Publikováno Červenec 26, 20169 r Zdravím, právě sem udělal GO motoru, a pořad mi nejde do hlavy, co mohlo byt příčinou takto zničeného motoru. Motor jsem takto koupil, takže nevím co se s ním dělo předtím bohužel. Turbo jsem zkouknul a vůle nemá, jen malinko houká. Myslel sem si že se v minulosti potkal motor, ale to mi lidi říkají že by byly obtisklé ventily a ne takto vydůlkované??? A nechápu proč jsou na dvou pístech drážky pro kroužky vymlácené? a kroužky i prasklé (na jednom pistu kus vyštíplý). Máte nějaké teorie co se tomu motoru v minulosti mohlo stát? Když jsem ho kupoval tak normalně běhal v autě. Pak se ukazalo že žere olej-bodejď by ne :-D Díky za rady a spekulace co mohlo byt příčinou Jestli jen nějaké cizí těleso jako havarované turbo, praskle rozvody, nebo jen debil
Srpen 16, 20169 r No druhom fore je pripad so zakarbonovanymi piestami pri tusim 150tkm, udajne sa meil olej kazdych 15 + pravidelne VIF.
Srpen 16, 20169 r To je pravda, prehliadol som sekciu. Ale bez ohladu na druh vstrekovania, VIFko malo ucinkovat na hlave piestov (myslim pri tom TSIckovom). Asi tam bude ina zrada. Upraveno Srpen 16, 20169 r od sk0d@
Srpen 17, 20169 r Autor No uvařené to byt samozřejmě mohlo.... Ale co ta hlava? U těch ventilů je to jakoby vyzobaný, důlky
Srpen 17, 20169 r Tak to těžko říci. Ale když si zaspekuluji, tak mohl píst ulámané kousky pístu namlátit do hlavy. Na obvodu pístu je kousek rovné čelo a ty "obloučky" v hlavě jsou v rovině s dělící plochou, takže mezi pístem a hlavou v těchto místech není v horní úvrati mnoho místa. Když se tam něco dostane, tak se to slisuje. V jiných místech spalovacího prostoru je místa víc, tak se tam ty kousky jen odrážely. Ale možná to bylo něčím úplně jiným. :-) Každopádně bych se z toho nehroutil. Upraveno Srpen 17, 20169 r od McMatej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.