Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

právě jsem to viděl na těch vratech od yeti, ale škodovka reklamaci uznala a opravila to.. Aby se ještě zkusila vymlouvat na kamínky a podobně :D

ono je to ted hodne i na dvojkovych oktavkach videt,ja to mel taky na scoutu ono dlouho nic a pak je z toho rez v podobe jamky jak kdyby od kaminku tak je to fakt lepsi resit za vcasu kvuli te reklamaci,jinak pak je to uz jedno

• 2 týdny později...

tak sem byl na posouzeni reklamace ve skodovce,zitra budu vedet jak jsem dopadl :)

Upraveno od foxdivemaster

tak schaleno,v pondeli to tam vezu a cca 12dni to bude zepry trvat,2-3dvere na vymenu a jedny lakovat

• Autor

Tak snad to udělají pořádně. Je to tedy Yeti z roku 2011 a záruku na korozi uznali i po 5 letech?

presne tak 10 nebo 12 let je ale musi byt origo servis a antikorozni kontroly ci tak neco

• Autor

12 let kvůli tomu do předraženého autorizovaného servisu tedy jezdit nebudu, to si raději koupím po 12 letech 4 nové dveře za vlastní a ještě ušetřím.

• Autor

Už od roku 2004 může servisní prohlídku předepsanou výrobcem provádět jakýkoliv neautorizovaný servis. Neautorizovaný servis musí akorát dodržet postupy dané výrobcem a používat certifikované náhradní díly. Majitel vozidla tím nepřijde ani o záruku a ani o prodlouženou záruku. Je to úplně jednoduché, prostě ti servisní knížku vyplní neautorizovaný servis.

http://jankubelka.cz/blokova-vyjimka

Upraveno od Zdeneek

tak to jsi asi nejednal s autorizákem. Je to SMLUVNÍ záruka, což není zárukou zákonnou a vsaď se, že tě pošlou k šípku. To ti garantuju. Navíc ta tisícovka za prohlídku za 2 roky není moc, tak nevím o čem diskutujeme.. Pokud seženeš originál nové dveře levněji, pak jsi frajer ;)

Já jsem hlavně zvědavý jak se jim povede lak......

urcite dobre,vzbral jsem si autorizak kde vim jak to od nich vypada :) nejvic me sere ze budu muset dolestit blatniky at to nevypada jak pest na oko,ta moje cerna je takova hodne od kartacu jak kdyby

Už od roku 2004 může servisní prohlídku předepsanou výrobcem provádět jakýkoliv neautorizovaný servis. Neautorizovaný servis musí akorát dodržet postupy dané výrobcem a používat certifikované náhradní díly. Majitel vozidla tím nepřijde ani o záruku a ani o prodlouženou záruku. Je to úplně jednoduché, prostě ti servisní knížku vyplní neautorizovaný servis.

http://jankubelka.cz/blokova-vyjimka

Razítko do servisky si můžu dát sám, to vůbec nic nedokazuje ani neprokazuje. Problém je někde jinde - aby neautorizovaný servis mohl provádět servisní prohlídky podle pokynů výrobce, musí si zaplatit přístup k jeho datům (manuály, dílenské příručky, TPI, atd.) - to se dá ovšem snadno ověřit. Kolik takových servisů znáš?

Překvapuje mě, že je tolik uživatelů co mají korozi na Yetim, až mě to trošku děsí. Mám r.v.2009 a zatím nic, vlastně jeden z prvních Yetíků. Asi jej budu víc hlídat u těch dveří, jak je psáno. Nemůže mít na možnost koroze vliv i typ barvy, asi blbost, co?

No ale koroze pouze na bocnich dverich, to je dle me lepsi, nez kdyby rezly blatniky nebo podvozek. Dvere jdou jednoduse vymenit.

Překvapuje mě, že je tolik uživatelů co mají korozi na Yetim, až mě to trošku děsí. Mám r.v.2009 a zatím nic, vlastně jeden z prvních Yetíků. Asi jej budu víc hlídat u těch dveří, jak je psáno. Nemůže mít na možnost koroze vliv i typ barvy, asi blbost, co?

barva urcite ne :) tak bud jedine rad :) dival ses i pod gumy co jsou na zadnich dverich?

Které gumy myslíš? Těsnění skla (okna)?

Upraveno od osobne

ne jak sou zadni dvere a ta guma co vytesnuje sparu mezi prednima a zadnima dole ju oddelej a mrkni se,ja sem to mel taky tam :) ani to videt neni pokud tu gumu nesundas :)

• 2 týdny později...

tak auto mam zpet a krasna prace dokonce i blatniky vylestily takze to vypada peckove :) maximalni spokojenost-jeste na to mam navic dva roky zaruku coz sem cumel,akorat bych to teda nechtel platit :D

Upraveno od foxdivemaster

Jaka je cena novych dveri?

tak to nevim,vim jenom konecnou cenu takze ti to presne nereknu,ale myslim ze dle etky 12tis ale jisty jsi nejsu

A jaka byla konecna cena? 3 dvere ti menili a 1 lakovali?

jj 3dvere komplet nove,1lak plus listy na dvere,folie na dvere,4krat tesneni vnitrni a dve nove venkovni plus asi DJM vic asi nic,78tis bez prace jen material

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.