Martab Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Je zajímavé, že tak před cca třema týdnama bylo vystavené zadní světlo z FL na jedné akci (cca od 17 do půlnoci), jedné nejmenované organizace a nikde z toho není fotka :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Jako v Olomouci? :-) Ono za unik toho predniho dostali v Jihlave celkem hooodne za usi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Protoze vsichni lezou Skodovce do prdele. "Sponzoruje" kde co. A ta svetla jsou jeste hnusnejsi nez jsem doufal ze budou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 ano, jak doplnil DIX1 i moje video natocene na dalnici, ktere jsem pak poskytl IDNES.CZ, kde je videt v zrcatku mrtvy uhel [emoji6] pro pripomenuti i na mem kanalu YT [emoji6] Co jsem slyšel, toto že všech fotomontáží ještě tak nějak údajně souhlasí s realitou nejvíce, samozřejmě bez detailů.. Je tak? Protože hezké to fakt není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) koukám, že škodovka na led světla do SPZky asi nemá peníze ale oni to mají ve VW nějak daný, protože třeba cayenne je neměl taky to je ten kabanuv design, led světla a halogenovy světla na spz Editováno: 23. Říjen 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 To je to Simply Clever, aneb v jednoduchosti je krása, víš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 To Krenstik: Vidiš to, o těch předních nevím Každopádně ty zadní vypadají o dost líp než ty současné bych řek. Velmi podobné se současným Superbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 (editace) Zadek znám už dlouho, a je Škoda, že jim v Mohelnici nedovolili ani u Supa vše. Ten jeden původní prototyp je tam uložený a byl moc krásný. Světla z Kodiaka jsem už na některých akcích ukazoval, a zadek na OIII FL mám slíbený. Předek je v tentokrát v Jihlavě, a vím, že za ten únik dostali tak za uši, že ani lidi kteří se rádi pochlubí ev. s kterými jsem se potkal neukázali nic. A to dokonce ani výměnou za Fabku. :-) ;-) Editováno: 23. Říjen 2016, autor: Krenstik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Ale oni i ovecky jednou prozrou, pokud to tak bude pokracovat. To slychavam uz asi patnact let a porad nic. Cim to asi bude. Facelift je hnusny snad podle kazdeho, kdo videl. Cenove na nasem trhu neni duvod ke zmenam vetsiho rozsahu oproti predFL. Ceny rostou uz delsi dobu, podil neklesa. Ovsem u vybavy je to jinak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 před 12 hodinami, Petrrr napsal: Jj, i kdyby mela hovno misto sedadel. Ale oni i ovecky jednou prozrou, pokud to tak bude pokracovat. Ty deleny svetla bude nejvetsi hnus od dob svetel O2 fl. Ty přední světla se opravdu nepovedly. Mnoho lidí to řešilo mračítky. Ovšem ani Octavia II před FL nebyla žádná výhra. Já spíše nemohl z té světlé výšky. Nevím, zda jsem dostal v bývalé firmě packet na špatné cesty a malá kola, ale auto bylo brutálně vysoko. Oproti OIII jsem si připadal jako v traktoru. před 12 hodinami, _Denis_ napsal: U OII fl pomohlo začernění a mračítka.. Ale u tohoto ti pravděpodobně nepomůže nic.. No ale nechám se překvapit, faktem je, že je pro mě OIII natolik špatná, že FL možná v mých očích to auto jen zvedne. Níž to snad už neklesne... (?) On je největší průser v těch levných a hnusných plastech, které má OIII v interieru. Nepomůže tomu ani malý kožený packet. Pomohl tomu až Laurin & Clement... trochu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 To jsi měl spíše ten paket, protože jsem si zrovna včera shodou okolností na procházce říkal, jak byla OII hezky nízká a nové Škodovky obecně vypadají jako traktor, jak jsou vysoké.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Na FL su zvedavy opravdu hodne. Protoze to co se zda z "fotek FL Fabie", to uz jenom tvarovanim masky prekonava ty nejhorsi predstavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukajs007 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Nějaké takové fotky FL Fabie existují? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ano, z testovani brzd. Jezdil Superb (zrejme hybrid) a nekolik Fabii. Novinari v te souvislosti tvrdili, ze bude mit radar v grilu, coz na jinych fotkach nebylo potvrzene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Ceník by měl bý začátkem příštího týdne.PředFL končí objednávání do výroby 27.10.2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 vcera na dalnici nic, je fakt ze jsem tam nikde necekal ale uvidite sami kde jsou ty fotky FL Fabie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 Deriváty: Scout- 17KT/17 RS 245- 22KT/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2016 pane jo to bude raketa těch 245 koní, víc jim asi nedaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Ty jsi ale negativista... vždyť to není sporťák, to snad víš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 V 29. 8. 2016 at 17:36, Habi001 napsal: ovládání gesty u OIII facelift na 100% ne! Když to má i FL Leonu,tak proč by to octávka neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedsnail Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Tuší někdo, jestli do faceliftu přijdou už od začátku zároveň nové motory, nebo půjde zatím jen o změny na kastli a interiéru? Mám na mysli zejména 2.0 TDI 140kW (Superb, Kodiaq), 2.0 TSI 132kw (Kodiaq) a s těmito motory související nové 7° mokré DSG DQ381 (Kodiaq, FL Leon). Předpokládám, že 1.5 TSI dorazí později (ani FL Leonu jej nedostane). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2016 Vydrž, možná přijde už zítra kouzelník. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter77 Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 A mame to. ...http://www.autoforum.cz/predstaveni/toto-je-skoda-octavia-po-faceliftu-jeji-prid-je-velmi-odvazna/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Promiňte mi jestli se to někomu líbí, ale já jsem rád že ta moje je před Fl a možná se jí teď i zvedne cena.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 Velmi zvláštní.. Nepřijde mi to horší, než současná, zadek lepší, ale ani mi to nepřijde nijak hezké.. Počkám si na osobní zkušenost, teď nějak nevím, co k tomu napsat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.