Listopad 19, 201410 r Vím,že to sem asi uplně nematří mám na voze Škoda Fabia 2 RS mlhové světlomety s funkcí corner,ale chtěl bych na vůz namontovat denní ledkové svícení.Corner vyhodím dám originální RS ledky a pak se musí vše nakodovat.Nedokázal by to někdo rozchodit z okolí Mladé Boleslavi?
Listopad 19, 201410 r Zrkadlo: merané hodnoty k.45 mirror memory X coordinate - normálne nastavenie 37% pri spiatočke 33% k.45 mirror memory Y coordinate - normálne nastavenie 52% pri spiatočke 32% Peter díky, teď je jen otázka, zda to jsou to ty potřené údaje co psal Ferda....
Listopad 19, 201410 r Autor Vím,že to sem asi uplně nematří mám na voze Škoda Fabia 2 RS mlhové světlomety s funkcí corner,ale chtěl bych na vůz namontovat denní ledkové svícení.Corner vyhodím dám originální RS ledky a pak se musí vše nakodovat.Nedokázal by to někdo rozchodit z okolí Mladé Boleslavi? Tady fakt ne, navíc už se ptáš jinde.
Listopad 26, 201410 r Najde se tu mezi námi někdo šikovný v kódování z Liberecka (LB,JB,SM) nebo Mladá Boleslav, případně Východní Čechy? O Koktovi vím, jen zkouším někoho blíže. :-)
Listopad 26, 201410 r ahoj je nejaky soupis co vse jde dokodovat, zajima me hlavne co by slo primo pro moje auto octavia III 1,4 TSI vybava ambiton plus .
Listopad 26, 201410 r RAFEK: Zkus kontaktovat z MB nickname: Honza72 moooc sikovný klučina. doporučuji....
Prosinec 12, 201410 r Ahojte, kade take som hladal, ale nikde som to nenasiel. Ak mam v aute Intelligent Light Assistant, je mozne dokodovat Lane Assistant alebo rozpoznavanie znaciek? Ja som vzdy nasiel iba moznost, uvediem priklad - dokodovanie Intelligent Light Assistant ak mam Lane Assistant. Ak sa to da budem rad. Dakujem
Prosinec 13, 201410 r To záleží hlavně na konfiguraci tvého vozu. Buď máš ve předu jen kameru asistenta dálkových světel nebo multifunkční kameru. Když máš LA, máš vždy multifunkční kameru a pak lze dokódovat další věci...
Prosinec 16, 201410 r Z osobni zkusenosti cteni znacek jde plnohodnotne rozchodit jen s Columbusem, kamera nekamera. Jen Columbus umi sloucit informace z podkladu pro mapy navigace a s tim, co sejme kamera. S Amundsenem bude na maxidotu jen to, co jsi skutecne na silnici minul bez ohledu na krizovatky a to, jestli jsi mimo mesto nebo ve meste. Navic to kvuli tomu pri kazdem nastartovani po chvili da hlaseni a akusticky signal, ze cteni znacek je omezene. To prudi nejvic. Amundsen zase bude ukazovat jen znacky z podkladu map. Taky je mozny to nastavit tak, ze se podklady pro mapy potlaci uplne a a info z kamery pak pojede na maxidotu a Amundsenovi stejne. Chybu o omezenem cteni znacek to da ale stejne a bude to na Amundsenovi uplne ignorovat zmeny pri vjezdu nebo vyjezdu z obce a minuti krizovatky. Ja to chvili mel tim prvnim zpusobem, tj kamera na maxidotu a podklady map na Amundsenovi, ale nechal si to vypnout. Chybove hlaseni po kazdem startu mi vadilo. Vic o tom vi Ferda. Robert
Prosinec 16, 201410 r Uchodilo se to tak, že navigace ukazovala co měla ze své mapy a Maxi-Dot co přečetla kamera, ale po každém zapnutí zapalování to napsalo, že je funkce omezena.
Prosinec 17, 201410 r Nejde nejakym zpusobem nakodovat maxidot tak, aby ukazoval znacky z mapovych podkladu Columbuse? Tedy uplne bez multifunkcni kamery.
Prosinec 17, 201410 r Hoj panove, muze mi nekdo poslat jaky je vychozi nastaveni pro svetelnou houkacku u svetel bez xenonu?
Prosinec 19, 201410 r Tak si začínám psát seznam co by mohlo auto dostat pod stromeček :-) Co určitě Volba jízdních režimů Trvalá deaktivace start / stop Denní svícení i se zadními světly Zavření kufru na dálku (jde vypnout houkání?) Co možná Sklopení zrcátek na couvání HillHolder Deaktivace AM na rádiu Laptimer Coming home přes mlhovky
Prosinec 21, 201410 r Šla by zvýšit maximální rychlosti ACC? Jde tam jen 160 km/h což je dost naprd...
Prosinec 21, 201410 r No záleží k čemu, k tvému autu klon musí podporovat aspoň verzi VCDS 14.00 a pak doufej, že bude fungovat.
Prosinec 21, 201410 r a ty ho máš ferdo25 - funguje to? Já přemýšlím zda bych to zvládl sám, nebo jel za tebou, ale hlavně jde o to, že když mi v servisu náhodou přehrají něco v autě, tak o to kodování přijdu a musel bych jet za tebou znovu... Upraveno Prosinec 21, 201410 r od jindrous
Prosinec 22, 201410 r Jinak mám auto MR 2014 a teď při servisu mi volali, že musí přehrát ECU motoru a bohužel i BCM. Tak jsem je zarazil, že motor můžou,ale na BCM ať nešahají Takže tak...
Prosinec 22, 201410 r Můžou oboje. Přehráním BCMka taky nic nesmáznou. Používám jen originální kabely. Upraveno Prosinec 22, 201410 r od ferda25
Prosinec 22, 201410 r Nevím proč, ale myslel jsem si že přehrání ( aktualizace) smaže všechny adaptace.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.