Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

presne tak vubec se tech 16 neboj. auto to utahne. jen to bude trosku tvrdsi a stim technicakem bych to radsi taky poresil. Nekde se to uz psalo, meli by se nechat pripsat do TP. jak to netusim :p

Vloženo

Taky si to myslím, spoléhám na to, že ty 17" jsou origo Škoda s logem, na Roomstrech k vidění, tak to snad polda na ulici řešit nebude. Ví prd jak to je napsaný v TP. To by toho R musel mít doma. ;)

Vloženo
Je to na pár let starou FI, takže asi ne e :(

pokud ty atria mají stejný rozměr a ET jako se dávalo na FI (a řekl bych že mají), tak ti je bez problému dopíšou do TP. Je to někde v sekci FI

Vloženo

tak to bych se asi poohlížel po jiných kolech něž škodováckých. Neříkám, že nejsou hezká, ale neorigo alu kola jsou většinou širší a mají menší ET, tudíž pak jsou víc ven z blatníku a vypadá to lépe :palec2:

Vloženo

Teď tam jsou neorigo, ale jsou ještě po ex-manželce dorasované (odřené, poškrábané od psa, apod.) takže jsme řešili jejich renovaci, ale když jsem viděl za kolik se nabízí sady fung nových škodováckých kol, tak je to podle mě lepší volba než za minimálně 2 tisíce lakovat s nejistým výsledkem.

• o 3 týdny později...
Vloženo
Tak uz aj ja mam Alu disky...konecne po dlhom rozhodovani a hladani pro a proti...prikladam fotky.

Nu RomanKo ty sis vybral stejný kola jako já. Tedy pokud mi je manželka povolí :aggressive:

To jsou R15, viť?

• o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Mno zas tak hrozný to není, aspoň ty kola máš 15ti palcová, to třeba ty 14ti palcová na Fabii nejsou při pohledu z boku nic extra (185/60)... šířka mi nevadí, ta dostačuje,.

Editováno: , autor: HjM
Vloženo

Jen tak pročítám tvoji výbavu a koukám, že tam máš ochranné lišty předního a zadního nárazníku, to jsi měl už z výroby a nebo jsi dodělal na koleně? Jinak já dal zimáky teď ve 14 a oproti 15 Antares to vypadá skutečně húře, :o ale jde o zvyk.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...