Listopad 23, 20222 r V 6. 6. 2022 na 19:45, kvetosm napsal: EDIT: Jo dobry, tak uz vim.. i kdyz to clovek sice do menu radia dostane , tak jednotka to stejne nepodporuje 🙂 Ahoj, resil tu nekdo US sviceni na O3 2014? konkretne aby se dalo nastavit intenzita us sviceni v menu radia.. vse co bylo potreba jsem aktivoval, takze US fungovalo, ale intenzita nesla nastavovat i kdyz jsem do radia dostal pozadovanou funkci osvetleni interieru vpredu ... at jsem nastavoval jakoukoliv intenzitu tak to svitilo porad stejne.. ma s tim nekdo zkusenost? Je mozne ze to nejake jednotky O3 nemusi podporovat? Dekuji Ano , ja mam toto aktivni na me O3 2016 a vse mi funguje vcetne ovladani z radia . Mam nakodovano pres OBDeleven
Leden 5, 20232 r Mám otázku na update firmwaru u MIB2. Úspešne som aktualizoval z 0318 na 1433 a keď otvorím servisné menu a dám si vypísať všetky podporované SWaP tak mi nič nenačíta. Obrazovka ostane prázdna, no keď dám zobraziť inštalované tak mi zoznam ukáže. Jedná sa mi o to či má podporu pre sport hmi alebo nie, preto som robil update firmwaru pretože na 0318 som ponuku fec/swap vôbec nemal. Netreba to poprípade nejak dokódovať aby to zobrazilo konkrétnu ponuku? Infotaiment som skúšal a je plne funkčný po update. Za akúkoľvek rozumnú odpoveď ku otázke vopred pekne ďakujem.
Leden 5, 20232 r Verze 0318 je opravdu hodně stará a zatím jsem nezažil MIB, které by tu aktualizaci provedlo korektně, pokud se neudělá Full SWDL. Tzn., že je potřeba přes diagnostiku aktivovat vývojový režim a pak dlouhým podržením se dostat do vývojového okna, kde se zvolí SWDL a provede se kompletní "přeinstalace". Pro aktivaci SportHMI je pak nutné použít MIBToolbox
Leden 14, 20232 r Já jsem to řešil z 0318 instalací sw 1433 s patchem. Tímto způsobem byli rovnou povolené všechny SWDL včetně toho pro SportHMI a pak jsem jen přes OBDeleven aktivoval zmiňované SportHMI a po restartu rádia mi už naběhlo Performance Monitoryng !
Leden 28, 20232 r Dnes som skusal nakodovat aby pri podrzani dialkoveho zatvorilo okna ale ked drzim zatlaceni ovladac tak okna nezatvori . Je to octavia rok 2016 . Vie niekto kde moze byt chyba ?
Únor 11, 20232 r Pro Swing+ existuje možnost dokodovani Offroad menu. Protože nemá GPS, muže ukazovat jen 3 parametry: Teplota oleje a vody a úhel natočení kol Pro nakodovani je potřeba v jednotce 5f - Elektro info tyto dvě adaptace Samozřejmě na vlastní nebezpečí Upraveno Únor 11, 20232 r od HlouchyJR
Únor 12, 20232 r V 14. 1. 2023 na 14:07, kvasimodo napsal: Já jsem to řešil z 0318 instalací sw 1433 s patchem. Tímto způsobem byli rovnou povolené všechny SWDL včetně toho pro SportHMI a pak jsem jen přes OBDeleven aktivoval zmiňované SportHMI a po restartu rádia mi už naběhlo Performance Monitoryng ! Zdravím, já nainstaloval poslední verzi z mibsolution, pak nainstaloval M.I.B. a nikde nevidím možnost povolení FEC kódu. Nemám ani v nenainstalovaných ani v instalovaných. Zkoušel jsem před aktualizací přidat FEC kódy 00060400 ale bohužel a samozřejmě byl zařazen jako nefunkční. Co bych měl teď prosím udělat aby tam ten SPORT byl prosím? Moc díky za rady.
Únor 13, 20232 r Zdravím, jdu pro rady a porady. Mám dokódovaný corner na své předFL RS, takže v mlhovce jsou dvě žárovky. Při zatáčení se rozsvicí jen jedna žárovka. Lze to dokódovat tak, aby se rozsvítily obě?
Únor 14, 20232 r Okrem Leuchte12 a Luechte13 musis zmenit Leuchte8 – Lightfunction B 8zmeniť na Abbiegelicht links Leuchte9 – Lightfunction B 9 zmeniť na Abbiegelicht rechts Plus nastavit odpovedajuci jas AB na 100% Upraveno Únor 14, 20232 r od wirer
Duben 7, 20232 r Chlapi nějak nemůžu najít kodování, že při zařazení zpátečky se rožnou přední mlhovky. Nevíte někdo ? Díky
Duben 7, 20232 r ako sa koduje v cent. elektrike, prisposobenie a tam kde sa aktivovali parametre pre corner je aj aktivácia k tej spiatocke... možno niekto bude vedieť z hlavy, ja by som to musel nájsť
Duben 7, 20232 r jses si jisty , ze tam nemas moznost Both sides? Stationary cornering lamp-bei Rueckwaertsfahrt nastavit both sides
Duben 7, 20232 r Asi som to blbo napisal, nie active. Ale nie je to both a double to iste? Trosku skusaj a nie len kopiruj
Duben 7, 20232 r ano je to to stejne 🙂 zalezi jaky kdo asi pouziva jazyk..ja jedu z 99 procent v anglicky verzi 🙂
Duben 7, 20232 r Kazdopadne ti to musi fungovat kdyz ti funguje corner. 🙂 Je to prednastavene uz z vyroby na ty booth (double ) sides, takze bud uz to tam nekdo vypnul pred tebou nebo sis to vypl ty. Jeste radsi zminim, ze to funguje pouze kdyz ti sviti potkavaci svetla, ale to asi vis 🙂
Duben 15, 20232 r Zdarec a aloha všem tu, dlouho jsem tu nebyl a (zapoměl) přihlaš.udaje ... :D Inu jak se mne tady kdosi ptal - na nakodování ostřiku led světel na 4-očce. Přes ODBLeven jsem to překodoval jinak, buť to lze vypnou zcela, nebo to počká, až podržím páčku ostřiku déle a pak to stříkne na světla. U denního led svícení to neostříkne vůbec. Nyní updatovali i ODBLeven a přidali hafo nových funkcí, ty ale nemám již proskoumané (můj " Karlík", je nastaven jak jsem chtěl ... Jen ty světýlka ve dveřích nemám, na to si sám netroufnu - rozdělat dveře atd. a nic nepodělat ... ne, na to si netroufnu.
Duben 15, 20232 r @Netopejrek Ten ostřik jsi kódoval přes přednastavenou appku v ODB11 nebo změnou parametrů? To podržení páčky by mi taky vyhovovalo...
Duben 17, 20232 r Zdarec aloha, jo přímo přes tu apku OBDLeven a jejich "dong" do portu OBDII. Pokud máš tu jejich apku, funguje to následovně: Dáš do portu jejich dong a s jejich apkou, zapneš "port" - apka nejdříve natáhne všechny údaje ze VŠECH jednotek co jsou přítomny v autě. Následně, provede jejih kontrolu a pokud je nějaký problém, chyba tak nabídne řešení + záloha. Pak po tom to prvotním "ošaháním apky", ti nabídne již případné možnosti a ty, máš několik "cest". Nejschůdnější je ta, že přímo v apce pro ten daaný vůz s danou výbavou ti nabídne "makra" tedy klikneš v apce na to co chceš - vše je z podrobným popisem a obrázkem a dá ti v tom to kroku: zapnout (použít), vypnout nebo nechat tak. Pak je další cesta, a to kodovaní. Tady jsou zase dvě "cesty" - první ti nabídne zase již připravené možnosti. Druhá je ta, že ty sám zadáš "dlouhý kod" ... Já osobně jsem nechal načíst a opravit jednotky (tady nebylo nic - jen bezvýznamné "chyby", které jsem zazálohoval a pak následně smazal. Použil jsem připravené "makra" a použil co jsem chtěl: - kompletní vypnutí a "totální" deaktivace Start/Stop nesmyslu - zapnutí "Skandinávského" denního svícení (svítí na plno zadní světla, nikoliv ty "bludičky - linky") - "protočení - kontrola" všech ručiček přístrojů - zapnutí "pípání" u otevírání el.kufru (mám kombíka) - zapnutí "OFFroad" režimu - nemám 4x4 - úprava ostřiku předních světel (full LED světla) - úprava předních mlhových světel - vypnutí setření po ostřiku za jízdy (to pozdější "na sucho" setření) A ještě další věci, ale už si to nepamatuju. Použil jsem to a "vyladil" podle sebe jak jsem chtěl já, nikoliv "výrobce" vozu - já jsem uživatel a tedy mám poslední slovo A to to vše, prošlo i STK/Emise a že si dali záležet - nechal jsem do techničáku dopsat rozměr kol Vždy tak 1 - 2x za "Uherský rok" to proskenuji a podívám se co mi to vypíše - pokud vypíše chybu... Jinak používám originál od Škodovky ten jejich "dong" a po každé jízdě, tankování mi to vypíše kudy jsem jel, kolik mám v nádrži, stav baterky a mraky dalšího a to i v infotaimentu ... a v mobilu to vidím taky. Tedy mraky možností... :D jak si "hrát" s vozem. Jen se to nesmí přehnat že. Upraveno Duben 17, 20232 r od Netopejrek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.