Pastelka Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 To "Zavoznik" také mám s alli podobnou zkušenost, akorát jsem byl měkčí a požadoval vrácení 1/2 ceny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Risiel som podobne problemy s modulom aj na F3. Nakoniec som sa na to vykaslal a dorobil si original senzor do palubnej dosky. Ak by ma to napadlo skor zistovat, mohol som si usetrit 14€ za modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 (editace) Ma uz rok an CG a bez problemu, spina normalne, akorat ted premistim cidlo nahoru na sklo doprostred, abych eliminoval stiny velkych baraku ... Mam to stare s krabickou, VW verzi, mam to predelane na bilo ( jako b ude cele auto ) To anstaveni, musis se to delat celkem rychle, zkousel jsi? Editováno: 7. Září 2017, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Máte to také tak ? U auta mi praskly H7 žárovky a bylo mi divné, že se mi nerozsvítila kontrolka prasklé žárovky. Žárovky jsem vyměnil a vyzkoušel jednu odpojit ( simulace prasklé žárovky ) a kontrolka se opět nerozsvítila. Stalo se to někomu s tímto přepínačem světel ? Je možné, že tento spínač eliminuje upozornění na prasklou žárovku ? Pokud ano, myslíte si někdo, že by bylo možné instalovat do světel LED H7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Ja bohuzel nemohu overit, Citigo nema od prirody takove vymozenosti jako je kontrola prasklych zarovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 CHlapi, nekdo kdo to ma nastole, nezmerili by jste mi prosim odpor te fotodiody? Tj. toho sensoru, jsou v tom dva draty, multimetr na odpor a zmerit neosviceny a pak osviceny, diky moc ... Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spaceback77 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Nechci dráždit hada bosou nohou vkládáním inzerátu, ale myslím, že tady to najdete asi nejrychleji. Prodal jsem Rapida a zůstal mi doma automatický přepínač (zelené podsvícení), tak kdyby o něj byl zájem, tak mi napište. Konkrétní cenu záměrně neuvádím, ale chci za něj polovinu tisícovky Kč. Snad mě Pawouk neukamenuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 hoď si přece jenom inzerát s fotkou a popisem do sekce kam to patří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Lujgi Pašanda Vloženo 21. Září 2018 Sdílet Vloženo 21. Září 2018 Nazdar borci.Potreboval by som radu ohladne neoriginalneho svetelneho senzora pretoze ja mam 10pin svorkovnicu a ked ju pripojim tak ta krabicka zacne piskat a nejdu mi ani predne a ani zadne hmlovky neviete co s tym mam urobit a cez VCDS 17.1.3 CZ vypisuje skrat.Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emppu Vloženo 24. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2023 Ahojte, Dovolím si to tu trochu oživit. Sice mám F2, ale toto je zde asi nejvýživnější vlákno na toto téma. Nenašel někdo z vás způsob, jak u těchto "zázraků" přepnout coming / leaving home z potkávacích světel na mlhovky? Vím, že to jde, ale neznám posloupnost poloh ovladače, kterými to nastavit. A bojím se, že když budu experimentovat, rozhodím nastavení něčeho jiného, což bych nerad, protože to v továrním nastavení funguje skvěle (tedy až na 12V v DRL v poloze, kdy mají svítit jen parkovačky :D. ) Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.