Červenec 27, 200817 r Díky, myslel jsem si to, ale radši jsem se zeptal:-) Líbily by se mi na bruderovu FI, ale 16" už je asi na 1.4 44kW moc, zvlášť když v techničáku nejsou ani 15".
Červenec 27, 200817 r presne tak vubec se tech 16 neboj. auto to utahne. jen to bude trosku tvrdsi a stim technicakem bych to radsi taky poresil. Nekde se to uz psalo, meli by se nechat pripsat do TP. jak to netusim
Červenec 28, 200817 r Jeden palec sem, jeden tam, ale dva už je dost, i průměrná švestka pozná 16 od 14. No uvidíme, já bych se toho taky úplně nebál, záleží ale na bruderovi.
Červenec 28, 200817 r Tak ono pokud bys to koupil někde u autorizovaného dealera Škoda, možná by Ti dokázal zajistit vyjímku do TP, u nových aut to umějí
Červenec 28, 200817 r spravne. a kdyz se to policajtum nebude zdat, tak si to vylustrujou. ale nebal bych se toho to uz by musel bejt vazne extremni rozmer.
Červenec 28, 200817 r Autor Taky si to myslím, spoléhám na to, že ty 17" jsou origo Škoda s logem, na Roomstrech k vidění, tak to snad polda na ulici řešit nebude. Ví prd jak to je napsaný v TP. To by toho R musel mít doma.
Červenec 28, 200817 r Je to na pár let starou FI, takže asi ne e pokud ty atria mají stejný rozměr a ET jako se dávalo na FI (a řekl bych že mají), tak ti je bez problému dopíšou do TP. Je to někde v sekci FI
Červenec 28, 200817 r Vím, že se to řešilo, zkusím pohledat. Původně šlo ale spíš o to, že i bruder, který s ní jezdí, chtěl raději 15" než 16".
Červenec 29, 200817 r tak to bych se asi poohlížel po jiných kolech něž škodováckých. Neříkám, že nejsou hezká, ale neorigo alu kola jsou většinou širší a mají menší ET, tudíž pak jsou víc ven z blatníku a vypadá to lépe
Červenec 29, 200817 r Teď tam jsou neorigo, ale jsou ještě po ex-manželce dorasované (odřené, poškrábané od psa, apod.) takže jsme řešili jejich renovaci, ale když jsem viděl za kolik se nabízí sady fung nových škodováckých kol, tak je to podle mě lepší volba než za minimálně 2 tisíce lakovat s nejistým výsledkem.
Srpen 14, 200817 r Tak uz aj ja mam Alu disky...konecne po dlhom rozhodovani a hladani pro a proti...prikladam fotky. Nu RomanKo ty sis vybral stejný kola jako já. Tedy pokud mi je manželka povolí To jsou R15, viť?
Srpen 31, 200817 r jejej tyhle se mi libej. focena na parkovistiu v UL na renaultu megane (s tou divnou prdeli).
Srpen 31, 200817 r Autor Jsou pěkný, ale už dost rozšířený. U nás jsem je viděl už asi na 6ti autech.
Listopad 12, 200816 r Mno zas tak hrozný to není, aspoň ty kola máš 15ti palcová, to třeba ty 14ti palcová na Fabii nejsou při pohledu z boku nic extra (185/60)... šířka mi nevadí, ta dostačuje,. Upraveno Listopad 12, 200816 r od HjM
Listopad 12, 200816 r Jen tak pročítám tvoji výbavu a koukám, že tam máš ochranné lišty předního a zadního nárazníku, to jsi měl už z výroby a nebo jsi dodělal na koleně? Jinak já dal zimáky teď ve 14 a oproti 15 Antares to vypadá skutečně húře, ale jde o zvyk.
Listopad 13, 200816 r Ochrane listy nejsou z vyroby, je to DO-DO http://www.spoilercentrum.cz/eshop/tuning/...mster/strana-3/ dole.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.