LiveBomb Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Tak na to určite bude šéma jak to přepojit, nebo vyrobit redukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 predna kapota je ina Pokud se nemýlím, i maska je nižší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Ale nijak jsem sám velmi zvědavý. Že bude Social Edition pahnus je fakt, to je už teď. Obecně se mi líbí, jak se auto zakulatilo, ty hrany mi fakt nejsou po chuti. Zadek je za mě přínosný, fakt je jen škoda těch světel. Udělat je jinak, nebyla by změna vůbec špatná.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 CESI,...... auto se nelibi, je to hnus, ale uz se vymejsli a zkouma jak to predelat na FL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 To není o tom, že jsme Češi, ale o tom, že se ten FL opravdu nepovedl. Ta světla vypadají děsně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makaton Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Tak on to hlavně Lukason myslel tak, že se lidem to auto nelíbí ale už přemýšlejí jak předělat staré auto na look FL (viz ta zadní světla o něco výš). Nikoliv jak předělat FL auto na starý look Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 No já bych spíše řekl, že chtěl poukázat na fakt, že se hodně měnila optika, ale v reálu karosářské díly jsou takřka shodné.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Tak přední světla jsou ble, hlavně díky tomu dělení. Ale jinak se mi změny líbí - ať jde o zadní světla, širši náprava (měně utopená kola) nebo o blbinky jako vyhřívaný volant, hlídání mrtvého úhlu atd.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Nechci názor vnucovat ostatním, ale pokud Superb s velmi dobrou výbavou už v základu začíná na 631 tis. se 110kW motorem, tak pro soukromou osobu nedává smysl, když relativně holý Fresh s 1.4TSI atakuje 500 tis. Rozdíl 150 tis. vidím vzhledem k provodení obou aut a rozdílu ve výbavě osobně jako velmi nízký. Octavia byla naceněna pro fleety a je otázka, jestli to korekce v rámci FL spraví nebo jenom trochu zmírní. Např. Ambition je mimo Fresh mimo úplně a Style za cenový rozdíl tak tak přidává odpovídají počet položek. Uvidíme, jestli po Fabii, Superbu i Kokodáku bude mít smysl kupovat dražší verze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Pro soukromou osobu asi jo, ale většina aut je fleetových. A tam platí, že i kdybys měl Superba ještě o 100 tisíc levněji, z principu dostaneš Octávku (v tom lepším případě, jinak Rapidy, či Fábie) a případný cenový rozdíl si vynahradí na výbavě, která je pro uživatele přece naprosto bezpředmětná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Když na to tak koukám a čím déle na to koukám, tak tím méně se mi to začíná nelíbit a naopak začíná líbit. Ono to v podstatě jako prodlužuje a kopíruje linie masky. Uvidíme v reálu [emoji23] Ale první dojem tedy dobrý nebyl, to je pravda. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 fotky tmave, divny vyber farby auta na reklamu .... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Navíc rychlá móda hnědé barvy zase rychle odešla.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 ........ a zase,.... najednou se zacina libit,... Hosi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Osobne mam za to, ze to bude uplne v pohode. Usuzovat podle par fotek a pak tady hejkat co je to za hrůzu.... No comment. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 přesně jak píšeš Clinte, fotky jsou všechny tak nějak tmavé, opravdu to vypadá ty vnitřní světla jako širší maska (proto ŠA píše o rozšíření přídě) a na světle třeba ve světlé barvě to vypadá úplně jinak, viděl jsem naživo šedou metalízu a zíral jsem jak je to pěkné auto... je třeba aby auto bylo zajímavé, třeba za Kaktusem - tou zrůdou se podívá kde kdo Za Kaktusem se taky podívám vždycky, ale ne S pocitem ze je to pěkné auto, ale naopak se divím, jak to vůbec může někdo koupit... Stejně jako kdysi Multipla, hnusnější auto jsem asi neviděl... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Srovnávat Kaktus s Multuplou? Ta auta nemají nic společného a to ani designově. Pro mě je to auto pro individualisty a proto se mi líbí, je zajímavý, což se o 99% dnešních aut říct bohužel opravdu nedá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Nakonec to dopadne tak, jak tu někdo už psal, že všichni začnou doma předělávat OIII na FL 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 (editace) to předělávání ve velkým na FL jsem nikdy nepochopil, stejně to koně nepřidá akorát pak sejmeš srnku a máš po FL Editováno: 3. Listopad 2016, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Já na tom naopak nevidím nic špatného. Pokud se ti FL líbí a chceš do toho ty peníze dát, auto je zase na pohled jako nové a máš něco, co ti vyhovuje více.. Třeba pro mnoho majitelů předFL OII je řešením RS nárazník. A pokud vůbec neberu v potaz můj názor na tyto úpravy, za mě osobně je to nejhnusnější nárazník všech dob, auto vypadá jako nějaký úchylný paskvil. Pokud nechci lišty, raději udělám FL, které se mi líbí více. Je to prostě individuální, ať si to každý udělá podle sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 PredFL RS na dvojkové Octě je mnohem hezčí než ten obyčejnej s lištami. Ale oproti FL je ošklivější, to je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 No jak píšu, je to individuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 OIIIfl nelíbí se vám....ale bude....stejně jako tomu bylo na OIII s těma prolisama na kufru. Mnoho poviku pro nic! Mě se začíná taky už líbit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Tak pokud se o tom nemluví, neznamená to, že se to líbí. Mě by zajímalo, kolika lidem se ten prolis začal líbit Já proti němu vlastně nic neměl, to je na OIII už to nejnenší zlo, ale pochybuji, že by někdo změnil názor I vlečná zadní náprava se řešila a už neřeší. Taky to neznamená, že se začala lidem líbit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2016 Líbit se a smířit se je velký rozdíl... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.