sk0d@ Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Bohuzial nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 Myslím, že tazatel hledal něco jiného než překlad publikovaného textu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) Dnes u Globusu ve Zličíně. Asi převoz z/na nějakou akci, nebo je to zaměstnanců Globusu anebo nějaká akce Globusu, nevím. Napočítal jsem 14 OIII FL Combi Style. Ta šedá na konci a jediná, která není Combi je můj dráček . EDIT: Asi to jsou Globusácký, na jedné je vidět samolepka Globusu. Oni jich mají mít 300 v průběhu dvou let na operák od ŠA. Ale tolik pohromadě jsem jich tam teda ještě neviděl . Editováno: 8. Prosinec 2017, autor: luban 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2kan Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Na webu škodovky je nový návod, který v sobě má už návod, pro digitální přístrojovku ještě otázka, když máte LEDky a spínač na AUTO, chápu dobře, že jediná možnost jak poznat čím svítím (denní / potkávačky) je podívat se na přepínač, kde nelogicky svítí / nesvítí parkovačky? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Předpokládám že ten AUTO režim světel je stejný jako u všech jiných Škodovek, tedy ano, je to tak jak píšeš (tedy pokud si nevšimneš že svítí podsvícení tlačítek (což moc nejde)...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 áno, riešili sme to v sekcii F3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Když chci vědět, jestli svítím denníma, nebo potkávačkama, mrknu na stropní lampičku, jestli svítí ty malé ambientní LEDky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Kdyz uz vypukla tato diskuze, ja nic neresim. Svetla stale v poloze AUTO, v noci prepnu dalky take do AUTO rezimu, prepinaji celkem spolehlive, mnohokrat rychleji a spolehliveji, nez ja osobne. I tady bych rekl, ze rozpoznavaci algoritmus opet dost pokrocil a je to pouzitelne. Jinak otazka, lze (jako u O2FL) nakodovat trvale sviceni pristroju okamzite po nastartovani (zapnuti zapalovani)? Bude (treba Ferda) vedet ? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Tie Auto svetlá majú svoje limity.. napr. keď sú v tomto ročnom období hmly, automatika necháva zapnuté denné. Čiže dôveruj, ale preveruj.. a tá kontrolka je sakra nápomocná! A ešte.. aj mapy cez Android Auto sa v prípade rozsvietenia svetiel prepnú do nočného režimu.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 brrrm : Tady pouzivam vzdy zdravy rozum, a zapinam mlhovky, nebo hlavni rucne. Mel jsem na mysli provoz za beznych podminek. Pro Alese - neni to zbytecnost, to je tvuj nazor, jsem na to zvyklý z predchozich aut a vyhovuje me. Neni treba o tom dale polemizovat, otazka znela, zda-li to jde. A "rasy", pokud si dobre pamatuji snad umi Ferda nakodovat, o tom se mysli jiz zde nekde psalo... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Jazdím 90% mesto, čiže ani v hmle nemám potrebu zapínať hmlovky a teda spínač nikdy nevyťahujem. Z mojej strany to bolo len upozornenie, pretože niekto vyššie písal, že zapne Auto a viac nerieši.. ale človek nie vždy jazdí v ideálnych podmienkach a teda to treba riešiť.. v hmle, prípadne v daždi, kým sa nezapnú stierače... atď. A taká kontrolka je vtedy naozaj nápomocná. Mne určite chýba... ešteže je tam predpríprava a že sa dá dorobiť. Určite čoskoro bude aj v mojom aute! Ale už sme asi mimo tému.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 10 000 Octaviíí se bude vyrábět v Rusku: http://archiv.ihned.cz/c1-65990030-skoda-si-vypomuze-ruskem?utm_source=volnyHP&utm_medium=financebox&utm_content=recombee1&utm_term=position-1&utm_campaign=mediafed 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 (editace) Octavii z Ruska? To by mě dost nasralo. Asi bych ji nechtěl převzít. ... a to nic proti Rusku nemám. Editováno: 14. Prosinec 2017, autor: Clerfayt 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Ludia tu jazdia na Skodovkach od vas a su nasrati. Aky je v tom rozdiel? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Škoda Octavia Rusofil edišn... bohužiaľ tí najväčší rusofili sa vozia na bavorákoch.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Ad. digitalni pristrojovy stit: Tesil jsem se na nej, ale kdyz jsem videl jak vypada v Karoqu, doufal sem ze do O3 pujde bez tech LEDek po stranach ktere brutalne oslnuji.. skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Bohužel toto je nová generace, kterou postupně dávají i do VW, třeba Passat po faceliftu to dostane taky.Taky se mi to moc nelíbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 A ty jsi viděl přístrojovku pro Passat FL? Na jednu stranu to chápu, v případě výpadku displeje máte pořád ty ukazatele, ale dokůžu si je představit jinak. Problem dig. štítu karoku je i to, že má nižší rozlišení oproti VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Já dostal teď v listopadu k O3 tištěnej manuál a taky už tam je digitální přístrojovka. Ovšem na těch obrázcích mě vůbec nenadchla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 Je i v PDF manuálu platného od listopadu 2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 copy/paste karoq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 před 15 hodinami, Aleš_BX napsal: zbytečnost.... spínají se podle vnějšího světla.... ale co mě spíš mrzí že u mě nejdou trvale zapnout řasy ve svetlech (tedy i při denním svívcení) ve stylu Superbu L&K nevím jestli jdou nakódovat samostatně řasy, ale jde to nakódovat jako funkce "Denní svícení jako parkovací světla" takže svítí proužek, řasy a zadní světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 a ten pruzok bude svietit vysokou intenzitou ako pri obycajnych DRL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 před 7 hodinami, Aleš_BX napsal: ani bys to nepoznal, že je z Ruska.... A byl bys rád že ji máš... myslíš si, ze když ma někdo VW z Bratislavy nebo Audi z Gyóru, že to nějak pozná? Nebo že mu to vadí... Ale pokud jsi rusofób, lze to pochopit, ale to už spíš nemoc... Vůbec nejsem Rusofob. Spíš naopak. A je mi jasný že bych to poznal jen podle VIN. Jen nevím proč bych měl mít Octavii z Ruska? Toledo jsem vzal na milost a koupil ho i díky tomu, že je z Česka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2017 před 7 hodinami, sk0d@ napsal: Ludia tu jazdia na Skodovkach od vas a su nasrati. Aky je v tom rozdiel? Tak si na Slovensku kupujte Škodovky ze Slovenska :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.