Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Třeba to má nastavený na výhřev.

Tak to nikomu nedoporučuju :kol-32: , já to měl v OII (předpokládám že v tomto to bude podobné) nastaveno stále na výhřev zrcátek, a to i v létě, protože se mě to nechtělo pořád přepínat...

.... a po pěti letech mě odešel ten výhřev téměř zároveň v obou zrcádkách, a protože mám ještě ty zatmavovací, tak oprava - jedno 5 tis Kč a druhé 7 tis Kč (originál Škoda servis), takže to raději nechávejte na R , za to drobné snížení komfortu to asi stojí... kol119  

Mě přímo prodejce upozornil, ať výhřev nenechávám zapnutý zbytečně.

Po Praze už jezdí od včera první O3 s dodělanými xenony s LED a stačila jen jednotka BCM  verze Medium+(tj. auto mělo mlhovky).

Upraveno od ferda25

To jakože měla původně normální světla nebo jen xenony bez LED?

Měla jen halogeny....

Aha,komu se s tím chtělo piplat? Nevyjde to nakonec na více peněz než z výroby? Dodelani včetně ostřikovačů, prostě všechno jak má byt nebo slabší xeny bez ostriku?

A pak, že to nepůjde!

Všechno jde;-)

Já "jen" kódoval na dálku...To je co jsem říkal už i Hravcovi, stačí originál kabel a vzdálený přístup ,ale u něj to nejde...nesplňuje všechny podmínky :kol-28:

Upraveno od ferda25

Si nainstaluj team viewer je free a mas hnedka vzdaleny pristup i bez verejne IP

To jsem mu také říkal.... :D

Tak tohle kdo udělá tak ho má Hravec na svědomí. A u Swinga to skončí jen šedou obrazovkou místo možnosti vypnutí ASR...

Tak VCDS kablík bych měl mít možnost si zapůjčit.

Ferdo : Co budeš odemě všechno potřeboval vědět, aby jsi mohl vzdáleně udělat ty změny ?

Trošku blbej dotaz, ale nechce se někomu ty všechny změny co jdou dokódovat shrnout do jednoho příspěvku ? Sice jsem celý topic přečetl, ale už zase nevím co všechno se dá dodělat. :)

TeamViewer, originálni hex kabel, jeden volný USB slot pro kabel a uživatele s oprávněním administrátora v PC(notebooku) a smířit se s tím, že VCDS nám leccos neumožní aktivovat.

Upraveno od ferda25

Je reálne aktivovať volič jazdných režimov? Predpokladám, že je to len SW záležitosť a to HW tlačítko nie je potrebné pre správne fungovanie (do menu by sa malo dať dostať aj cez infotainment),  správne?

Tak s tímhle kabelem bys skončil někde na úrovní Octávie1

• 4 týdny později...

Taky by se mi u mýho RS něco hodilo - teď už jen kdo to udělá  :kol-48: …A hlavně se v tom všem trochu strácím - chtělo by to všechno vypsat do jedné zprávy i s funkcemi  :kol-46:

ono záleží odkud seš, borcu je tady na to dost, ale pokud to máš jako já 400km k ferdovy , tak to není úplně nejlepší :-D

• 3 týdny později...

máte ještě někdo nějaké odkazy na funkční návody? sem s nimi....

nejvíc by mě zajímalo:

- aktivace asistenta přepínání dálkových světel

funkce u elektrických sedadel, že po vypnutí zapalování a otevření dveří poodjede sedadlo řidiče dozadu

- odstranění AV pásma na Columbusu, které je stejně k ničemu...

- přenastavit vlhkostní čidlo, tedy zabránění zamlžování oken...

aktivovat funkci Coming Home (CH) a Leaving Home  (LH) pro mlhovky (ale aby xenony nesvítily vůbec - tedy jejich deaktivace)

Ahoj,dostal jsi nejakou reakci na moznost nakodovani poodjeti sedadla po vypnuti zapalovani dozadu?

na to jsem přišel sám po nasměřování ferdou25 -  jak to nastavit viz výše -> zde

Upraveno od Hravec

tato funkce se jmenuje easy entry, dobrá věc. pro představu sice ze superba 2, ale funguje to na stejném principu.

Upraveno od kokta7

1) snad slyšíš že sem zmáčknul startovací tlačítko, sedačka popojela do původní polohy, při otevření dveří zajela vzad.

2) ty si uklízíš každý den auto nebo ho máš na víkend?

Můžu poprosit, někdo kdo umí U RS TDI nakodovat sklapění zrcátka při zpátečce, rozsvícení zadních světel při LED denním svícení atd.

Ústecký kraj. Abych nemusel daleko. Díky

Zdravím, zdá se mi, že se mi pravé zrcátko samovolne prenastavuje,mam dokodovano sklápění zrcátka při zpátečce, ale po čase mám dojem,že bych mohl sledovat helikoptéry nade mnou, jak se mi zrcátko steluje směrem k obloze, autem jezdím jen ja, takže nikdo s tim nerype.

Má někdo podobný postřeh?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.