Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím chlapi, mám prosbu,  najde se tu někdo, kdo má Octu II 1.6, 75 kW ze Zlínska, Uhersko Hradišťska? Koupil jsem nové auto této motoriky a příjde mě až moc lenivé, po předchozí Feldě 1.6 mě příjde, že když jsem šlápl na plyn tak to táhlo podstatně líp. Je to možná jen můj subjektivní dojem, proto bych rád, někoho tady z okolí, že by jsme se sešli a projel by mou Octu, jestli se chová ,,korektně,,

Nepočítal jsem že to bude dravec, ale toto mě příjde, že je to až moc líné po plynu.

Díky.

Kod motoru ? EU ? Mám BSE EU5 a proti EU4 se mi zdají rozjezdy línější . Mám ještě FI 1,4 50KW a ta je hbitější EU4.

Upraveno od hanesek

• Autor

kód motoru BGU , E4

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 4 měsíce později...

Trochu pozdě, ale přece. Su z teho okolí.

• 6 měsíců později...
On 06/07/2016 at 5:48 PM, Hanysekk said:

Zdravím chlapi, mám prosbu,  najde se tu někdo, kdo má Octu II 1.6, 75 kW ze Zlínska, Uhersko Hradišťska? Koupil jsem nové auto této motoriky a příjde mě až moc lenivé, po předchozí Feldě 1.6 mě příjde, že když jsem šlápl na plyn tak to táhlo podstatně líp. Je to možná jen můj subjektivní dojem, proto bych rád, někoho tady z okolí, že by jsme se sešli a projel by mou Octu, jestli se chová ,,korektně,,

Nepočítal jsem že to bude dravec, ale toto mě příjde, že je to až moc líné po plynu.

Díky.

Ja taky KM. Byl by tu nekdo kdo je ochoten ukazat svuj vuz k porovnan v okoli Kromerize. Resim nejakou zahadnou zavadu na pohonu a ve skodovce si nevi rady.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.