Březen 8, 20205 r Ahoj chcem sa spytat skusali sme dokodovat tlmenie led pasiku pri blinkroch nastavili sme nižšie hodnoty ale nefunguje mi to. neviete kde by mohol byt problem. Kontrolovali sme to a zda sa ze vsetko je nastavene spravne. Neviem co by to mohlo byt už. (jedine ma napadlo či zato nemozu tieto blinkri https://www.youtube.com/watch?v=8EFunySW9Ww) Díky za odpoved. (16)-Leuchte2SL VLB10-Lichtfunktion G 2, stará hodnota "Not active", nová hodnota "Blinken links aktiv beide Phase" (18)-Leuchte2SL VLB10-Dimmwert GH 2, stará hodnota "0", nová hodnota "35" (19)-Leuchte2SL VLB10-Dimming Direction GH 2, stará hodnota "Maximize", nová hodnota "Minimize" (16)-Leuchte3SL VRB21-Lichtfunktion G 3, stará hodnota "Not active", nová hodnota "Blinken links aktiv beide Phase" (18)-Leuchte3SL VRB21-Dimmwert GH 3, stará hodnota "0", nová hodnota "35" (19)-Leuchte3SL VRB21-Dimming Direction GH 3, stará hodnota "Maximize", nová hodnota "Minimize"
Březen 8, 20205 r V 6. 3. 2020 na 10:31, David Kořístka napsal: Nevím jestli to pomůže https://www.youtube.com/watch?v=5UT4iy8IXf8 Upraveno Březen 8, 20205 r od Fosgen
Březen 8, 20205 r Skús dať na práve svetlo blinken rechts biede phase. Máš nastavené na oboch ľavú stranu fildo1994 odkiaľ si? Upraveno Březen 8, 20205 r od gabrielroman
Březen 8, 20205 r Zdravím. Skúšal som nakódovať zatváranie zadných dverí z interíéru no vyblafla na mňa táto tabuľka. Otázka je ktorú možnosť vybrať? Ďakujem
Březen 10, 20205 r Dva dotazy: - odklízení zrcátek až po startu jde jen přes caristu nebo i jiný soft? - poradíte jak na snížení minimální rychlosti pro automatická dálková světla? diky
Březen 23, 20205 r Zdravím, pořídil jsem originál Led na SPZ na Octavii a potřeboval bych je nakódovat.. Je tady někdo z Brna kdo se tím zabývá?? Děkuji
Březen 23, 20205 r před 1 hodinou, Grolmusito napsal: Zdravím, pořídil jsem originál Led na SPZ na Octavii a potřeboval bych je nakódovat.. Je tady někdo z Brna kdo se tím zabývá?? Děkuji zkus chlapy ze supervag.com , jsou z brna
Březen 23, 20205 r před 17 minutami, kubikoctaviaIII napsal: zkus chlapy ze supervag.com , jsou z brna Díky moc ?
Březen 23, 20205 r @Pela Hledej v Adaptacích v modulu 20-High Beam Assist (HBA), tam by mělo být Activation speed for high beam assistant pro limitní rychlost pro aktivaci a Speed threshold for high beam recommendation off pro rychlost kdy se deaktivuje.
Březen 28, 20205 r Ahojte, dá sa prosím pri elektrickom zatváraní/zatváraní kufra nastaviť aby sa po stlačení tlačidla (toho pri riadiacej páke) aj zatvoril? Príde mi to zvláštne, že sa dá iba otvoriť a nie aj zatvoriť (na iných autách to tak funguje napr. mercedes). Mám model z roku 2019. ďakujem.
Březen 28, 20205 r @lopox Go to Controller 6D - Trunk Electric 16 - Security Access - enter 12345 10 - Adaptations Změnit EDIT: Funguje pak zavírání jak tlačítkem na dálkovém tak i tlačítkem v interiéru. Upraveno Březen 28, 20205 r od Martab
Březen 29, 20205 r Něco jsem prošvihl, ono to jde s VCDS? Měl jsem za to, že když není nahraná "jiná datová sada", tak to jde jen přes VCP a jen s držením tlačítka.
Březen 29, 20205 r U nových modelových řad to asi jde. Já mám ročník 2016 a ty položky v 6D z toho printscreenu tam nemám. Upraveno Březen 29, 20205 r od KarelM
Duben 9, 20205 r Ahoj, poradí někdo zda jde a jak nakodovat nastavení teploty při přepnutí ventilace na AUTO - myslím tím mám nastavené vyhřívání na ohno max a zmačknu AUTO a automaticky se nastaví teplota na 22C. Druhý dotaz lze nastavit aby svítilo osvětlení SPZ vždy (tedy i při denním svícení). dík za pomoc
Duben 9, 20205 r prosím mám dotaz lze vypnout chybové hlašení předních obrysových světel když dám Led??
Duben 12, 20205 r Nemohl by mi někdo vyfotit tabulku co se ukáže, když se na VCDS zmáčkne tlačítko Reset intervalů. Mám to tam nějaké zmatené. Díky Upraveno Duben 12, 20205 r od Fosgen
Duben 12, 20205 r V 9. 4. 2020 na 10:01, Oldřich Čižmař napsal: prosím mám dotaz lze vypnout chybové hlašení předních obrysových světel když dám Led?? Ano, viz napr. pro verzi s xenony https://www.briskoda.net/forums/topic/299424-octavia-iii-vcds-adaptations-tried-and-tested/?do=findComment&comment=4431164 Je treba dohledat pro dany typ (xenon, heligon) dana svetla (parkovaci, smerova).
Duben 13, 20205 r Prosím povedlo se někomu na MR2015 s kessy nastavit odklopení zrcátek až po zapnutí zapalování?
Duben 13, 20205 r Ano, ale na O3 MR17 skrze appku Carista. Funguje bezchybně. Dle zdejších reakcí je toto nastavení “náladové” - někomu jde, jinému ne a někomu začaly zrcátka žít svým životem.
Duben 14, 20205 r Modul na Caristu jsem si už objednal. Poslední origo VCDS a Supervag 2019.3 si s tím moc neporadí.. největší úspěch byl, že se po odemknutí odklopily a hned zas sklopily, aby se mohly odklopit po zapnutí zapalování :D
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.