Habi001 Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 @M_ike podívej se do toho ceníku. Jak je výše napsáno, jedná se pořád o starší modelový rok, kde nové motory ještě nemůžou být uvedené. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Ok, beru zpet. Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Dnes mi volal predajca, ze novy MR cennik nevyjde skor ako 09/18, pretoze sa zasekli s novymi motormi na homologizacii. Daju sa vsak uz objednavat s tym, ze sa pocita ze dodavka bude beztak za 4-5 mesiacov kedy uz budu papiere hotove. V podstate mi to celkom aj vyhovuje, nove auto by som chcel riesit Q4/18, cize dodavka nejak na Jar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Podle toho slovenského ceníku má L&K už standardně Columbus a nikoliv Amundsena jako v českém. Jestli to platí i pro český trh, jsem zvědav jak se to promítne na ceně (stejně jako 2,0TSI jako náhrada 1,8TSI který jsem chtěl).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Dnes jsem zadal objednávku na OIII RS (MR2019) ale dodatečně jsem dostal upřesnění, že v automatu nejde s vyhřívaným volantem :/ Neplánuje se v dohledné době (do konce července) změna? Tuhle položku bych tam rád dostal. Děkuji. Editováno: 26. Červen 2018, autor: rimsy2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Jsem zjišťoval OIIIC 2.0 TSI 140 KW 4x4 7DSG L&K a je tam dodání 12-14 týdnů. Editováno: 26. Červen 2018, autor: Dixik2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 V 26. 6. 2018 na 10:03, capo napsal: Podle toho slovenského ceníku má L&K už standardně Columbus a nikoliv Amundsena jako v českém. Jestli to platí i pro český trh, jsem zvědav jak se to promítne na ceně (stejně jako 2,0TSI jako náhrada 1,8TSI který jsem chtěl).... Tak dle očekávání, specifikace v jednotlivých zemích spolu nijak nesouvisí. v ČR je nadále L&K s Amundsenem. V podstatě jediné změny pro L&K jsou virtuální pedál v sérii a dá se objednat také černý intoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 A černej strop je standard pro černý sedačky, nebo zas na přání? O tom mi prodejce neříkal nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Je tam černý interiér s černým stropem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 https://www.autorevue.cz/skoda-octavia-g-tec-2018-motor-zemni-plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 chtěl jsem se zeptat jak sviti světla halogenova na faceliftu v noci nebo za deště jak to hodnotite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Svítí to dobře,na dálkový parádně.Jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Jak jsou na tom potkavací? řešim zda jit do Led nebo tam nechat halogeny na dvojkove octavce mam halogeny a že by to extra svitilo to se mě nezda . Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Led jsou rozhodne super a rozhodne lepší. Ale včera jsem zjistil nevýhodu. Cely mi zamrzly a za hodinu a pul mi nerozmrzly. ? takze to je trosku minus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Do halogenů dává výrobce bludičky žárovky. Když je výměníš za Night Breaker nebo podobné, bude to jiné. Ale led je led. Samozřejmě nejsou vyhřívané, takže hrozí v zimě to, co píše "komodo". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 před 5 hodinami, zbek napsal: Jak jsou na tom potkavací? řešim zda jit do Led nebo tam nechat halogeny na dvojkove octavce mam halogeny a že by to extra svitilo to se mě nezda . Děkuji A oškrábat je nemůžeš, to by se ti polykarbonát poděkoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 (editace) Ano to bohužel oškrábat nejde. Kdyz to zamrzne není úniku. ? Editováno: 1. Prosinec 2018, autor: komodo Korekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 Stale sa da pouzit rozmrazovac skiel ktory neni agresivny voci plastom a naviac zima neni 12 mesiacov v roku ako noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 to zamrznuti je mazec a přitom led musi vzadu topit . Nevite zda ledky v octavce maji pasivni chlazeni nebo ventilatorkem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komodo Vloženo 1. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 To chlazení nevim , nezkoumal jsem to , ale abych se vrátil k původní otázce tak bych LED nevymenil za halogeny. Kdyz presednu do druhého auta Fabia 3 tak si v noci myslim ze vubec nesvitim. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 před 13 hodinami, Zdenek Pastorek napsal: Do halogenů dává výrobce bludičky žárovky. Když je výměníš za Night Breaker nebo podobné, bude to jiné. Ale led je led. Samozřejmě nejsou vyhřívané, takže hrozí v zimě to, co píše "komodo". Vyměnit žarovky to je dobrý typ a opravdu poznam viditelně rozdil? Ty Led jsou super ale už jsem nad stropem ceny auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Je to fakt velký rozdíl. Můžu potvrdit. Budeš je měnit častěji, ale uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Jestli chceš za tmy jezdit pomaleji než ostatní, nebo méně bezpečně, protože prostě nevidíš tak dobře jako oni, tak ušetři za halogeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Samozřejmě, že LEDky jsou dále, tak samo jako bi-xenony na před FL, ale s halogeny jezdí stále spousta lidí a přímo tak tragicky, jako kolegové nademnou, bych to neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2018 Přesně tak. Teď mám možnost porovnat to s xenonama a na tlumených je rozdíl poměrně malý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.