dada77 Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Čau chtěl jsem se zeptat jak dlouho, vám vydrží baterie v dalkáči mám auto 2 měsíce a už se mi oběvilo na displeji hláška vyměnte baterii v dalkovém ovladači . PS.mám fabii 1,2 TSI style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 rok a stale nic...taky ale nejezdim kazdy den. Je to relativni. Cim castejsi odemykani/zamykani, tim driv se baterka vybije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Máme auto přes rok,jezdí denně a baterie v ovladači je původní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 epo a lasse, mate aj kessy resp startovanie tlacitkom? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 ja mam jen easystart (bez kessy a alarmu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 sice mam F II ale mam ji tam 4,5 roku a furt funguje.. hlaska o baterce se mi objevila loni v lete.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 me vydrzela pul roku, mam startovani tlacitkem, ale chyba je spis ve me, ze kdyz odchazim od auta tak asi tak nejmin trikrat zmacknu zamknuti jak debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Reklamace / Projev závady: Nefunkční dálkové ovládání Zpráva na displeji panelu přístrojů – baterie v klíčku příliš slabá Nefunkční KESSY Příčina závady: Klíčky Řešení servisu / Opatření / Oprava: Continental: Od 12.KT postupné nasazení nových generačních stavů klíčků S17 Hella: Nasazení nového generačního stavu S35, termín bude upřesněn (odhad – měsíc) toto je uryvok z technickej servisnej konferencie 4/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Mě auto ukázalo po roce používání, že mám baterii vyměnit, tak jsem ji vyměnil. Když jsem ale starou baterku proměřil, tak se zdála dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Fabie combi koupená jako nová v září 2002 má v klíči dodnes první baterku. Při prodeji tohoto auta před měsícem jsem poprvé vyzkoušel za těch 14 let i druhý ( náhradní ) klíč, který celou dobu ležel v šuplíku, a taky otevřel a i zavřel centrál zcela bez problému. Nechápu jak baterka může vydržet tak dlouho dobu, když jsem auto otevíral ( zavíral ) pouze přes dálku. Ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Z toho mi vyplyva, ze hlasku o vymene baterie treba zrejme ignorovat. je to asi sw chyba, kde si auto pyta vymenu baterie uz po malom poklese jej napatia. los pakos ty tam skus zalozit staru bateriu a mala by ti fungovat este hodne dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Presne tak, mozno len nejaky slabsi signal, pokles napatia a pod.. Mne sa na mojej FII ukazala hlaska pol roka po kupe auta, ignoroval som to. Teraz bude mat auto 3 roky a stale je povodna bateria Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Cekal jsem to v zime, kdyz jsem mel klicky cely den v batohu na mraze, ale baterka to ustala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 To jsem zkusil, ale při každém nastartování a vypnutí motoru sledovat hlášku pro výměnu baterie mě prostě se*e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Mi hláška po nějaké době zmizela. Asi jsem v kapse provedl nabití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Já tam dal nějakou no name od vietnamců za 10 korun, tak uvidíme jak dlouho tam vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) Jenže jak píše junior o pár příspěvků výše on má dálkové pouze na otevírání auta. U nových Fabií je to ale jiné proto baterka v klíčku tolik nevydrží.Navíc toto se mi taky stalo asi po necelém půl roce používání a dostal jsem nové klíčky. Od té doby zatím pokoj. Kybernetik .- no, můžeš hlášku o slabé baterii ignorovat, ale pak se ti může stát, že budeš někde dál a auto nenastartuješ. Spíše bych to nechal zkontrolovat v servisu. Pokud by zjistili, že baterka je dobrá, řešili by to tak jak je popsáno o pár příspěvků výše. Editováno: 18. Květen 2016, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada77 Vloženo 20. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Tak hláška se mi už od té doby neukázala doufám že bude pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Kybernetik .- no, můžeš hlášku o slabé baterii ignorovat, ale pak se ti může stát, že budeš někde dál a auto nenastartuješ. Spíše bych to nechal zkontrolovat v servisu. Pokud by zjistili, že baterka je dobrá, řešili by to tak jak je popsáno o pár příspěvků výše. Myslim, ze aj ked sa bateria uplne vybije tak nastartovat sa da stlacenim tlacidla samotnym klucom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Já mám auto přesně 3 měsíce a předevčírem se mi taky ukázala hláška o výměně baterie. Ale po dalším nastartování už je to zase ok. Tak uvidíme jak dlouho to vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Kybernetik .- no, můžeš hlášku o slabé baterii ignorovat, ale pak se ti může stát, že budeš někde dál a auto nenastartuješ. Spíše bych to nechal zkontrolovat v servisu. Pokud by zjistili, že baterka je dobrá, řešili by to tak jak je popsáno o pár příspěvků výše. Myslím, že pro případ slabé baterie je v návodu napsáno, že máš klíčkem zmáčknout tlačítko startování a auto by mělo nastartovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Po asi 15 měsících se mi objevila hláška o slabé baterii. V návodu píšou něco o synchronizaci. Museli jste ji po výměně baterky dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Jsem na tom stejně - už od začátku týdne mi hlásí "Vyměňte baterii v klíčku". Auto mám myslím 15 měsíců. Ještě jsem se ale nedostal na výměnu. Buď zajedu do servisu, nebo budu měnit sám. K synchronizaci: přečti si téma u OIII: http://forum.skodahome.cz/topic/125227-kessy-bezklíčkové-odemykání-zamykání-a-startování-vozu/?page=8 Někdo synchronizoval, jiný ne. Zajímavé jsou postřehy o tom, že klíček se prý vybíjí rychleji, pokud je auto často odemčené. On pak stále hledá auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 (editace) Díky za odkaz. Rozloupnutí klíčku je v pohodě, baterka CR2505 CR2025. Zítra ji zkusím koupit a přehodit. EDIT: chyba opravena Editováno: 29. Září 2016, autor: JohnDoe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Po výměně neni potřeba párovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.