Publikováno Červenec 19, 20169 r Ahoj, neobjevili jste někdo problém se zatékáním při ostřikování wap před myčkou? Několikrát se mi stalo, že je v kufru nastříkaná voda. U Škodů mi řekli, že to odzkoušeli a "závada se neprojevila"
Červenec 19, 20169 r Autor ne, v žádném případě. Nastříkáno ( vyloženě nastříkáno, ne zatečeno ) je do cca až 15cm hloubky kufru. Po důkladnějším mytí se projeví, pokud to jen tak šmrdlají ( a v tom případě v záhybech zůstanou nečistoty ), je skoro sucho. Mělo by těsnění odolat i stříkání wapkou zblízka? Jezdila jsem do stejné myčky s jedničkovou Octávií a tento problém jsem nikdy neměla. Nemůže to souviset s montáží tažného zařízení?
Červenec 19, 20169 r Tesneni by s wapkou nemelo mit problem. Ta montaz tazneho zarizeni muze byt indicie, ale takhle to tezko potvrdit nebo vyvrátit. V nejhorsim nekoho zavrit do kufru, aby se podival, kudy to tam zatéká.
Září 8, 20169 r Z bizka by som to moc nestriekal. Ja na umyvarke vo wapke mam 180 barov a to by to tesnenie mohlo aj poskodit
Říjen 27, 20168 r Autor já jsem objednaná na příští týden znovu k prodejci do servisu. Dám vědět výsledek. Pokud chceš, kontaktuj mě na 736455151
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.