michal2009 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 právě jsem to viděl na těch vratech od yeti, ale škodovka reklamaci uznala a opravila to.. Aby se ještě zkusila vymlouvat na kamínky a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 ono je to ted hodne i na dvojkovych oktavkach videt,ja to mel taky na scoutu ono dlouho nic a pak je z toho rez v podobe jamky jak kdyby od kaminku tak je to fakt lepsi resit za vcasu kvuli te reklamaci,jinak pak je to uz jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 (editace) tak sem byl na posouzeni reklamace ve skodovce,zitra budu vedet jak jsem dopadl Editováno: 1. Červen 2016, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 tak schaleno,v pondeli to tam vezu a cca 12dni to bude zepry trvat,2-3dvere na vymenu a jedny lakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 3. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Tak snad to udělají pořádně. Je to tedy Yeti z roku 2011 a záruku na korozi uznali i po 5 letech? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 měli by i po 12ti letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 presne tak 10 nebo 12 let je ale musi byt origo servis a antikorozni kontroly ci tak neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 3. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 12 let kvůli tomu do předraženého autorizovaného servisu tedy jezdit nebudu, to si raději koupím po 12 letech 4 nové dveře za vlastní a ještě ušetřím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 to je tvoje věc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeneek Vloženo 4. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 (editace) Už od roku 2004 může servisní prohlídku předepsanou výrobcem provádět jakýkoliv neautorizovaný servis. Neautorizovaný servis musí akorát dodržet postupy dané výrobcem a používat certifikované náhradní díly. Majitel vozidla tím nepřijde ani o záruku a ani o prodlouženou záruku. Je to úplně jednoduché, prostě ti servisní knížku vyplní neautorizovaný servis. http://jankubelka.cz/blokova-vyjimka Editováno: 4. Červen 2016, autor: Zdeneek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 tak to jsi asi nejednal s autorizákem. Je to SMLUVNÍ záruka, což není zárukou zákonnou a vsaď se, že tě pošlou k šípku. To ti garantuju. Navíc ta tisícovka za prohlídku za 2 roky není moc, tak nevím o čem diskutujeme.. Pokud seženeš originál nové dveře levněji, pak jsi frajer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Já jsem hlavně zvědavý jak se jim povede lak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 urcite dobre,vzbral jsem si autorizak kde vim jak to od nich vypada nejvic me sere ze budu muset dolestit blatniky at to nevypada jak pest na oko,ta moje cerna je takova hodne od kartacu jak kdyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Už od roku 2004 může servisní prohlídku předepsanou výrobcem provádět jakýkoliv neautorizovaný servis. Neautorizovaný servis musí akorát dodržet postupy dané výrobcem a používat certifikované náhradní díly. Majitel vozidla tím nepřijde ani o záruku a ani o prodlouženou záruku. Je to úplně jednoduché, prostě ti servisní knížku vyplní neautorizovaný servis. http://jankubelka.cz/blokova-vyjimka Razítko do servisky si můžu dát sám, to vůbec nic nedokazuje ani neprokazuje. Problém je někde jinde - aby neautorizovaný servis mohl provádět servisní prohlídky podle pokynů výrobce, musí si zaplatit přístup k jeho datům (manuály, dílenské příručky, TPI, atd.) - to se dá ovšem snadno ověřit. Kolik takových servisů znáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 moje slova Pavle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MICHAL5 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Překvapuje mě, že je tolik uživatelů co mají korozi na Yetim, až mě to trošku děsí. Mám r.v.2009 a zatím nic, vlastně jeden z prvních Yetíků. Asi jej budu víc hlídat u těch dveří, jak je psáno. Nemůže mít na možnost koroze vliv i typ barvy, asi blbost, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 No ale koroze pouze na bocnich dverich, to je dle me lepsi, nez kdyby rezly blatniky nebo podvozek. Dvere jdou jednoduse vymenit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Překvapuje mě, že je tolik uživatelů co mají korozi na Yetim, až mě to trošku děsí. Mám r.v.2009 a zatím nic, vlastně jeden z prvních Yetíků. Asi jej budu víc hlídat u těch dveří, jak je psáno. Nemůže mít na možnost koroze vliv i typ barvy, asi blbost, co? barva urcite ne tak bud jedine rad dival ses i pod gumy co jsou na zadnich dverich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 (editace) Které gumy myslíš? Těsnění skla (okna)? Editováno: 8. Červen 2016, autor: osobne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 ne jak sou zadni dvere a ta guma co vytesnuje sparu mezi prednima a zadnima dole ju oddelej a mrkni se,ja sem to mel taky tam ani to videt neni pokud tu gumu nesundas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 (editace) tak auto mam zpet a krasna prace dokonce i blatniky vylestily takze to vypada peckove maximalni spokojenost-jeste na to mam navic dva roky zaruku coz sem cumel,akorat bych to teda nechtel platit Editováno: 21. Červen 2016, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 Jaka je cena novych dveri? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 tak to nevim,vim jenom konecnou cenu takze ti to presne nereknu,ale myslim ze dle etky 12tis ale jisty jsi nejsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 A jaka byla konecna cena? 3 dvere ti menili a 1 lakovali? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 jj 3dvere komplet nove,1lak plus listy na dvere,folie na dvere,4krat tesneni vnitrni a dve nove venkovni plus asi DJM vic asi nic,78tis bez prace jen material 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.