Leden 8, 20178 r Bylo by zajímavý zkusit postupně vyfotit různé barevné kombinace O3FL. Hodně zvláštní je podle všeho modrá Denim, která si s novou maskou O3 tolik nerozumí.
Leden 8, 20178 r Záleží model od modelu. Na OIII skutečně "teplá", na FIII super. Ale to je na trochu jiné téma. Platí, že na salonech koncem února?
Leden 10, 20178 r Tak nám RSo pěkně podražilo od toho co RS III uvedli na trh šlo o 80ti nahoru!!! Zdůvodňují to výbavou, ale třeba xenony byly v základu a nyní se chlubí Ledkami v základu to je snad normální změna xenon za Led. Upraveno Leden 10, 20178 r od kacer1
Leden 10, 20178 r Koukám, že konečně Scoutovi dali v základu výbavu, jak se sluší. Vždy mne překvapovalo, že Scout (a platilo to i u předchozí generace) vycházel snad z verze Ambiente, resp. plno prvků, které byly v Elegance/Style v základu se musely u Scoutu doobjednat - například parkovací senzory vzadu, Kessy, LED světla vzadu apod.
Leden 10, 20178 r Aleš_BX: rozumím a souhlasím. Mi jen přišlo logické a správné, že by měly vycházet z výbavové verze Elegance/Style a doplněním té základní výbavy v rámci faceliftu se právě té verzi Style blíží. Detaily co je navíc a co naopak oproti Style chybí jsem ještě nestudoval.
Leden 10, 20178 r Do konce tohoto tydne bude zprovoznen i konfigurator s RS a SCOUT Zahajeni vyroby RS / SCOUT - 14KT 2017
Leden 10, 20178 r Je konjunktura, tak co se divíte. Třetí generace se prodávala extrémně dobře a nahoru šla s cenou několikrát.
Leden 10, 20178 r Dneska jsem jel do MB a hned dvě potkal s Fkovým číslem. V reálu to zas tak špatně nevypadalo
Leden 10, 20178 r Ta Škodovka musí být na své dílo hodně pyšná, když udělá téměř 25-ti minutové video vlastně o ničem hlavně s pohledem na ten "hodně luxusní" předek..
Leden 10, 20178 r Denisi, tohle je normálka. Je to video, který se používá pro mediální účely a každej si z toho sestříhá co potřebuje (viz. třeba Autosalon, idnes, atp.).
Leden 10, 20178 r Sledoval jsem live stream a fakt bych chtěl, aby se mně to auto(konkrětněji přední čast) líbilo a při pohledu na něj, abych byl v úžasu, ale asi budu potřebovat ještě čas. Hodně času...
Leden 10, 20178 r Ono je to naživo pro mě až neuvěřitelně lepší. Z prvních fotek FL O3 jsem byl rozpačitej, ale třeba facelift RSa se mi líbí víc, než současná generace.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.