Přejít na obsah

Škoda Octavia III facelift


schimmer

Doporučené příspěvky

Ale nijak jsem sám velmi zvědavý. Že bude Social Edition pahnus je fakt, to je už teď. Obecně se mi líbí, jak se auto zakulatilo, ty hrany mi fakt nejsou po chuti. Zadek je za mě přínosný, fakt je jen škoda těch světel. Udělat je jinak, nebyla by změna vůbec špatná..


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci názor vnucovat ostatním, ale pokud Superb s velmi dobrou výbavou už v základu začíná na 631 tis. se 110kW motorem, tak pro soukromou osobu nedává smysl, když relativně holý Fresh s 1.4TSI atakuje 500 tis. Rozdíl 150 tis. vidím vzhledem k provodení obou aut a rozdílu ve výbavě osobně jako velmi nízký.

 

Octavia byla naceněna pro fleety a je otázka, jestli to korekce v rámci FL spraví nebo jenom trochu zmírní. Např. Ambition je mimo Fresh mimo úplně a Style za cenový rozdíl tak tak přidává odpovídají počet položek. Uvidíme, jestli po Fabii, Superbu i Kokodáku bude mít smysl kupovat dražší verze.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro soukromou osobu asi jo, ale většina aut je fleetových. A tam platí, že i kdybys měl Superba ještě o 100 tisíc levněji, z principu dostaneš Octávku (v tom lepším případě, jinak Rapidy, či Fábie) a případný cenový rozdíl si vynahradí na výbavě, která je pro uživatele přece naprosto bezpředmětná... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně jak píšeš Clinte, fotky jsou všechny tak nějak tmavé, opravdu to vypadá ty vnitřní světla jako širší maska (proto ŠA píše o rozšíření přídě) a na světle třeba ve světlé barvě to vypadá úplně jinak, viděl jsem naživo šedou metalízu a zíral jsem jak je to pěkné auto... 
 
je třeba aby auto bylo zajímavé, třeba za Kaktusem - tou zrůdou se podívá kde kdo

Za Kaktusem se taky podívám vždycky, ale ne S pocitem ze je to pěkné auto, ale naopak se divím, jak to vůbec může někdo koupit... Stejně jako kdysi Multipla, hnusnější auto jsem asi neviděl...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na tom naopak nevidím nic špatného. Pokud se ti FL líbí a chceš do toho ty peníze dát, auto je zase na pohled jako nové a máš něco, co ti vyhovuje více.. Třeba pro mnoho majitelů předFL OII je řešením RS nárazník. A pokud vůbec neberu v potaz můj názor na tyto úpravy, za mě osobně je to nejhnusnější nárazník všech dob, auto vypadá jako nějaký úchylný paskvil. Pokud nechci lišty, raději udělám FL, které se mi líbí více. Je to prostě individuální, ať si to každý udělá podle sebe :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud se o tom nemluví, neznamená to, že se to líbí. Mě by zajímalo, kolika lidem se ten prolis začal líbit ;) Já proti němu vlastně nic neměl, to je na OIII už to nejnenší zlo, ale pochybuji, že by někdo změnil názor :)
I vlečná zadní náprava se řešila a už neřeší. Taky to neznamená, že se začala lidem líbit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...