marek_proksa Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 16 500 km, a dívám se že drážka je už u řidiče vidět... Žádná hrůza ale je... Přijde mi, obecně, že ty tvrdé plasty v aute jsem schopen poškrábat nechtem... Tady se setrilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Zasláno info do Škodovky vč. fotky. Mám se hlásit v servisu na posouzení. Nevím jestli přijedou zase technici (reklamoval jsem odírání laku a byli se na to kouknout z MB) nebo jestli dají pokyny servisu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backus Vloženo 30. Květen 2016 Sdílet Vloženo 30. Květen 2016 najeto 45 tis. a ryha jak mezi půlkama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodka11 Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 33000 a takisto uz je naznak drazky...ale pravdupovediac, keby necitam forum, tak si to sam nevsimnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 najeto 63tis a rýha je tam taky... na Fabii 2 tam logicky nic nebylo protože tam byla jiná konstrukce a třecí plocha z kovu... Všichni na Firmě (Fabie3, Rapidy, i Octávky ) mají stejně vybroušené drážky... Už při převzetí vozu jsem se smířil s tím že to tam vznikne... a myslím že na reklamaci to nevymění... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 (editace) Hmmm, pozrel som si to aj ja a ked sa nastavi spravna vyska, tak sa to vobec nesucha! Ja mam cca 63tis km a len malicky naznak poskodenia. Treba to vyskusat a kazdy sam zisti, kedy sa sucha a kedy nie. Pokial sa v aute striedaju soferi roznych rozmerov (nie len vysky, ale aj roznej hrude ci brucha...), tak nikdy a urcite nikdo si po sadnuti za volant nesnastavuje este aj vysku drziaka pasu na stlpiku, to som presvedceny na 100%. Ked je drziak nastaveny v spodnej casti, sucha sa to najviac, ked je uplne hore, nesucha sa vobec a nikdy. Takze asi treba nastavit spravnu vysku podla "velkosti" sofera a je po probleme... ;-) Takze ak to v servise uzatvoria konstatovanim "nespravny sposob pouzivania", tak asi budu mat bohuzial pravdu :-( Jasne ze by to bolo absolutne bez problemov, keby ta drazka bola sirsia, mohlo by sa to konstrukcne vyriesit, aj ked je to malickost... Editováno: 18. Červenec 2016, autor: tecki 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
msp Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Ahoj, asi jsi neměl jakoukoliv předchozí generaci Octavie, které nezřídka překročili půl milionu kilometrů a neví co je to poškození zde diskutované... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Asi tak... Je to konstrukcni chyba. Ani bych to nehazel na levny plast. Spis skodovka spatne vymyslela to vykrojeni, popripade tam meli dat kov. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 11. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2016 (editace) Ahoj, Tak jsem se šel podívat a taky to tam mám. Je to sice v menším měřítku, ale auto má najeto jen 16 000km. Škoda šla s kvalitou opravdu dolů. Editováno: 12. Květen 2017, autor: Hlouchyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 12. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2016 Ale na druhou stranu tady je foto bráchovy OII FL 2011 najeto 100 000km a taky tam má tu vybroušenou drážku. Takže to trápí i starší auta a je to potřeba si to hlídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Tak mám vybroušeno taky, ale jen u spolujezdce. Reklamoval jsem to, ale řekli, že to nejde. Trval jsem na tom, tak to nafotili a poslali do MB. Po dvou týdnech se stále neozvali. Je mi úplně jedno, jak má kdo nastavenou výšku. Jasně to vzniklo vytahováním pásu a ten je k tomu určený. Nikde se v uživatelské příručce nepíše nic o tom, jak správně vytahovat pás. Z toho jasně vyplývá, že je to konstrukční chyba. Předtím jsem měl O II a za deset let se nic takového nestalo. Nechápu proč bych se v autě za 700k měl po 11000 km dívat na prodřený plast. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Dnes povolena výměna v rámci záruky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Takže to jde Dík za info. Začnu do nich tlouct znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yaris Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Také to mám vyměněné na záruku... Tak dotáhl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Ahoj chlapi, pls, dejte po case vedet, jestli se drazka dela znovu nebo jestli uz je dil inovovany a drzi. Ja mam uz sice po zaruce, ale pokud by to drzelo, klidne bych si novej dil koupil. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 I já prosím abyste dali vědět a co jste řekli na to, když začali kecat o "špatném zapínání pásu"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Je to jednoduché. Řekl jsem, že pás je jasně určený k vytahování a v uživatelské příručce se nikde nepíše, jak ho správně vytahovat. A to je pravda. Proto pás nemohu vytahovat "špatně". Z toho je jasné, že se jedná o konstrukční chybu a že trvám na reklamaci. Nelíbilo se jim to, ale souhlasili s nafocením a posláním dotazu do škodovky. Myslím ale, že je ve škodovce přesvědčilo hlavně najetých 11000 km. Nejsem si jistý, že by to šlo tak hladce, kdybych měl najeto 5x tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Ahoj, Díky za radu já mám 19 000km tak to snad taky uznají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Já mám 65tis.km a vůbec mě to nezajímá. Jasná konstrukční chyba. Vybroušené to mám už od 20tis.km. Už jsem reklamoval a samozřejmě už teď vím, že se na mě vysrali. Prý mi zavolají...no nevím, od nahlášení uběhly 2měsíce a nic. Zřejmě se budu muset (opět) připomenout. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodamaniac Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 To jsem rád, že to mění, také mám vybroušeno, budu reklamovat v záruce. Pro uznání reklamace by tedy mělo stačit trošku zatlačit v AS, kdyby se cukali? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 10. Květen 2017 Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 (editace) No to nevím. Ptal jsem se ve 3 AS a Škoda má prý na to vydané TPI, kde stojí, že je to způsobeno špatným poutáním. Takže to prý bohužel neprojde. Jedině výměnit za své. Prodávám ale jak jsem koupil. Editováno: 10. Květen 2017, autor: Hlouchyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2017 Ano, vícemeně potvrzeno. Udělali z lidí akorát voly a zbavili se odpovědnosti za vadnou konstrukci. Nic víc, nic míň. Díky těmto postupům přeji Škodě lehký pád na držku a přijímacím technikům v mnoha servisech ztrátu pracovního místa. Akorát jsem se vytočil. Omlouvám se. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OIILG Vloženo 12. Květen 2017 Sdílet Vloženo 12. Květen 2017 Špatné poutání je fraška. To na mě zkoušeli také. Sdělil jsem jim, ať mi v příručce k autu ukáží, kde je napsáno, jak se správně poutat a budu to akceptovat. Problém je, že to v příručce nikde není, takže to vyměnili v rámci záruky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Za okopaný plast na prahu si můžu sám, tohle je ale špatně navrženo. Na Rapidu jsem to měl taky, po FL je toto místo upraveno - výřez je vyšší. Je to píp, ale tady jsou samý detailisti, tak se nedivme, že se to řeší...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Buďte rádi, že vás to vozí. Za pár let to stejně vyměníte [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.