KnightT Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 (editace) Ahoj mám dotaz, kamarád si nechával dodělat corner light světla (kódování mlhovek) a teď když je po ránu tma tak se přišlo na to, že po zapnutí světel se rozsvítí dálková světla a nejdou ztlumit. Auto je O3 2016 bez automatického rozsvěcení světel, světla jsou obyč. halogeny. Jak nakódovat, aby se po zapnutí světel rozsvítili správně světla podle nastavení páčky tlumená/dálková? Když jsme našli návod na corner light tak jsme schopni vypnout funkce mlhovek atd. Ale nevím kde hledat to zapnutí dálkových světel Editováno: 25. Září 2023, autor: KnightT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 25. Září 2023 Sdílet Vloženo 25. Září 2023 Zajet k tomu kdo to kódoval, ať to opraví, jen on ví co tam nastavil špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KnightT Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Jo to jsem zapomněl dopsat. Samozřejmě jsme se snažili kontaktovat člověka co to dělal, jenže to bylo před půl rokem a už si nevzpomene co mohl udělat blbě. Proto zkouším štěstí zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Ideálně udělat výpis jednotky a porovnat s autem co je OK, bude tam někde přiřazen špatně kanál dálkových světel k funkci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 nejenom je ok ale taky má stejný typ světel, trochu mi tu chybí informace jestli je to předfacelift (paraboly, halogeny) nebo facelift (paraboly, biled) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Samozřejmě, ideálně i stejný MR, popřípadě ten co to dělal by měl mít LOG z úpravy (ale to asi zde padá). Popřípadě ŠA by za úplatu měla být schopná vrátit kódovani jednotek do továrního stavu a následně nakódovat to co uživatel požaduje, ale správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 před 1 hodinou, ExecutedDonut napsal: nejenom je ok ale taky má stejný typ světel, trochu mi tu chybí informace jestli je to předfacelift (paraboly, halogeny) nebo facelift (paraboly, biled) Já čtu: "... Auto je O3 2016 bez automatického rozsvěcení světel, světla jsou obyč. halogeny. ..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Aha jo moje blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 Mam halogen z oIII už čtyř očko ale myslím že kódování by mělo být stejně, určitě si předtím alespoň udělej zálohu. 6,7 tlumené světla 8,9 dálkové světla 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KnightT Vloženo 26. Září 2023 Sdílet Vloženo 26. Září 2023 ExecutedDonut: Děkuju moc za 4 screeny podle kterých se našla chyba a teď O3 svítí tak jak má. Bylo to špatně nastaveno u dálkových světel 8 a 9 v kanálu Lichtfunktion B8 byli nastaveny tlumená světla a mělo být Lichthupe generell to samé pak pro pravé světlo kanál Lichtfunktion B9. Ještě jednou moc děkuju 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 (editace) Potřeboval bych poradit s hodnotou bajtu 25 dlouhého kódování u aktivace HHC rozjezdu do kopce, jednotka 3, ABS. Asistenta jsem si aktivoval a funguje bez problémů, ale funguje ať zadám hodnotu 23 nebo 63, není v tom rozdíl, ale nějaký rozdíl tam musí být, jedna hodnota z těchto dvou je správná, potřeboval bych zjistit která. Našel jsem dvě varianty hodnoty na bajtu 25, může být hodnota v dlouhém kódování 23 nebo 63. A teď jaká ta hodnota tam má být správně? Někde jsem se dočetl, že pokud je hdnota 20, tak má být 23, pokud byla hodnota 60, tak má být 63, je to tak správně? Jaký je teda rozdíl mezi hodnotou 23 a 63? Co jsem se dopátral tak je rozdíl v aktivací bitu 6 v bajtu 25. Co tento tento bit (6) nastavuje - znamená? nafta, bezín, tažné zařízení, adaptivní tempomat, .....? Dál bych chtěl poprosit, jestli by jste napsali jakou máte hodnotu pokud máte HHC z výroby, s tím že by jste napsali: Mám hodnotu 23, benzín, manuál převodovku. Nebo třeba mám 63, nafta, manuální převodovka, tažné, adptivní tempomat. Editováno: 7. Říjen 2023, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 7. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2023 @ales-r není potřeba znovu objevovat kolo, tu už je to lousknuté https://docs.google.com/spreadsheets/d/1V-OKyWGNWASIKmDf_YrTnT22BEh8ocQ1V1qpXOTBX84/edit#gid=1122661309 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 8. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2023 (editace) @ExecutedDonut moc děkuji za tabulku. Jestli jsem tabulku dobře pochopil, tak pro nastavení rozjezdu do kopce (HHC), je správná hodnota kódování pro 1,4 tsi s manuální převodovkou, bit 23, na byte 25. Pokud bych měl automatickou převodovku tak by byla správná hodnota bit 21, na byte 25. Takže mám kódování správně, ještě jednou děkuji. Editováno: 8. Říjen 2023, autor: ales-r 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2023 Je tu niekto kto vie nakodovať OIII 2019 tak aby si pamätala posledný nastavený mod ? inak po novom štarte sa prepne vždy do Normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 Možná bych se ještě optal na octaviaclub.cz fóru, pokuď se ti nikdo neozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 no ja sa obavam, ze je to len uprava a nove nahranie datasetu...a to VCDS nevie. no mozno sa mylim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 18. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2023 Ferda pisal ze to vie ale sem nechodi ... zadarmo to nechcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 30. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2023 Ahojte, nevedel by niekto ako nakódovať aby sa predné svetlá rozsvietili až keď je naštartovaný motor? hlavne keď je prepínač svetiel nastavený na AUTO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Nestačí mít zataženou ruční brzdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 To jako že při zatažené ruční brzdě a pouze zapnutém zapalování se nerozsvítí světla? To musím vyzkoušet 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Já to tak myslím mám. Teda doufám, že nekecám 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 No mne sa rozsvietia aj pri zatiahnutej ručnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 Musí to být nakodované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2023 @SROTTY Tak to pak sedí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 4. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2023 (editace) No jo, a ako to nakódovať? Našiel som postup ako nakódovať aby DRL svetlá nesvietili pri zaťiahnutej ručke, ale na stretávačky to nefunguje..... Editováno: 6. Listopad 2023, autor: sakin oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.