misor1994 Vloženo 14. Duben 2020 Sdílet Vloženo 14. Duben 2020 Bolo by zaujimave vidiet vypis adaptacii z auta, ktore ma tie zrkadla nakodovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 Tak Carista dopadla stejně jako já ručně předtím :-D - MR2015 zrcátka se odklopí s odemknutím, pak zas samy přiklopí a odklopí při zapnutí zapalování.. U MR2014, co jsem tu měl předtím, to bylo nastavené z výroby po zapnutí zapalování. Zkusím z ní někdy vycucnout adaptace. Tahle MR2015 už má jinou jednotku - novější, tak tam asi bude něco jinak. Má i novější dešťák = už neumí zavřít okna při dešti.. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 jeste by bylo dobre napsat verzi caristy, protoze jsem zjistil, ze kazda umi neco. Nechavam si ruzne verze a zapisuji si, co jsem kterou delal. Novejsi, "zapomina" veci, ktere starsi umely. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 20. Duben 2020 Sdílet Vloženo 20. Duben 2020 4,1 beta 17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 (editace) Postup na alarm tu byl už víckrát. Přijde mi to jako fajn věc. Vyzkoušel jsem a s dovolením shrnu : 1/ pro auta BEZ továrního alarmu - jako siréna pak funguje klakson 2/ i pro auta s Kessy (zkoušeno na MR2015 s Kessy, fungovalo i na S3 2016 s Kessy) 3/ pokud někdo rozbije okno a otevře dveře klikou zevnitř tak začne troubit rovnou (O3 i S3 většinou nemá zámky s funkcí SAFE), zkusím i na MR2013 bez Kessy 4/ pokud někdo odemkne z venku šroubovákem nebo něčím podobným a otevře řidičovy dveře, alarm spustí po prodlevě 20-30s - neměřil jsem, asi obdoba funkce starších aut, kdy se muselo zapnout do 20s zapalování klíčem naučeným k autu, aby se alarm daktivoval 5/ při testování na autě s Kessy samozřejmě nesmíte mít klíč v dosahu :-) VCDS jednotka 09 Login 31347 Kódování Byte12 – bit 0 (Antitheft systém installed/active) na 1 Přizpůsobení (3) Anti-theft device DWA Alarmverzoegerung Driver door contact thatcham (4) Anti-theft device DWA Camper Modus Active (5) Anti-theft device DWA – Ueberwachung Innenentriegelungshebel Active (7) Anti-theft device DWA – Akustischer Alarm Signalhorn Active (8) Acknowledgemend signals - Akustische Rueckmeldung global Active (9) Acknowledgemend signals – Akustische Rueckmeldung Signalhorn Active Editováno: 23. Duben 2020, autor: Vici 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 (editace) Sklopení zrcátka při zařazení zpátečky už samozřejmě taky bylo, ale taky shrnu s dovolením... 1/ pro auta BEZ elektrických sedaček s pamětí (na rozdíl od předchozích generací aut) 2/ ovladač zrcátek musí být pouze v poloze "R" aby to fungovalo 3/ pak stačí zařadit zpátečku, zrcátko si nastavit dle potřeby, po rozjetí nad tuším 15 km/h se zrcátko samo vrátí na původní polohy, stejně tak při přepnutí na jinou než R polohu ovladače.. A zase se aktivuje při dalším zařazení zpátečky (ovladač opět jen v poloze R!!!!) 52 dveře spolujezdec Kódování Byte4 Bit2 reverse gear mirror digging active Bit3 position memory for reverse geagr mirror digging active 09 Centrální elektrika Přizpůsobení 17 Access Control 2 Spiegelabsenkung bei Rueckwaerstfahrt - ACTIVE 22 Access Control 2 Menuesterung Spiegelabsenkung - ACTIVE Editováno: 23. Duben 2020, autor: Vici 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 23. Duben 2020 Sdílet Vloženo 23. Duben 2020 Mimochodem, jak ověřím, že je XDS opravdu aktivované ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nickgodx Vloženo 25. Duben 2020 Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 On 4/23/2020 at 2:00 PM, Vici said: Sklopení zrcátka při zařazení zpátečky už samozřejmě taky bylo, ale taky shrnu s dovolením... 1/ pro auta BEZ elektrických sedaček s pamětí (na rozdíl od předchozích generací aut) 2/ ovladač zrcátek musí být pouze v poloze "R" aby to fungovalo 3/ pak stačí zařadit zpátečku, zrcátko si nastavit dle potřeby, po rozjetí nad tuším 15 km/h se zrcátko samo vrátí na původní polohy, stejně tak při přepnutí na jinou než R polohu ovladače.. A zase se aktivuje při dalším zařazení zpátečky (ovladač opět jen v poloze R!!!!) 52 dveře spolujezdec Kódování Byte4 Bit2 reverse gear mirror digging active Bit3 position memory for reverse geagr mirror digging active 09 Centrální elektrika Přizpůsobení 17 Access Control 2 Spiegelabsenkung bei Rueckwaerstfahrt - ACTIVE 22 Access Control 2 Menuesterung Spiegelabsenkung - ACTIVE Funguje aj na MY2019? Ofc so sedackami bez elektriky/pamati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 musíš zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wooodycz Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 V 29. 3. 2020 na 16:51, KarelM napsal: U nových modelových řad to asi jde. Já mám ročník 2016 a ty položky v 6D z toho printscreenu tam nemám. zavírání kufru na dálku a z auta sem dělal už několikrát normál přes vcds... modeli 2015/16 i 17..... jde mi o to jestli už jdou dokodovat jízdí mody? ani nepotřebuju tlačítko, stačí mi to v infotaimentu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 V 23. 4. 2020 na 15:27, Vici napsal: Mimochodem, jak ověřím, že je XDS opravdu aktivované ? :-D Aktivuje sa pri rychlom prejazde zakruty a je to myslim priplatkovy packet sportoveho podvozku od roku 2013-14 s vybavou vyssej urovne Ambition a Elegance s vynimkou 1,2 TSI.Do RS davali XDS automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Mimochodem, jak ověřím, že je XDS opravdu aktivované ? :-D Že uvaříš brzdy [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 (editace) V 23. 4. 2020 na 15:27, Vici napsal: Mimochodem, jak ověřím, že je XDS opravdu aktivované ? :-D vidim v ceniku 12.4.2017 je standardne pro vsechny vybavy. Myslim, ze u FL byl uz proste standardem. Editováno: 26. Duben 2020, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Duben 2020 Sdílet Vloženo 26. Duben 2020 Jiz dlouho pred FL standard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anaf Vloženo 27. Duben 2020 Sdílet Vloženo 27. Duben 2020 (editace) Ahoj, mám dotaz na Vás zkušenější: Octavia 3, 2018, facelift, Ambition plus, Swing nejde mi dokódovat asistent rozjezdu do kopce (HHC) přes Caristu (4.1 beta 17 píše mi: "The vehicle is rejeting the new setting value. It's possible that this setting is not supported by your vehicle or that it must first be enabled via a different setting." Čili, odmítá nastavení, není podporováno, musí být nejprve povoleno jinak, ale jak? Máte to někdo přes Caristu dokódováno? Díky za radu :-) Nebo musí být brzdná soustava na HHC nějak předpřipravena? Já myslel, že se jen využije ABS funkce. Editováno: 27. Duben 2020, autor: Anaf doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 zkus najit tema Carista, myslim, ze se tam nekde psalo, ze toto bylo u novejsich verzich odebrano. Umi to jen nastavovat dobu podrzeni. U starsich verzi 3.6? by melo jit stale HH zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anaf Vloženo 28. Duben 2020 Sdílet Vloženo 28. Duben 2020 ne, u i u beta 17 je aktivace HHC, ale moje auto reaguje výše popsaným způsobem a nevím si s tím rady :-( Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Aktivace HHC závisí na hlavním válci, ne každý přijímá kódování (Enable) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 (editace) Vici k tomu sklápění zrcátek. Chci aby se sklápělo takto a ne ta sekundová ubohost. Takže rada? 20200430_182034.mp4 Editováno: 1. Květen 2020, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Květen 2020 Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 Ovladač zrcátek do polohy R, zařadit zpátečku a ovladačem zrcátek nastavit požadované sklopení. Zařadit 1RS a popojet kus dopředu aby se zrcátko vrátilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 6. Květen 2020 Sdílet Vloženo 6. Květen 2020 Propojil jsem pin 16 na konektoru pod palubovkou pro AFS, propojil s červeným konektorem na poslední volné pozici u vypínače světel a nakódoval. Dal jsem mezi vypínač a konektor externí světelný senzor s vypínačem s funkcí Auto. Automatické zapínání a vypínání světel funguje výborně, ale nejde vůbec zapnout mlhovky. Máte, prosím, někdo nějaký nápad, jak to vyřešit? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 V 1. 5. 2020 na 20:29, martikk napsal: Vici k tomu sklápění zrcátek. Chci aby se sklápělo takto a ne ta sekundová ubohost. Takže rada? jak jsem psal v návodu a radili ti i výše..... zrcátka na R (jinak to nefunguje), zařadit zpátečku a nastavit si zrcátko na cování.. jakmile se rozjedeš dopředu, nebo dáš ovladač zrcátek do jiné polohy - tak se pravé zrcátko zvedne - tak jak je nastaveno pro jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Ono to je momentálně jedno protože mi to přes OBDeleven přes aplikaci nefunguje. Takže jak budu mít čas budu muset zkusit nakódovat přes řídící jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Přišel už, prosím, někdo na to, jak nakódovat jízdní data, které FL cca do 09/2017 (už si nepamatuju přesně) neukazuje? Děkuji. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Myslíš to zobrazení na MaxiDotu po vystoupení? Myslím že k tomu někdo psal, že je třeba výměna budíků :/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.