LukášCBR Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 V 13. 4. 2022 na 11:34, LukášCBR napsal: Při dnešním mytí motoru po zimě na mě z pod přední kapoty vykouklo tohle, takže asi servis a uplatnit záruku na prorezivění? Dnes přišlo vyjádření z ŠA, že souhlasí s reklamací. 16.5 mám auto přistavit. Byl jsem ujištěn, že se celá kapota nebude přestříkavat, pouze lokálně postižená vnitřní strana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 V 13. 4. 2022 na 11:34, LukášCBR napsal: Při dnešním mytí motoru po zimě na mě z pod přední kapoty vykouklo tohle, takže asi servis a uplatnit záruku na prorezivění? Teď jsem náhodou otevřel tenhle topic na první straně a kolega tam řešil úplně ten stejný problém, i řešení tam bylo stejné (jen oprava toho vnitřku kapoty), tak to asi nebude úplně ojedinělý případ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 A ani nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 před 9 hodinami, HlouchyJR napsal: Teď jsem náhodou otevřel tenhle topic na první straně a kolega tam řešil úplně ten stejný problém, i řešení tam bylo stejné (jen oprava toho vnitřku kapoty), tak to asi nebude úplně ojedinělý případ Díky za postřeh. Tento příspěvek mi unikl a to jsem projížděl celé téma. Otec na OIII 2014 to má absolutně bez náznaku koroze. Má O3 je asi z nějaké blbé várky. No, tak snad to servis nedomrší. @marian.marcin Ty máš taky nějakou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 (editace) Mám na svojej a a mal som aj na dvojke ,je to hrana na ktorej sa nakumuluje málo zinku,málo laku a časom zo soli to začne zdúvať no nepomožeš si tak to je . Editováno: 27. Duben 2022, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radinno Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 Zdravým vie niekto poradiť aky konkretny tmel dávajú v škodovke na spodné prahy? Prípadne aj plnič, alebo niečo podobné zakladovej farbe. V skodovke mi so zdvihakom urobili take niečo. Alebo sa to v rámci záručnej opravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HlouchyJR Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 (editace) Tak prihodim jedno skryté, ale dost časté (prý tak 9/10 to má) korozně namahane místo, v přechodu zadních a předních dveri je na hraně zadních dveri tesneni, když ho člověk sunda, téměř jistě tam najde něco takového 😕 urcite stojí za kontrolu, stačí tesneni jen od spodu stáhnout, je tam jen nasunuté. Příčina: Pod tesneni zatéká voda, která poté blbě schne, Zároveň s vodou se tam dostává prach a spolu s vodou pak vytvoří dokonalou kasi, která pak při zavíráni předních dveri prodre lak Reseni: Opravit korozi, tesneni sundat a ustřihneme z něho jen vršek a a ten vrátíme zpátky (jinak bude vidět díra do dutiny dveri). Zbytek listy vyhodit do koše, na odhlucneni ani zatekani nemá vliv. Ani Superb 3, Kodiaq nebo Octavia 4 tam toto těsnění přesně z tohoto důvodu už od výroby nemají Editováno: 19. Květen 2023, autor: HlouchyJR 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. Květen 2023 Sdílet Vloženo 19. Květen 2023 Tak jsem se díval na moji MR17 a nemám tam nic, ani vlhkost, což se docela divím. Zkusím ještě mrknout na otcovu 2014ku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.