Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
Vloženo

12 let kvůli tomu do předraženého autorizovaného servisu tedy jezdit nebudu, to si raději koupím po 12 letech 4 nové dveře za vlastní a ještě ušetřím.

Vloženo (editace)

Už od roku 2004 může servisní prohlídku předepsanou výrobcem provádět jakýkoliv neautorizovaný servis. Neautorizovaný servis musí akorát dodržet postupy dané výrobcem a používat certifikované náhradní díly. Majitel vozidla tím nepřijde ani o záruku a ani o prodlouženou záruku. Je to úplně jednoduché, prostě ti servisní knížku vyplní neautorizovaný servis.

http://jankubelka.cz/blokova-vyjimka

Editováno: , autor: Zdeneek
Vloženo

tak to jsi asi nejednal s autorizákem. Je to SMLUVNÍ záruka, což není zárukou zákonnou a vsaď se, že tě pošlou k šípku. To ti garantuju. Navíc ta tisícovka za prohlídku za 2 roky není moc, tak nevím o čem diskutujeme.. Pokud seženeš originál nové dveře levněji, pak jsi frajer ;)

Vloženo

Už od roku 2004 může servisní prohlídku předepsanou výrobcem provádět jakýkoliv neautorizovaný servis. Neautorizovaný servis musí akorát dodržet postupy dané výrobcem a používat certifikované náhradní díly. Majitel vozidla tím nepřijde ani o záruku a ani o prodlouženou záruku. Je to úplně jednoduché, prostě ti servisní knížku vyplní neautorizovaný servis.

http://jankubelka.cz/blokova-vyjimka

Razítko do servisky si můžu dát sám, to vůbec nic nedokazuje ani neprokazuje. Problém je někde jinde - aby neautorizovaný servis mohl provádět servisní prohlídky podle pokynů výrobce, musí si zaplatit přístup k jeho datům (manuály, dílenské příručky, TPI, atd.) - to se dá ovšem snadno ověřit. Kolik takových servisů znáš?

Vloženo

Překvapuje mě, že je tolik uživatelů co mají korozi na Yetim, až mě to trošku děsí. Mám r.v.2009 a zatím nic, vlastně jeden z prvních Yetíků. Asi jej budu víc hlídat u těch dveří, jak je psáno. Nemůže mít na možnost koroze vliv i typ barvy, asi blbost, co?

Vloženo

Překvapuje mě, že je tolik uživatelů co mají korozi na Yetim, až mě to trošku děsí. Mám r.v.2009 a zatím nic, vlastně jeden z prvních Yetíků. Asi jej budu víc hlídat u těch dveří, jak je psáno. Nemůže mít na možnost koroze vliv i typ barvy, asi blbost, co?

barva urcite ne :) tak bud jedine rad :) dival ses i pod gumy co jsou na zadnich dverich?

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

tak auto mam zpet a krasna prace dokonce i blatniky vylestily takze to vypada peckove :) maximalni spokojenost-jeste na to mam navic dva roky zaruku coz sem cumel,akorat bych to teda nechtel platit :D

Editováno: , autor: foxdivemaster

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...