Publikováno Květen 7, 20169 r Ahoj, kolik je rezerva v nádrži potom, co dojezd ukazuje 0 km? Včera jsem měl kvůli nehodě za Mělníkem a stavebním uzavírkám asi 50km půlnoční objížďku a k pumpě přijel s nulou - a hodně nervózní posádkou. Jednou jsem po dálnici jel ještě asi 20 nebo 25km s nulou a pak dostal do nádrže asi 53L. 1,2 TSI 77kW. Upraveno Květen 7, 20169 r od Falewick
Květen 7, 20169 r Dojezd se počítá z posledních 50 km jízdy, takže pokud jsi stál a nechal běžet motor, pak se to mohlo hodně zkreslit. Těch 50 km bylo celých na dojezd 0km? A co si budeme říkat, jak svítí na dojezdu 0km, člověk jede ekojízdu, což má na reálný dojezd na zbytky paliva v nádrži velký vliv. Nádrž je na 55 litrů. Já jel s odjezdem 0km v Chorvatsku 30km po dálnici, ve vedru, naložený, do kopce a proti větru. Ale snížil jsem rychlost na 110kmh, vypnul světla, klimu a rádio. Natankoval jsem potom rovných 54,5 litrů. Upraveno Květen 7, 20169 r od miklisek
Květen 7, 20169 r 79km za 3 dny popojizdenim po Praze. Nejak nebyl cas natankovat. A vubec jsem to neresil. Pak se vlezlo 52,8L. Podle me v poho od nuly 100km.
Květen 8, 20169 r Tak na to by som ja osobne asi nervy nemal Inak čo by hrozilo po "vyjazdení" komplet nádrže ? Bol by s tým nejaký problém, alebo by stačilo naliať z kanistru pár litrov benzínu a potom na pumpe dotankovať ?
Květen 8, 20169 r U benzinu nic u nafty zavzdusneni. Ale tam pak staci dat plnej plyn a startovat a chytne to taky. Lidi to jen nevi.
Květen 9, 20169 r Tak na to by som ja osobne asi nervy nemal Inak čo by hrozilo po "vyjazdení" komplet nádrže ? Bol by s tým nejaký problém, alebo by stačilo naliať z kanistru pár litrov benzínu a potom na pumpe dotankovať ? Můžeš zničit katalyzátor
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.