Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

před 12 hodinami, Clint napsal:

Tak bylo na čase

Na plast nalepili měkčený plast? :D

před 11 hodinami, pentadius napsal:

Hele borci, má novej Scout DCC nebo jen DMS (bez změny tuhosti tlumičů)? Budu kupovat do firmy. Dík

Scout adaptivní podvozek DCC nenabízí

Ano, nenabizi.

Jinak jak uz jsem psal, do konce by mel bezet konfigurator na RS a SCOUT, tak uz bezi, tak s chuti do toho ;)

RS.jpg   sCOUT.jpg

Jak se dá odstranit z konfigurátoru položka 4 světel? To nechci.

Vsak si je upravis.....jebnes tam mracitka,doupravis tmelem. Mas v tom praxi...

Vpravo hore máš x-ko.. ;)

Docela mě to překvapilo, čekal bych to tak půl na půl, ale jak je vidět tak výrazně vedou ti co se jim líbí. 

OIII_FL_Hlasovani.png

No a pak se třeba můžeme podívat na ankety jinde, třeba na Novinky.cz, kde se ptali čtenářů, zda preferují nová světla nebo počítačově upravená světla.

skoda_1.JPG

Nebo například jak moc se líbí nová Octavia po FL celkově (Novinky.cz a iDnes.cz).

skoda_2.JPG

skoda_3.JPG

:)

Problém u FB je, že dost lidí stále neumí používat reakce a plno lidí lajkuje všechny hovadiny. Včetně toho, že někdo umře. :D

Upraveno od Sabiza

Jojo reakce jsou různorodé, na OIII FL to budou dlouhé a nekonečné diskuze :D

Upraveno od luban

Udelal bych anketu, az by auto jezdilo normalne po silnici, cca pul roku. Myslim si ze by ta anketa byla hnedka jina ;)

Jojo, hnědka je hnědka, no :)

Pamatujete na podobnou debatu, kdyz vysel FL druhy generace nekdy v 2009? A co se pak stalo s prodeji? Rostly... :)

Ne, ze bych byl nejakej fanousek čtyřokýho kukuč faceliftu, ale o prodeje nemam strach. A o to zpravidla firmam jde.

Uz zbytocna debata - ale podla mna by O3 FL uplne stacilo, keby mala v tych vnutornych svetlach len dialkove svetlomety, bez dennych svetiel - takto by tie svetla vyzerali ako sucast masky a bolo by to podstatne menej polarizujuce...

gif.gif

Naprostý souhlas ;)
Kdyby měla třeba ta vnitřní světla i rovnou spodní plochu tak, jako verze halogen s blinkrem dole, dávalo by to větší smysl :)

Urcite sa to denne svetlo bude dat nakodovat :t

Upraveno od Cjoctavian

Včera jsem ji potkal na D11 a musím potvrdit, že první dojem na živo dopadl mnohem lépe, než první dojem z fotek.:kol-47:

Nakonec se to stejně skoro všem začne líbit, chce to jen čas. Já bych nad tím už nespekuloval. V reálu je to lepší jak na fotkách.....Mně by to vlastně už ani nevadilo :D

Vsak jsem psal uz na zacatku, az to uvidite kazdy den na silnici tak si zvyknete ;) a uz ted vim, ze par jedinku, bude chtit predelavat svoji predFL na FL to je uplne jasny :D

Takze zachovat chladnou hlavu a nohy v teple ;)

Stale ziadne foto halogenov s led? :) 

peter2410 - několik stránek zpět tady požadované foto je. Prolistuj si to

Habi001 - len tam su fotky auta s vypnutym motorom. Som chcel vidiet ako to svieti tie Led pasiky na bokoch.

Sviti normalne, proste na boku, ala Superb 2 facelift.

Nic extra specialniho ;)

Nevíte,  kdy bude OIII FL k vidění u prodejců? Leden?  

V 15. 1. 2017 at 13:28, Lukason napsal:

Vsak jsem psal uz na zacatku, az to uvidite kazdy den na silnici tak si zvyknete ;) a uz ted vim, ze par jedinku, bude chtit predelavat svoji predFL na FL to je uplne jasny :D

Takze zachovat chladnou hlavu a nohy v teple ;)

A pokud by se přesto našel někdo nespokojený, tak pomůže samolepka alá světlo :t

ocIII-FL.jpg

Možná to tady už bylo, ale neví někdo, kdy nahradí 1,6 TDI ta 1,5?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.