne jen to dělá někdy ,tak jak to může posuzovat servis ???????? Každý výrobce a hlavně naše škodovka by měla dodržovat své povinnosti a závady odstranovat bez toho zda to klepe či nikoliv,protože vadný díl se může projevit i po záruce. Tento stav od výrobce škody je nepřijatelný. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Pánové, co vám vzadu klepe DCC - na tento problém je vydané TPI, které se týká vozů vyrobených od 08/2015 do 04/2016. TPI potvrzuje informaci z výše uvedeného článku - tzn. vzduchové bubliny v hydrolůžku zadních podélných ramen. Tak se snad s identifikací problému nepletou. Nové hydrolůžko má číslo 3Q0 505 541 a musí být dále označeno barevnou značkou - a to buď modrou, nebo modrožlutou. Bez tohoto označení se nesmí namontovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 PAWOUK - kde jsi vzal tuto informaci s tím,že škodovka bude či nebude tedy automaticky provádět výměnu hydrolůžek od 08/2015 do 04/2016 ??????????? PTI je vlastně co ?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 TPI = Technická Produktová Informace, je to vlastně pokyn ŠA pro servisy, jak postupovat při některých problémech. Původní verzi toho TPI ostatně uvidíš v tomto příspěvku. Ta, o které píši já, je jen její aktuální revizí. A kde jsem ji vzal? Mno, jsou tu dobré duše, které mi občas poskytnou tyto a různé jiné informace. Za peníze by snad měla být k dispozici i v systému ErWin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 tak díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Mě spíš zajímá přesně to, co psal Prochaine - jestli to opraví jenom těm, kdo se ozvou, nebo si tam musím zajet sám a ještě se bude zkoumat, jestli mi to opravdu ty zvuky dělá a bude to posuzovat nějakej mamlas z autorizáku, co to třeba nikdy neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Sám od sebe nikdo nic neopraví - není to svolávací akce. A podle toho TPI soudím, že ani servisní akce. Takže to musí každý řešit sám v autorizovaném servisu. Je to standardní postup. Nevím z jakého důvodu se pořád na foru objevuje termín "svolávací akce", aniž by pisatelé měli k tomuto nějaké relevantní informace - jen tím matou další, kteří nevědí, oč se vlastně jedná. Svolávací akce jsou holt u ŠA naprostou výjimkou. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytonSK Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 tak uz mi volali zo servisu ze mozem prist na bezplatnu vymenu hydrolozok. akonahle naskladnia nahradne diely budem informovany o presnom datume vymeny. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 hlavně o tom, jestli výměna pomohla, už tu jedna verze "opravy" byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 18. Duben 2016 Sdílet Vloženo 18. Duben 2016 pytonSK: takze jsi to reklamoval? a melo to projevy nebo to menis preventivne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 je tu již někdo komu hydro-lůžka vyměnili a může potvrdit odstraněné klepání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Tiež by ma to zaujímalo, nakolko som na budúci štvrtok objednaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 tak uz mi volali zo servisu ze mozem prist na bezplatnu vymenu hydrolozok. akonahle naskladnia nahradne diely budem informovany o presnom datume vymeny. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk tak ti volali a jak tedy zjistili,že máš tuto závadu ?????????? můžeš sdělit nám rv. datum výroby a model ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrberan Vloženo 22. Duben 2016 Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 V lednu jsem jel SIII Combi 4x4 s DCC, které bylo vyrobené v 1. týdnu 2016 a podvozek vykazoval při pomalé jízdě takové zvuky, že se zdálo, že každou chvíli něco upadne. Dnes jsem ten stejný vůz vyzvedával po výměně hydrolůžek a po prvních 150 km po nepříjemných zvukových projevech ani stopy. Zdá se, že prémiový podvozek se konečně prémiově i chová. Mimochodem, závadu řešil prodejce na můj podnět. Čili pokud to někomu klepe a vrže a skřípe (věřte, že to jistojistě poznáte), honem k dealerovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Duben 2016 Sdílet Vloženo 23. Duben 2016 Hned dvě do dobré zprávy - že se problém asi odstranil a druhá - na našem autě 4/2016 nic podobného slyšet není a to jsme se na to snažili zaměřit. Takže od tohoto data přišly do výroby již modifikované hydrolůžka. 2.0TDI DSG, DCC, LaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 04/2016 ešte mohli byť namontované špatné hydrolôžka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 v tom případě nezbývá nic jiného než čekat a testovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2016 Sdílet Vloženo 24. Duben 2016 Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Zatím pouze alternativní řešení? Na to jsem zvědavý, kdy to dotáhnou do konce... Na druhou stranu - aspoň, že něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compu Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 finální řešení je viz. TPI 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasci Vloženo 28. Duben 2016 Sdílet Vloženo 28. Duben 2016 Ja po dnesku hlasim opravene. Take s modrou znackou ako su o prispevok vyssie mi ukazoval na monitore, ze maju byt. Ja som este robil aj geometriu, zadok bol dost rozhodeny. O 7 rano som dal auto a o 13 bolo hotove. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytonSK Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 (editace) tak ti volali a jak tedy zjistili,že máš tuto závadu ?????????? můžeš sdělit nám rv. datum výroby a model ? dík auto som reklamoval ofic. reklamaciou. model L&K, combi 2,0 tsi 206kW, r. v. 3/2016ps.: po vymene ktora trvala cca 4 hod je problem s hrkotanim odstraneny. Editováno: 29. Duben 2016, autor: pytonSK 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.