Jety Vloženo 22. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2016 Zdravím tak má Fábie se blíží k servisní prohlídce ( interval 30 000) Nahrál jsem video kde uslyšíte zvuk motoru a výfuku, byl bych rád kdyby ostatní komentovali, jestli jsou na tom stejně jako já nebo jim něco někde klepe hučí apod. Stav 28 000 Km UrL: Mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETR F3 Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Výfuk je v pohodě, ale ten volnoběh je na výměnu lamely spojky +přítlačný talíř v záruční opravě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jira486 Vloženo 2. leden 2018 Sdílet Vloženo 2. leden 2018 Ahooj děje se mi to také po cca 25 000,- km najednou nepříjemný zvuk z motoru, ale jen po nastartování - jak se motor zahřál utišil se. Tak jsem tomu nevěnoval pozornost až jak to tu čtu.... Dělá mi to pořád a mám již najeto 57 000,- km a po záruce. Chtěl bych se zeptat jak dlouho takový uvolněný přítlačný talíř ještě vydrží ? A kolik taková výměna stojí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 4. leden 2018 Sdílet Vloženo 4. leden 2018 Mně to dělá za studena taky, teď v zimě je to dost slyšet. Neměl by to být provozně nějaký problém dle vyjádření serv. technika. Mám ovšem už po záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jety Vloženo 19. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Zdravim prectete si topic tupe bouchnuti spojky pri prerazeni. Na druhe strane se resil taky tento problem. Mel sem to taky posledni tyden pres koncem zaruky mi vymenili lamelu. Nicmene.v tpi se pise ze nema vliv na auto jen vydava neprijemne zvuky. A ano taky sem mel za studena take zvuky primzahrati zmizely nebo seslapnuti spojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.