Pajtaš Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 (editace) Čaute, Toto som si dnes všimol na pravom zadnom svetle, je toto normálne? Auto nebolo nikdy burané, ani lakované.. Editováno: 20. Únor 2021, autor: Pajtaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 (editace) Je a nie je sa čomu čudovať .Je to výsledok toho ako to automobilka fláka pri lakovacom procese.Málo zinku ,kataforézy,farby,malá dištančná medzera ,chvenie medzi dielmi a prach ktorý je medzi nimi a problém je na svete. Editováno: 20. Únor 2021, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 20. Únor 2021 Sdílet Vloženo 20. Únor 2021 Ale pri pravudelnych prehkiadkach v servise tibto prelakuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Takže Škodovka schválila opravu...zajtra to tam idem zaniesť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdominik Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 (editace) Pridám aj ja svoju skúsenosť. Vozidlo r.v. 2015 som kúpil v roku 2020 a po čase som si všimol hrdzu na predných stĺpikoch. Ide pravdepodobne o nesprávne vykonanú výmenu čelného skla a samozrejme, že každý autorizovaný servis ma odbil pretože od tohto momentu uplynulo už viac ako 2 roky (výmena bola v roku 2017). Sklo bolo menené 2x a všetko u autorizovaných partnerov. Na základe skúseností martinxdhh som teda skúsil napísať priamo na ŠA a čakám ako sa vyjadria. Jeden úspešný prípad tu už bol, tak dúfam, že sa s dobrou správou podelím čoskoro aj ja. Editováno: 31. Březen 2021, autor: tdominik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Tak to je mazec, tohohle se zbavit nebude jen tak. To už se podle mě bude pořád vracet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinxdhh Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 (editace) . Editováno: 6. Září 2021, autor: martinxdhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinxdhh Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 (editace) . Editováno: 6. Září 2021, autor: martinxdhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdominik Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 jo, bolo to robene autorizákom ale ten to opravit samozrejme nechce. Takze skúšam ísť cez skodovku a nie cez autorizák. Ja naštastie nemám chytenú strechu ako si mal ty - iba tie A stĺpiky.... dám vedieť ako to dopadne. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 No tam je jasne vidno že tam nejaké hovedo rezalo nožom staré lepidlo až do plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 V 9. 8. 2020 na 21:42, radinno napsal: Dobrý večer. Mám podobný problém na mojej Octavke. Auto je staré 4 roky aj 3 mes. Dnes som na ňom našiel koróziu na viacerých miestach. Hlavne na zadnom blatníku ako vidno na fotke. Pridám viacero fotiek, kde sa vyskytuje korózia, ale podľa mňa na 4. ročnom aute je korózia dosť skoro. Chcem sa spýtať o radu, či je možnosť to dať reklamovať do ŠKODOVKY? Auto som kupoval ako nove, teda viem, že auto nebolo lakované. Servisované len v ŠKODA servise. Ahoj, máte někdo zkušenost s provedenou opravou koroze v tomto místě myslím btim jak to vypadá třeba po třech letech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blondes Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Ahoj, jak tohle opravit ??? díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 8. Září 2021 Sdílet Vloženo 8. Září 2021 Dát to do nějaké slušné lakovny než to orezne víc. Zbrousí to a na lakují. Já v tom místě mám myslím z výroby folii 🤔. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blondes Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 Není to velké poškožení cca 1mm ;) ale koukám že kousek vedle je puchýřek :( koukám že by to chtělo asi zbrousit dál :( co myslíte ? jak přesně dokážou chytnout odstín ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 (editace) Ten prah je celý opuchnutý, vhodný na komletnú opravu-výsledok absencie zásterok typický pre O II Editováno: 9. Září 2021, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Září 2021 Sdílet Vloženo 9. Září 2021 Ty puchýře spíše poukazují na špatně provedou opravu, respektive neošetřený vnitřek prahu. Efektivně se s tím už nedá dělat nic. Můžeš to zbrousit a přelakovat, po zimě je to tam ale zas. Hnije to zevnitř a tam se nedostatneš, navíc ty puchýře jsou na místech, kde je už plech degradovaný v celé tloušťce. Osobně bych s tím nedělal nic, případně to lokálně zatřel lakovou tužkou a za pět let dal nový práh. Případně zbrousit a ten ochranný gumový nástřik natáhnout na celou šíři prahu - korozi to sice také nezastaví, ale dále to "pohledově" vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blondes Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Děkuji za rady :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domino2115 Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Čaute, no tak ako pochodili ste s reklamáciou korozie pod farbou pri zadných lemoch blatníkoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Při dnešním mytí motoru po zimě na mě z pod přední kapoty vykouklo tohle, takže asi servis a uplatnit záruku na prorezivění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 To neuznají, ale zkusit to můžeš.. v dobách pacienství jsem to vystříkal voskem na dutiny a před každou zimou zavoskuji i kapotu sevnitr i mezidveřní prostory a je to.. Tady se obávám, že to nebude splňovat to kritérium prorezivění (skrz). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 @michal2009 takže to mám nechat být? pravděpodobně se to bude časem rozlézat, nebo pletu? Poslal jsem to mailem na servisního technika, ke kterému chodím, tak uvidím, co odepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 Aspoň bych to zatřel barvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. Duben 2022 Sdílet Vloženo 13. Duben 2022 před 2 hodinami, LukášCBR napsal: @michal2009 takže to mám nechat být? pravděpodobně se to bude časem rozlézat, nebo pletu? Poslal jsem to mailem na servisního technika, ke kterému chodím, tak uvidím, co odepíše. třeba zatřít tu hranu (z které se to právě rozlezlo pod lak) a klidně pokud nedbáš na vzhled zamáznout voskem do dutin.. nebo ji i vyšplíchat, koupíš to všude s hadičkou.. zastrčíš dovnitř a posunuješ.. jak se ti s tím chce otravovat 😊 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domino2115 Vloženo 22. Duben 2022 Sdílet Vloženo 22. Duben 2022 (editace) V 27. 2. 2022 na 8:08, Domino2115 napsal: Čaute, no tak ako pochodili ste s reklamáciou korozie pod farbou pri zadných lemoch blatníkoch? sute Čaute. Opravili mi to ako reklamáciu, tak som zvedavý či to vydrží aspoň jednu zimu. Editováno: 24. Duben 2022, autor: Domino2115 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.