iphonik4 Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Nema nekdo prosim kod motoru 2.0 TSI 169kw ve faceliftu?[emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Už se těším, až se k novinářům dostane Active nebo Active Plus verze, aby bylo konečně co recenzovat. Tyto nereálně seskládané verze aut jsou už docela nuda. ŠA by se měla chytnout za nos a dávat novinářům i verze bez malého koženého paketu. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Tak ono zase realisticky - takto to dělá každý a třeba takový Hnůjdej je schopen porovnávat před svými salóny Octávky v nejnižší možné specifikaci s jejich plečkami v nejvyšší možné výbavě.. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 V té modré se mi to kuwa líbí :-D. A ta světla jsou úplně v pohodě. Kdybych chtěl měnit auto, tak O3 FL bych z fleku bral. Těším se až to uvidím reálně a taky na O3 RS FL :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 https://www.stream.cz/meziplyn/10016105-skoda-octavia-facelift 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Konečně z meziplynu řekl, že bouchá zadní náprava s obyč nápravou. to dělá i u Fabie 3..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 19. Únor 2017 Sdílet Vloženo 19. Únor 2017 Víte někdo jak je to nyní u OIII FL s funkcí Smartgate? V konfigurátoru je psáno u Smartlinku+ že "Smartlink+ nyní nově zahrnuje i funkci Smartgate" . No a funce Smartgate by měla fungovat přes vlastní Wifi (nebo Wifi direct). Mám Smartlink+ ale žádnou Wifi síť v autě nevidím. Je to špatně, nebo se něco na funkci Smartgate změnilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sch1 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Pokud skutečně Škodovka odloží náběh 1.5 TSI na 2018, pak by měla vyplnit tu díru v nabídce benzínových motorů u verze Style. Nevím jaká je statistika prodejů, ale mě ta varianta v ceníku chyběla. Objednal jsem 1.0 TSI a uvidím, v denním ježdění mi myslím bude bohatě stačit, ale co to bude dělat cestou na dovolenou po dálnici trvalou rychlostí 140kmh to teprv uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luban Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Neboj, do té "Jugoslávie" na dovolenou tě to doveze. Budeš tam tak o 10 - 15 minut později než s tou 1.4 (1.5) , ale zase vyklidněnou pohodovou rychlostí se slušnou spotřebou. Já jsem chtěl také nejraději 1.4 Style , ale to bohužel nejde no. Nakonec jsem dal Fresh, kde byla 1.4 . Klidně bych si ale dokázal představit i ten litrovej tříhrnek, neměl bych s tím na rodinné ježdění žádný problém. Jenže já mám tažné a vozím na té kouli nosič a tři kola a spousta dalších věcí. To už je přeci jen větší zátěž, takže to už by se ten litránek asi trochu víc potil.Vzal jsem tedy raději Fresh s 1.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triumph61 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 vor 23 Stunden schrieb Sighart: https://www.stream.cz/meziplyn/10016105-skoda-octavia-facelift Sorry that i write in English. I am from Germany. In the Video at 8.10 it looks like he open the rear Door with his feet by pushing under the Car. Is this a fake or real? The Easy Open Funktion appers not in Germany discription. Auto Translate to CZ Líto, že jsem psát v angličtině. Jsem z Německa. Ve videu v 8.10 vypadá to, že otevření zadních dveří s nohama tím, že tlačí pod vozem. Je to falešné nebo skutečné? Easy Otevřené Funktion appers není v Německu discription. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 (editace) Hallo, This is strange, because I can't find this option "virtual pedal to open the trunk" in Czech Skoda configuration tool as well. It doesn't seem to be available at this moment. It should be available in future. But, I'm not an expert ;-) Editováno: 20. Únor 2017, autor: JohnnieM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triumph61 Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 What did he say in the Video to that funktion? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 (editace) He said: "Simply clever!" :-) nothing else, unfortunatelly. It seems that this car have virtual pedal. I hope, there wasn't other person pushing the button on car key to open the trunk. :-D Editováno: 20. Únor 2017, autor: JohnnieM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sighart Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 In another video (from topspeed.sk I think) reviewer had car with 2.0TDI 110KW 4x4 and 7 gear DSG. This configuration is also not available in Czech configuration. Maybe this virtual pedal is something which will came in next model year? But indeed it is strange. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 I'm betting on person standing somewhere behind the scene and pushing the button on car key :-D :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 JohnnieM: It´s the same function, which uses Superb 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 (editace) Of course, I know. But, is this item also available for Octavia 3FL? That's the question. I can't find this option in Škoda kofigurátor. Maybe, we can switch back to Czech again. I only wanted to offer answer to our German friend ;-) That's why I used English. Editováno: 20. Únor 2017, autor: JohnnieM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Aha..... :-) Je fakt, ze v konfiguratoru to nikde vypichle neni. A standard to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Viděl jsem už spoustu videí, preview, review, ale nikde se o tomto nemluvilo. Takže jsem trochu zmatený. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Martin Bednář: Kde jsi to našel? Já všude vidím, že je tam elektrické otvírání pátých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Mozna si to tedy blbe vykládám. Myslis, ze kdyz to bude mit dvere v elektrice + Kessy, ze to nebude umet podkopnuti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Myslím, že ta funkce byla zatím vždy příplatková. Tedy u SIII jsou myslím dvě úrovně výbavy elektrického ovládání víka kufru. 1) elektrické ovládání (otevření, zavření pomocí tlačítek na kufru + klíč) 2) virtuální pedál pro bezdotykové otvírání Dle mého ta výbava u L&K/příplatek 10k CZK u Stylu je bod 1), ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 20. Únor 2017 Sdílet Vloženo 20. Únor 2017 Jojo, mas pravdu, spletl jsem se. I S3 to ma za priplatek, nebo v paketu. Mea culpa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.