kaur Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 (editace) Ahoj, zalomil se mi klíč v bajonetovém tažném zařízení z výroby octavia combi 1.8 T 1999 dovezené z Holandska. Musel jsem ho odvrtat. Hledal jsem, ale nikde nemůžu najít jestli jde vložka zámku vyměnit a kde ji koupit. Našel jsem jen dlouhé zámky. Prosím o rady. Díky Editováno: 3. Červenec 2016, autor: kaur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Skúsil by som nájsť výrobcu ťažného ( štítok, dokumentácia ... ) a osloviť ho priamo. Za pokus to stojí. Prípadne výrobca FAB podľa rozmerov. Napríklad zámka riadenia z Babetty pasovala do rozvodnej elektrickej skrine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2016 Lze koupit jako náhradní díl u výrobce - http://www.profsvar.cz/cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.