Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem hodil LEDky do osvětlení nohou, do zrcátek komplet LED lampičky a do obrysovek (linky/řasy) Osram W5W 6000K. Nebylo potřeba nastavovat, nehází to chyby. A to ani na diag a ani v autě. S autem jsem 4x někam jel, přepínal světla a vše ok. Jediný proč jsem zapínal noťas bylo easy entry, ale to zase VCDS 18.9.0.2 nevidí info v jednotce 36. Může někdo mrknout jestli je správně 0010000200000500018480808080000000008181000000D400 (O3 před FL L&K)? Sedačka se mi odsune při otevření dveří a přisune při startu, ale v nastavení to jako položku nemám.

Pak jsem se koukal ještě pod 9 do kódování a nemám tam zaškrtnutý instalovaný osvětlení nohou a ani osvětlení nohou jako ambient osvětlení a přitom tam je osvětlení nohou z výroby, funguje i s ledkama bez chyb a lze přes columbus regulovat v nastavení. Nechápu.

To odklopení zrcátek až po startu a ne při odemčení někdo ví?

Návštěvník
Vloženo (editace)

:-)

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo

Prosím o pomoc, klidně do SZ ( odměna jistá)

Vyměnil jsem v předních mlhovkách žárovky LED místo Halogenů. Jelikož u RS jsou v jedné mlhovce 2 žárovky kdy pří mlhovkách svítí obě a při aktivaci Corneru jen jedna tak mi to vyhazuje chybu "statické zatáčkové světlo vadné".

Dokázal by mi někdo poradit v jakém kanálu přizpůsobení najdu nastavení této žárovky. 

děkuji

Vloženo
před 10 hodinami, martikk napsal:

Čau, nějaká rada nebo postup jak nastavit pravé zrcátko při couvání aby se víc naklápělo. U Leona mi šlo pěkně dolů, tady tak 4mm a dost.

Ale..nemas to nahodou iba dokodovane?Pretoze toto funguje ako pise Martab iba vtedy,ak mas sedadlo v elektrike.Ak nemas,sklapa sa iba malicky kusok,ale lepsie,ako nic.

Vloženo

Ahoj, mám dotaz. Zapnul jsem si k předním denním LED páskům i zadní LEDky, ale zároveň se zapnulo i osvětlení SPZ. Lze Vypnout SPZ, aby svítilo jen v poloze AUTO a dál..... 

Vloženo

Kluci mohl by mi nekdo poradit jak nakodovat funkci cerner na oct po fl. Zkousel jsem postup ktery jsem nasel na zacatku tohohle tematu ale nefunguje. Kodovani na fl u nekterych veci  se malinko muze lisit jsem zjistil. Jinak kdyby nekdo potreboval Trinec a okoli tak jsem schopny nakodovat. 

Vloženo

Ahoj, Byl by ochoten někdo poradit - kódování Corner funkce na Octavia III - Trumf (08/2018) dle níže uvedeného postupu nefunguje:

Controller 09 - Central Electronics
16 - Security Access - enter 31347
10 - Adaptations

Change (5)-Leuchte12NL LB45-Lichtfunktion B 12 to Abbiegelicht links

Change (5)-Leuchte13NL RB5-Lichtfunktion B 13 to Abbiegelicht rechts

Máte někdo zkušenosti, případně na co se dále zaměřit?

Předem díky

Vloženo

zkousel jsi to kdyz jsi mel zapla potkavaci svetla a nastartovany motor jo? ?  a dalsi vec, zda ses nesekl a nedal misto Abbiegelich  ..Abblendicht ?  docela snadno se da zamenit ? 

Vloženo

Pokial nereaguje pri MR18, nutne nastavit:

IDE03638-ENG116677-static AFS light-Abdimmgeschwindigkeit,50.0 %/s

IDE03638-ENG116682-static AFS light-Maximaltemperatur,100.0 °C

IDE03638-ENG116679-static AFS light-obere Grenztemperatur,95.0 °C

IDE03638-ENG116681-static AFS light-Oberer Lenkradwinkel,90 °

IDE03638-ENG116680-static AFS light-untere Grenztemperatur,80.0 °C

IDE03638-ENG116678-static AFS light-Unterer Lenkradwinkel,30 °

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...