nixberg Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 5 hodinami, Aleš_BX napsal: namyslím si že je to úplně OT... motor? ano, ale.... Superb?, no v té výbavě by to byla zcela jiná darda.... moje L&K 2,0 TDI za 880 tis. Kč ceníkově, ve výbavě Style by paradoxně byla dražší a neměla by to co L&K ... a no a oproti Superbu?, rozdíl je nejen na zadních sedadlech kde nikdy jezdit nebudu, ale i v ceně hoooodně markantní... (i když má Sup nejen to místo na zadních sedadlech, ale i dost věcí navíc oproti O III FL) neboj i o Supovi jsem zvažoval... v tom co píšeš taky nemáš úplně pravdu "Verejnost i novinari prijali FL v provedeni RS velice kladne, coz se o obycejne Octe moc rict neda."... a co toto? ...to přeci není RS... jinak dnes jsem jel ve dne za a před O III FL s halogeny, moc se mi líbí, jak se tu psalo, ty led proužky na bohu světel a blinkr uvnitř je také velmi zajímavý, celkově pěkné auto a to i zadní světla... jinak konfigurátor právě píše: Vážený zákazníku, právě probíhá aktualizace dat konfigurátoru na nový modelový rok 2018. Spuštění konfigurátoru s aktuálními daty je plánované na kalendářní týden 17. Děkujeme za pochopení. tak ohánět se red dotem jako argumentem za povedený design není úplně nejvhodnější. Nehledě na to, že je to cinknutý, toto ocenění mimo jiné dostala i dvojková fábie a roomster - opravdu etalony povedeného designu xD 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Alesi, ja jasne mluvil nazorech verejnosti na forech, komentarich, diskusich apod [emoji4] podivej se treba na facebook skody auto na komentare pod fotku obyc FL a RS FL. Redotem bych se opravdu neohanel. Jinak ta alcantara neni zaklad pro RS? Jak vypadaji nyni zakladni sedacky pro RS?[emoji4] Predpokladam, ze ty kozene uz nadale nebudou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) Hmm, koukam na ten novy cenik a vsiml jsem si, ze do paket multimedia ve STYLE hodily columbuse misto amundsena ... Editováno: 13. Duben 2017, autor: Jojo91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Alesi neboj, i ja zde psal dlouhy prispevek z osobniho setkani. Neni to spatne, jen RS opet vypada nejlip. Takze tak. Uz to nechme byt, me ted zajima, jake sedacky ma RS FL v zakladu [emoji4] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 21 minutami, Aleš_BX napsal: nechme zase design, už ho tu bylo až až, nicméně většina lidí co kritizovala dle koláže a fotky po osobním setkáním názor na design změnila a to nejen tady na fóru... Ano, jsem jeden znich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 i přesto že se mi hnusí vychází 1.4TSI L & K se slevou a tou výbavou poměrně slušně. A kdo by v dnešní době jezdil na naftu že Pořád ale platí že RS vypadá mnohem líp než obyčejná. Už OIII L & K nijak nevyniká jen tou výbavou... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 ty jsem chtěl taky koupit, nakonec to pro mě nemá smysl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 RS245.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 6 hodinami, Jojo91 napsal: Hmm, koukam na ten novy cenik a vsiml jsem si, ze do paket multimedia ve STYLE hodily columbuse misto amundsena ... Ano, nově je paket Multimedia s Columbem a nově je dostupný i pro RS, LaK a RS. Columbus je buď v tomhle paketu a nebo v Traveller Assistu. Ve všech případech dost výrazně zlevnil (cca 9-13 tis. podle varianty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) . Editováno: 22. Červen 2018, autor: Lukason 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Dobrý večer,zajímalo by mne jestli je toto origoš planovač Škoda auto.Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Zajímavé jsou restrikce u Superbu a Octavie. Že by bylo o CNG a 1.4TSI/110kW takový zájem... a nebo nestíhají dodavatelé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 před 3 hodinami, sandál napsal: Dobrý večer,zajímalo by mne jestli je toto origoš planovač Škoda auto.Dík za odpověd. Pripada ti na tom neco neoriginalniho ? Nebo z ceho podezrivas moji neduveru ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Z ničeho tě nepodezřívám,pouze jsem chtěl vědět z čeho jsi čerpal.ŠkodaAuto,Svět motorů..... Tak se nezlob jesli jsem se tě nějak dotknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 (editace) Listopadovej nova-octavia-cenik.pdf Editováno: 14. Duben 2017, autor: kacer1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 před 7 hodinami, sandál napsal: Z ničeho tě nepodezřívám,pouze jsem chtěl vědět z čeho jsi čerpal.ŠkodaAuto,Svět motorů..... Tak se nezlob jesli jsem se tě nějak dotknul. Je to samozrejme origo. Nezlobim, v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 tak dík, v Boleslavi mi řekli, že čekací doba na oktávii je 6 - 8 týdnů.mám ted 6.týden,tak jsem zvědavej jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Hosi budete se jeste dlouho omlouvat? Obnovuji puvodni dotaz, opravdu nikdo nevi, co je nyni v RS za zaklad co se sedacek tyce? Diky [emoji4] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Tak vyhrev vepredu byl zaklad uz u dvojky RS [emoji3] spis me zajima, jestli je ta latka stejna, jak u pred FL. Respektive, zakladni sedacky beze zmen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 (editace) Seačky RS FL v 6.40min zdá se že jsou látkové a vnitřní boky alcantara. ještě jednou v 6:10 Editováno: 14. Duben 2017, autor: kacer1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Diky kluci [emoji4] skoda, ze zbytek je klasickej hadr a ne jak u predfl kuze/kozenka (hlavne zezadu ty sedacky budou hadrove). Jinak ale ta alcantara na bocich je supr. Jinak ale to musim rict jeste jednou. Daaamn v te RSe je to proste slusive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Zezadu je koženka je to tam vidět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Ja vidim hadrove boky (ktere driv byly kozenka), ktere vzadu neprechazi v kozenku. Asi jsem slepy. Napis video a minutu/sekundu, nebo nejlepe vyscreenuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Jj hadrové boky jak píšeš a koženka jen zezadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Tak asi jsem slepy [emoji4] kazdopadne i ty boky jsou des. To radsi meli nechat zaklad z predFL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.