Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak se to nakonec povedlo. Dnes vlastními silami aktivováno:

• Dálkové společně s mlhovkami
  • HHC
  • Režim autoškoly v rádiu (zobrazuje rychlost na rádiu) - blbost, při další příležitosti zase vypnu.
  • Změna citlivosti čidla vlhkosti (nevím jestli bude fungovat i s manuální AC, uvidíme časem)

Ton1, měl jsem podobný problém. Kamarád má originální SW ale nějak ho neaktualizuje, nemá důvod (u nás v Jižních Čechách moc OIII na servis nejezdí). Ale poradil jsem si, stačí v tomto bytu změnit manuálně poslední dvě nuly na jedničky (tím změníš bite 0 a 1 na 1). Poté by ti to mělo fungovat, každopádně zálohuj původní kód!

Kokto7, ty nemáš asi vůbec v lásce kabely z číny, viď. No, ale chápu tě. Stačí být ale méně ostrý a kolegovi poradit.

Ferdovi, díky za návod na mlhovky - dodatečně ale přece.

Editováno: , autor: Koty
Vloženo

Já to udělal přes LCode 2 (je v nabídce LCode nahoře), tam jsem je ručně zaškrtnul.

Koty: Tak jsem rád, že to nakonec funguje! Já věděl, že to musí jít, vždyť máme vlastně stejná auta.

Vloženo

Tak to gratulace, autoškolu taky vypnu, ale ty dalkové s mlhovkama? Spíš asi už tím sem otravný, ale Coming home a living home bez Auto a senzoru? I koruny na ucet bych poslal :-)

Vloženo

Dálkové s mlhovkama jsou v pohodě, u nás je hodně srnek a docela to pomáhá. Stejně když jede proti auto, vypínám dálkové tak se automaticky vypnou i mlhovky. Krenstiku, na CH a LH bych se vy..., nestojí to za žádné peníze. Akorát to vybíjí baterku. U předchozí OII jsem měl možnost zapnout v maxidotu a první co bylo jsem to vypnul a byl klid - to je můj názor.

Vloženo (editace)

čím sem ho urazil pane bože? akorát sem napsal jestli má čínu, tak těžko updatuje alespon na 12.12 aby mu něco fungovalo.... kdybys ten kabel a sw dělal ty, tak bys taky nebyl rád, když by ti to někdo "kradl".

dyt sem mu poradil, že má starší verzi, co nechápeš?

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Ty světla věřím, mám to na druhém autě a je to efektní jako světelná houkačka a v noci pomáhá. Jen před technickou je potřeba to vypnout :-) jsem za to vyletěl :-) a to jsem si vytáhl drátky na ameriku atd.... 

Já docházím k autu po tmě a právě na dalším ( MX-5) jsem to dodělával, ale tam to mám řešené alarmem který má další výstupy. 

Editováno: , autor: Krenstik
Vloženo

Právě že u II jsem to dokódoval. Na tuhle budu možná řešit větší přestavbu, nebo v lepším se na firmě upraví výměny aut a moji dostane někdo jiný a já v lepším případě vybavené auto, ale mezitím bych to nějak chtěl zkusit :-)

Vloženo

Kokta7:

..to je v pohodě. Tyto konfigurační SW neznám, píše mi to verzi SVO 12.12.2. Je to origo koupené v ČR. Jaká je poslední verze upgrade ( update)?....... nebo je to problem v nějakém plug-inu?

Koty:

Díky za radu . Zkusím to.

Vloženo

Dálkové s mlhovkama jsou v pohodě, u nás je hodně srnek a docela to pomáhá. Stejně když jede proti auto, vypínám dálkové tak se automaticky vypnou i mlhovky. Krenstiku, na CH a LH bych se vy..., nestojí to za žádné peníze. Akorát to vybíjí baterku. U předchozí OII jsem měl možnost zapnout v maxidotu a první co bylo jsem to vypnul a byl klid - to je můj názor.

A jak na aktivaci dálkových světel s mlhovkami? Možná už to tu padlo, ale začíná to tu být trochu nepřehledné. :) Pokud to tu ještě nebylo, tak alespoň bude další věcný příspěvek do tématu, což by bylo super, jsme na fóru a šíříme informace. :)

Vloženo

Ahoj, Škoda v novém ceníku přidala funkci Smartgate pro zobrazení dat z řídící jednotky na chytrém telefonu. Nevíte, jestli se to dá zapnout jen softwarově, nebo jestli je to opravdové "zařízení"? 

Vloženo

Já myslím, že ano. Budou to aplikace pro Android a iOS, tedy distribuce skrz obchody těch platforem. Tady je seznam těch aplikací. Zatím mají venku jen jednu a ta je zadarma. Navíc ty aplikaci jsou takové v podstatě kravinky, že nemá smysl je prodávat. Byly by to velmi malé příjmy a lidi by byli akorát naštvaní.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...