Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dnes mi volal predajca, ze novy MR cennik nevyjde skor ako 09/18, pretoze sa zasekli s novymi motormi na homologizacii. Daju sa vsak uz objednavat s tym, ze sa pocita ze dodavka bude beztak za 4-5 mesiacov kedy uz budu papiere hotove.

V podstate mi to celkom aj vyhovuje, nove auto by som chcel riesit Q4/18, cize dodavka nejak na Jar...

• o 2 týdny později...
Vloženo

Podle toho slovenského ceníku má L&K už standardně Columbus a nikoliv Amundsena jako v českém. Jestli to platí i pro český trh, jsem zvědav jak se to promítne na ceně (stejně jako 2,0TSI jako náhrada 1,8TSI který jsem chtěl)....

Vloženo (editace)

Dnes jsem zadal objednávku na OIII RS (MR2019) ale dodatečně jsem dostal upřesnění, že v automatu nejde s vyhřívaným volantem :/

Neplánuje se v dohledné době (do konce července) změna? Tuhle položku bych tam rád dostal. Děkuji.

Editováno: , autor: rimsy2
Vloženo
V 26. 6. 2018 na 10:03, capo napsal:

Podle toho slovenského ceníku má L&K už standardně Columbus a nikoliv Amundsena jako v českém. Jestli to platí i pro český trh, jsem zvědav jak se to promítne na ceně (stejně jako 2,0TSI jako náhrada 1,8TSI který jsem chtěl)....

Tak dle očekávání, specifikace v jednotlivých zemích spolu nijak nesouvisí. v ČR je nadále L&K s Amundsenem. V podstatě jediné změny pro L&K jsou virtuální pedál v sérii a dá se objednat také černý intoš.

• o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Jak jsou na tom potkavací? řešim zda jit do Led nebo tam nechat halogeny na dvojkove octavce mam halogeny a že by to extra svitilo to se mě nezda . Děkuji 

Vloženo
před 5 hodinami, zbek napsal:

Jak jsou na tom potkavací? řešim zda jit do Led nebo tam nechat halogeny na dvojkove octavce mam halogeny a že by to extra svitilo to se mě nezda . Děkuji 

A oškrábat je nemůžeš, to by se ti polykarbonát poděkoval.

Vloženo

To chlazení nevim , nezkoumal jsem to , ale abych se vrátil k původní otázce tak bych LED nevymenil za halogeny. Kdyz presednu do druhého auta Fabia 3 tak si v noci myslim ze vubec nesvitim. ?

Vloženo
před 13 hodinami, Zdenek Pastorek napsal:

Do halogenů dává výrobce bludičky žárovky. Když je výměníš za Night Breaker nebo podobné, bude to jiné. Ale led je led. Samozřejmě nejsou vyhřívané, takže hrozí v zimě to, co píše "komodo". ;)

Vyměnit žarovky to je dobrý typ a opravdu poznam viditelně rozdil?  Ty Led jsou super ale už jsem nad stropem ceny  auta

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...